Haberler genelde satış baskısı yapıyor. Bakalım bunda nasıl bir yol izler.
Printable View
eee şimdi sonuç ne peki? Bu KAP bildirimiyle yarın yeni bir düşüş için zemin mi hazırlanmış oldu? Haber ve söylentiler ayağına bas aşağı yine..
Halk ve iş istersen ekran resmini atayım.
Geçen ay 40 TL'ye aldığım tuvalet kağıdı bu ay 100 TL olmuş. Keşke RTA'da tuvalet kağıdı kadar performans gösterebilseydi...
Sn. Hayek mecnur öldümü demek. Allah rahmet eylesin.
99 yılında Türkiye nin en aktif borsa sitesinde Nik benzerliği ve söylediğim hisselerin genelde prim yapması nedeniyle aziz vatandaşlarım beni sağolsunlar mecnur yapmışlardı. :)
Ben mecnur falan değilim gariban bir k.y. yım desemde inanan olmamıştı. Bizim milletin psikolojisi değişmiyor maalesef. Aynı Şener Şen'in namuslu filmi gibi..
Sayın serçe evet yarın için bu dediğiniz en azından başlangıç seansında geçerli. Ama başından beri dediğim gibi bütün bu küfürleri hakaretleri hakkettigini benimde yavaş yavaş düşünmeye başladığım patron ( not ben hiç küfür etmedim tabiatıma aykırı) burda oldukça sanki biz hep kaybedeceğiz. Yani bence artık bütün şikayetlerin başvuruların imtiyazlı hisselerin kaldırılmasına yönelik olması gerektiğini söylüyorum. Burda sanırım bazı arkadaşların hissesi kadar bile ortaklığı yok bu mendeburun. Daha öncede yazdım o ilk rallide çok erken sattı hisselerini hatta GLRYH nin halka açıklığını %99 a çıkardı. Bence o da bilmiyordu bu kadar gideceğini.
Kurugıda nin patronu bizim patron olsaydı şuanda tahmin ediyorum 500 falan olurduk.İlk defa siyaset yapacağım bu da sondur inşallah imtiyazlı hisseleri kaldırana oy verecek duruma geldim. Zaten öbür türlü herkes bize kaldırıyor.
Benim bulduğum tek çözüm bu ya imtiyazlı hisse diye birşey kalmayacak ya da RTA yi satacak bu adam yoksa bu endeks 250-300 bile olsa dönüp dolaşıp geleceğimiz yer 20 altı dir. En sonuncusu ve benim için en önemlisi kimsenin vebalini almak istemem sonuna kadar buradayım. İsteyen satar satmaz bugüne kadar burada kaldığım için pişmanım. Pişmanlığımında artarak devam edeceğini biliyorum. Lanet olsun mg ye bermuda şeytan üçgeni gibi çekti bizi tuzağına. Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi