Gecen seneki 14 ml imis. Ben en cok afrika satislarini merak ediyom
Printable View
Gecen seneki 14 ml imis. Ben en cok afrika satislarini merak ediyom
Geçen sene 3.çeyrek satışlar çok kötüydü ağustosun başındaki sıkıntılardan dolayı kimse mal alıp satamıyordu belirsizlikten kur bir günde % 15 oynayınca doğal olarak , bu sene öyle değil ama , 3.çeyrekte geçen seneki 3-4 e kayan satışlar bu sene 3.çeyrekte görünecek ayrıca ihracat olduğu için yurtiçi kapasiteyi yurt dışına kaydırabiliyorlar düşük olduğu zaman , ama geçen seneki 4.çeyrekte gelen yüksek kar kafayı karıştırıyor , ben 3.çeyrek en az 250 milyon ciro ve 32-40 arası bir faaliyet karı bekliyorum faiz geliri vb hariç , 3.çeyrek ihracat daha fazla olacağı için kar yüksek gelebilir , herkes ltf tahmini varsa paylaşsın ,
https://m.ortakalan.org/gonderi/28334
Klimasan, Gulfood Manufacturing'e katılıyor
Klimasan, 29-31 Ekim günleri arasında Dubai'deki Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek olan Gulfood Manufacturing fuarında yer alacak
Dünya genelindeki ticari soğutma pazarında kapsamlı bir çözüm yelpazesi sunan Klimasan, 29-31 Ekim günleri arasında Dubai'de gerçekleşecek olan Gulfood Manufacturing 2019 Uluslararası Gıda İşleme ve Paketleme Fuarı’na katılıyor.
Firma, Orta Doğu, Asya ve Afrika'daki bu en büyük yiyecek ve içecek paketleme ve işleme etkinliğinde Hall 2 / Stand No Z2-E91'de katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlayacak.
Günlükçü değilseniz kapatın ekranları 25 de açın
Kasım sonunda , çok güzel bir kar gelecek
135milyon thm
YTD