Kıyas mantığı aranacak bir durum yok ki, Eczacıbaşı şirketler topluluğundaki iç içe geçmişlik durumu KOZALAK grubunda bile yok.....
Printable View
Brüt çıkışı kıpraştı durdu. İş yarına kaldı. Son sözü pala söyleyecek.
Çok kişinin kaçırdığı manipülatif paylaşımlar oluyor. Ziraat yatırım zırvalamış, bugün düzeltti. Halk yatırım aynı zırvaya katılmış. Mail yazdım abuk sabuk cevap yazmış. Kaçıranlar için mevzu şu.
OLAYA BAKIN
DÜN ZİRAAT YATIRIM.
ŞİRKET HABERLERİ
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT, Nötr): Şirketin Yönetim Kurulu hisse başına brüt 0,2200TL kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen hak kullanım tarihi
28.04.2021'dir. Son hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadır.
DÜN HALK YATIRIM
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT, Nötr): Şirket, brüt hisse başına 0,2200000 TL’lik kar payı dağıtım teklifinin Genel Kurul’a sunulmasına karar verildiğini ve teklif edilen nakit kar payı hak kullanım tarihinin ***26 Nisan*** olarak belirlendiğini açıkladı. Buna göre, temettü verimliliği %2,2’ye işaret ediyor.
BU GÜN ZİRAAT YATIRIM
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT): Şirketin kar payı dağıtımına ilişkin dün yer verdiğimiz haberde temettü tutarı sehven yanlış yazılmıştır. Doğru temettü tutarı aşağıdaki gibidir:
Yönetim Kurulu hisse başına brüt 1,2400TL kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen hak kullanım tarihi 28.04.2021'dir. Son hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadır.
TARİHİ BİLE YANLIŞ YAZMIŞLAR.
Millet bunlara güvenip yatırım yapıyor ise vah ki vah.
Tüm bedelsiz vermeyi düşünen şirketlere Hükümetten teşvik........Yasayla vergi avantajı getiriliyor...
https://twitter.com/omerhankrm/statu...372866560?s=12
https://i.hizliresim.com/ygAPlM.jpg
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT, Nötr): 22.03.2021 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ECILC) payları ile ilgili olarak 6,28-6,44 TL fiyat aralığından 250bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ortaklıkça gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payımız 22.03.2021 tarihi itibarıyla %29,73 olmuştur. (23.03.2021)
Şirketin Halkla ilişkiler kısmı çok zayıf, O servis sadece Faruk Eczacıbaşına çalışıyor sanki, ne bir KAP haberi, ne bir açıklama, ne şirketin 2021 politikalarıyla ilgili bir gelişme, hiç bir şey yok.....Yatırımcıya hiç bir haber akışı yok, bilgilendirme yok...Böyle halka açık şirket mi olur, kendilerine açık bunlar....
..........................AMA BOL MİKTARDA '' BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI ''.........''BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI '' cümleleri var ...!!!!!!