yazdıklarınızdan zaten birşey anlaşılmıyor da, siz okuduklarınızı da anlamıyorsunuz, ya da işinize geldiği gibi anlıyorsunuz :)
sizinle yazışmalarımızda "polho düşerken patron & spek de aslında kaybediyor; fiyat düşüşünün tek artısı yatırımcıyı bezdirip mal toplamaları olur (o da öyle bir niyetleri varsa)" iddiasında idim ben. aynı şeyi hala savunuyorum. mesela şu an hisseyi 2.00 liraya kadar düşürseler ne geçecek ellerine? bedavaya mal kaptırırlar çakallara.
benim maliyetim nispeten düşük, 5.00 hedef fiyatım için 1,5 yıl zamanım var. nerdeyse her 3 günde 1 trade edip lot sayımı artırıyorum, havadan 9bin lot geldi bu sayede son 1 ayda. ister aşağı sürsünler, ister yukarı; kendileri bilir. fiyat 1.99'a gelirse 100bin lot daha alırım, o fiyatın üstünde tek kuruş yatırmam daha da. tahtayı dk dk takip etmek acayip sinir bozuyor, farkındayım; net bir şekilde fiyatı aşağı çekmek için her fırsatı kullanıyorlar. bu safha maalesef böyledir, eğer bir operasyon planlanıyorsa yıl sonuna kadar 2.30-3.30 arası süründürüp dururlar. bu durumda iyice umutlanırım açıkçası. sabırla bekleyeceğim. o 5.00 illa ki görülecek.