İktidar eyyy dış güçler diye,diye yabancıları ülkeden kaçırdı,şimdi ayıklasın pirincin taşını.
Printable View
İktidar eyyy dış güçler diye,diye yabancıları ülkeden kaçırdı,şimdi ayıklasın pirincin taşını.
Şanlıurfa il sağlık müdürlüğü: Kovid- 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır. Bakanlığımızın destekleriyle bugün itibarıyla firma tarafından yeni temin edilen kitlerle bu sorun giderilmiştir. Vatandaşlarımızın beklenen testleri, yeniden çalışılmaya başlanmış olup sonuçları en kısa sürede netleşip bilgilendirileceklerdir."
Tbb: (ekonomide normalleşme değerlendirme toplantısı) banka genel müdürlerinin görüş ve düşüncelerini dile getirdiği bölümün
ardından, tcmb başkanı sayın uysal önümüzdeki dönemde likidite yönetimi ve fonlama politikasına yönelik bilgilendirmede bulundu
Ben bile yapılacakları biliyorum.
Mezuniyetim.
Yüksek İlkokul mezunuyum.
Rüşvet,Yolsuzluklar,taşaron sistemi,Odalar ve borsalar,israflar,talanlar,üsülsüzlükler(ne bunlar emekli etmeler,memur almalar vb)
Dolarla devlet işlerini iptal etmek.(ihaleler,ödemeler,yap işletler)
Borç almayacağız.(Kendi yağımızla kavrulacağız.)
Üretim her konuda burada yapmaya gayret edeceğiz.Enerjiyi Güneş ve rüzgara yönelip parçaları burada üreteceğiz.
Tümosan her türlü motoru üretecek.(Gerekirse bir yerden araklıyabilirde yani)
Nereden buldun çıkmalı.
Kayıt dışında kimse olmamalı.
Usülsüzlük yapan devleti zarara uğratanların yakınları dahil mal varlıklarına el konulmalı(Yakınların üstüne kaydırıyorlar ya ondan)
Kamu bu kadar borç içinde olunca.Meydanlarda çiçek,televizyon,ağaç vb gibi olsa ne olmasa.Olmasın.Hele bunları yabancılardan alan diyanet(Çiçek) hesap vermeli.
Diyanet kapatılmalı.(Kişi Hangi mezhep'te ise ondan Kendi cemaatleri için katkı payı almalı.Camilerin bakımları vb.Yani vergi almalı.)
İbadethaneler,Okullar,Hastaneler'e elektrik ve su %20 indirimli verilmeli.
Diyanette dinleri gözetlemek üzere çekirdek bir kadro olmalı.(Bir konu daha aklımda var.Oda Başbuğum ATATÜRK gibi yapıp .................. el konmalı.Yahudi, mason ve ermeni,rum dahil.
Anayasa yada devlet güvenlik mahkemeleri hakimlerinide seçimle 5 yıllığına seçelim.
Anayasa mutlak uyulmalı uymayan direk mapusa.
CUMHURİYET rejimi Laik düzen mutlak olmalı.
Diğerlerinide arkadaşlar ekliyebilir.
Ha Unutmuşum Köye geri dönme teşvik edilmeli.KÖY ENSTİTÜLERİ yeniden kurulmalı.