İflasını verdiği gün biz binecez onun sırtına. Sabırsızlıkla batmasını beklediğim tek şirket. Böyle kan yiyici şirket ve yöneticileri piyasadan kalksın ki K.Y. rahatça yatırımını yapsın.
Printable View
Davut davut. Ne diyeyim sana şimdi. Hayal gücünü kullan
Para tekniği yapar.
Davut bide tweeter dan paylaşım yapıyor HABERTÜRK e çıkacagım. Mobilya ve DGKLB konuşulacakmış. Hisse hakkında tek kelime konuşmadı. Yok dünya mobilya pazarıymış yok pazarın durumuymuş boş boş muhabbetler...
Ben DAV.....ta bindim bu gün ve ağır geldim galiba yükseltemedi belini!!
Bizim köyde değnekin ucuna iğne bağlar eşeğin kıçına batırırdı sahibi hızlı koşsun diye
Bu adamada böylemi yapmalı
Davutttt... Ne insanlık ne vicdan kalmış sende... Endeks 100 olduğunda kağıt milim milim artıyor. Ama endeksin en küçük düşüşünde en önde gidiyor... Seni şöyle doğal yaşam parkına alalım bence orayı hakkediyorsun... İnsanlara zarar verip paralarına göz dikip hiç yüzün kızarmadan yaşayabiliyorsun ya Allah seni bildiği gibi yapsın... Bu kafanı eğiştirmediğin sürece tez zamanda şirketin ve sen batasın inşallah... Bir hissene sahip çıkamayacak kadar aciz misin...
Davut'a laf söyletmem, yanlış düşünüyorsunuz.
hakkını yiyemem, davut sayesinde insanlara güvenmemeyi öğrendim, tabi biraz pahalı oldu ama ne yapayım.
birde artık herhangi bir kutsala inanmamamı sağladı, ahiretin olduğuna, hesaba inanan insan hak yer mi, bunu yapar mı! !
Demek ki yok, sağolasın davut. .
It is the average of 5 people in the human environment.
Tahta yapıcı tam çakal bu hissede!!
SALDIM GİTTİ
Zamanı gelince bizde satarız bu fiyat oldukça iyi alım için 1.20 ilk hedef
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sektörel sorunlar göz önüne alınırsa hedef fiyat %20 fiyatta gerileme ile 0.8 tl.
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EURO borcu çok maalesef.
DGKLB Konsolide 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -19929886
Çöpe yakışır.Tuvalet kağıdı bile işe yarar.
Bayramın kutlu olmasın davut efendi,
umarım k.y'den üttüğün paraları doktora, ilaca verirsin de yinede çare bulamazsın..
Bilançoda İyileşme var.. Ama...Fabrikanın makineleri ne durumda inceleme fırsatım olmadı..pddd oranlarına bakarsak değerleri düşük..daha çok çalışmaları lazım..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/bDuDT2R8/
sıkışma var 0,95 üzerinde kaldığı sürece 1,20 hedef
95 destek diyenleri görelim noldu 3lü dip kime girdi spekden başka ımse çizgi çizemez bu kaatlarda ...
Şirketimizin KELEBEK markasının*TURQUALITY®*destek*programına alınması için, T.C Ekonomi Bakanlığına yapmış*olduğu*başvuru*olumlu görülmüştür. KELEBEK markasının 5 Temmuz*2019 tarihi*itibariyle 2006/4 sayılı "Türk Ürünlerinin Yurtdışında*Markalaşması,*Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®'nin*Desteklenmesi*Hakkında Tebliğ"in 11'inci maddesinde yer alan Turquality*Destek*Programı kapsamına alınması uygun görüldüğü tarafımıza bildirilmiştir.*Şirketimiz tarafından*TURQUALITY®*Programının Kelebek markasının*dünya pazarlarında büyümesine önemli katkı sağlaması öngörülmektedir.
Tuvalet kagidina haber bile etki etmiyor
ŞEKER VE GEDİK doymadınız mı 1 kademe alıp satmaya bir bırakın şu kağıdın yakasını artık... Bu kadar doyumsuz bir kağıt, vizyonsuz bir şirket ve vurdumduymaz şirket yetkilileri olabilir ancak. Yazılan, çizilen, söylenen hiçbir şeyi umursamayan bir Davut Doğan şirketin başında şirketi tuvalet kağıdı değerine getirmekte farkında değil.
Bunu n yüzünden birçok fırsat kaçırdım. 1,20 görsün 1 dkdurmam. Sahipleri çok acımasız. Başedemem bu iyi aile çocuğuyla.
Para tekniği yapar.
Senin gibi düzenbaz hissenin. Nerden bulaştım. Tam bu sefer giderdiyorsun aynı tas aynı hamam
Para tekniği yapar.
ş......doğanlar.Neler kaçırdık bunlar yüzünden. Hak ettiğinizi bulursunuz inşallah
Para tekniği yapar.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler,
Bence Davut yataş'a gitmeli, "yaw arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz bu işleri" filan gibisinden lafa girerek işi öğrenmeye bakmalı.
Öyle kıytırıktan 100 tane bile satamayacak kitap bastırmakla olmuyor iş.
Şuna bak; yataş: 5.85, dgklb:1.00 TL.
İnsan olan şu tablodan utanır, ne suçumuz vardı da bu haysiyetsizlerin eline kaldık..
It is the average of 5 people in the human environment..
Davut bugüne kadar sana verdiğim emeklere yazıklar olsun,
bu kadar emek harcıyor, nasihat tarzı yazılar yazıyoruz, belki ders alırsın diye.
insan bir teşekkür etmez mi! yazık..[emoji849][emoji849]
It is the average of 5 people in the human environment..
David borclarini ode David.
1.06 ustune atıp kalırsa 1.09 -1.12-1.15 -1.17 ve 1.20 test etmesi muhtemel olabilir ytd