Ş.siz spek jants ın gözünün içine bakıyor. Düşsede ben daha fazla aşağı salsam diye.
Printable View
Ş.siz spek jants ın gözünün içine bakıyor. Düşsede ben daha fazla aşağı salsam diye.
Baktı gördü jants ı aşağı vermiyor speği, dayanamadı bu bastı aşağı. Mal! Sabah 450 ye kadar verdiği lotların peşinde.(yarın için) Operasyon çocuğu.
Süzme...................................
Oyun oynanıyor resmen, bütün gün 490+ 90. dakkada 470 indirim.
Tahta yapıcısı mısın spek misin, nesin Allah senin ta. ....... versin. Bu ne k.peklik. Alarko yönetimi hissenizle dalga geçiyor bu hırsızlar.
Belkide yönetim de bu işin içinde. Ytd...
Hatta bir kademe daha ileriye gideyim. Bir haftadır 2-3 aracı kurum günlük 1.500-2000 arası durmadan satış yapıyor. Kimin hissesini satıyorlar acaba. Ytd...
Selam arkadaşlar. Ben bu hisseyi küçük lotlarla alıp satıyorum. Bu kadar bilen varken bana laf düşmez ama grafiğe baktığımda ortalamalardan çok uzaklaşan günlük grafik, yavaş yavaş ortalamalara yaklaşıyor.
50 günlük hareketli ortalama 436 TL gösteriyor. Oraya doğru yavaş yavaş yaklaşıyor. Yükselişe başladığı Kasım başında 20 günlük ortalamasının üstüne çıkmış ve hiç altına inmemiş. Zaten göstergeleri dibe yapıştırdılar, kötü senaryoda 436 TL'dan döneceğini düşünüyorum. O noktaya gelmeden yukarı tırmanmaya başlayabilir ama brüt takası, bizleri yıldırmak için kullanıyorlar kanaatindeyim. Eğer o noktayı (436 TL) kırarsa biraz daha canımız yanabilir. Zira 50 günlük hareketli ortalama bugün itibarıyla 319 TL gösteriyor. Şirketten bir açıklama gelirse o zaman işler değişebilir. Haddim olmayarak görüşümü paylaştım. Bu bir al sat tavsiyesi değildir. Herkese saygılar ve bol kazançlar.