Şimdi al şu tebessümü, gözlerine takın. Kapının önünde bırak yenilgileri. Bas zile. Eşin açacaktır kapıyı hoş geldinle, çocuğun koşacaktır sana. Sarıl onlara. Başka kimse sarılmaz sana ki o sarılışlara portföyler fedadır.
Printable View
Şimdi al şu tebessümü, gözlerine takın. Kapının önünde bırak yenilgileri. Bas zile. Eşin açacaktır kapıyı hoş geldinle, çocuğun koşacaktır sana. Sarıl onlara. Başka kimse sarılmaz sana ki o sarılışlara portföyler fedadır.
Kızım iyi çok şükür, ben biraz havaların etkisiyle mevsimsel grib oldum sanırım, test vermedim belki de covid oldum bilmiyorum, üç gün evde yattım hafif ateş, boğaz ağrısı ve burun akıntısı vardı, şuan iyiyim boğaz ağrısı geçti ateş düştü, burnumda akmıyor ama sağ kulağımda sürekli çinlama sesi ve işitme kaybı oluştu. Randevu alıcaktım fakat KBB sırası dolmuş, muayene olamadım
Bilmiyorum abi ama en son geçen sene kızım için bir muayene ücreti olarak 450 tl vermiştim, bu sene zam gelmiş olabilir.
Özel hastanelerin hepsinin sgk ile anlaşması olmuyor hatta çoğunda anlaşma yok
Artık kaç liraysa ödüycez, yabcak bişii yok abi
Sağlık önemli
İlgin için teşekkür ederim abi
Kolay gelsin
Çocuklar sizin gözetiminizde en iyi hayatlarını yaşamalıdır, anne babalık budur. Borsaya dalıp ihmal etmeyin sakın onları. Onlar servet servet. Bir gülüşlerine portföyünüzü, bütün mal mülkünüzü satacağınız varlıklar onlar.