Siz neyi tartışıyorsunuz,memleket alev almış söndüreni yok,söndürmek isteyeni tartışıyorsunuz,bu ortamda insanda beyinmi kalır daha,adam daha ne yapsın devamlı sağa sola çıkmış bulduğu yere dalmış ülkenin sorunları ve parti içindeki sorunlarıylan uğraşıp onu anlatmaya çalışıyor,insanda beyinmi kalır,zamanında kötülük olmasın ülkenin hayrı için zata zeytin dalı uzatmış,onu bile fırsata çevirmeye çalışan bir zatı gördük,hiç devlet idare ettinizmi,ben 80 öncesi 8-10 sene idare ettim,zordur 87 vilayet insanıylan uğraşmak,karşında taş duvar vardır sanki ona konuşursun,işte zat bunu bildiğinden taş duvar kendisi oldu ona göre haraket etti ona göre davrandı,biliyorki karşısındakiler cevap veren bir duvar topluluğu vardı yani aptalımsı,71 yaşın içindeyim ben böyle şey görmedim hayatımda,nede anlatanlardan dinledim,sadece menderes vardı buna benzeyen onunda icabına bakıldı,cahil halklan uğraşmak çok zordur,hala içlerinde gerçeği gören bile yok gibidir,geçen mansur eleştirini gördüm,onun durumunda olsan sen ne yapardın,adam anlatıyor sen eleştiriyorsun,onu dinleyen varmı,yemin ederimki çok azı anlamıştır...