*malezya'da merkez bankası'nın 1 gün vadeli ihalesinde satış myr31,4 milyar, faiz %2,95
Printable View
*malezya'da merkez bankası'nın 1 gün vadeli ihalesinde satış myr31,4 milyar, faiz %2,95
*almanya/gabriel, "abd'nin global istikrar sağlayıcı olarak rolü dağılıyor"
*italya'da kasım'da hizmet sektörü pmı 54,7 (beklenti 53,2, önceki 52,1)
*italya'da kasım'da bileşik pmı 56,0 (beklenti 55,0, önceki 53,9)
*nijerya'da kasım'da stanbic ıbtc bank pmı 55,2 (önceki 55,8)
*fransa'da kasım'da hizmet sektörü pmı 60,4 (beklenti 60,2, önceki 60,2)
*fransa'da kasım'da bileşik pmı 60,3 (beklenti 60,1, önceki 60,1)
*almanya'da kasım'da hizmet sektörü pmı 54,3 (beklenti 54,9, önceki 54,9)
*almanya'da kasım'da bileşik pmı 57,3 (beklenti 56,7, önceki 56,7)
*erdoğan: Cumhurbaşkanı yakınlarının yurt dışına gönderilmiş herhangi bir paraları kesinlikle söz konusu değildir
*erdoğan: (kılıçdaroğlu'na çağrı) iddiasını ispat edebilmiş olsaydı ben siyaseti bırakacaktım, böyle bir para gönderme işi olmadığına göre kendisinden bu tavrı bekliyorum
*euro bölgesi'nde kasım'da hizmet sektörü pmı 56,2 (beklenti 56,2, önceki 56,2)
*euro bölgesi'nde kasım'da bileşik pmı 57,5 (beklenti 57,5, önceki 57,5)
*ingiltere'de kasım'da yeni araç kayıtları 163.541 (önceki 158.192)
*ingiltere'de yeni araç satışları kasım ayında yüzde 11,2 düşüşle 163.541 adet oldu
*ingiltere'de kasım'da yeni araç kayıtları yıllık -%11,2 (önceki -%12,2)
*erdoğan: Amerika'daki dava hukukla, adaletle, ticaretle ilgisi olmayan bir 'cambaza bak' oyunudur, projesi abt yönetimi içindeki bir gruba aittir
*erdoğan: Davanın bir santaj aracı olarak kullanılmak üzere gündemde tutulduğu görülüyor
*erdoğan: Bu dava türkiye'ye karşı kurulmuş bir komplodur
*erdoğan: Bu dava amerika iç siyasetindeki büyük çekişmenin bir parçasıdır
*ingiltere başbakanı may ve yetkililer yarın brüksel'e dönebilirler- yetkili
*erdoğan: Kimsenin türkiye gibi bir ülkeyi abd iç siyasetindeki çekişmenin, görüş ayrılıklarının malzemesi haline getirmeye hakkı yok
*erdoğan: Rakka operasyonundaki deaş militanlarının sürüleceği yer mısır sana çölü
*erdoğan: Orada onlar istihdam edecekler, görevlerini daha sonra yakından takip edeceğiz
*erdoğan: Burnumuzun dibinde bir terör devleti kurulma girişimini eli kolu bağlı izmememizi kimse beklemesin
*erdoğan: Bundan sonra kimin ne dediğine değil, sahada kimin ne yaptığına bakacağız, ona göre hareket edeceğiz
*erdoğan: Böyle bir karar alınırsa hemen islam işbirliği teşkilatı'nı istanbul'da toplayacağız, bu liderler zirvesiyle beraber tüm islam dünyasını hareketlendireceğiz
*erdoğan: Abd bütün işleri bitirdi bu mu kaldı
*erdoğan: Kesinlikle son ana kadar buradaki mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz
*erdoğan: Bu bizim israil ile ilişkilerimizi koparmaya kadar gidebilir
*erdoğan: Abd'yi bölgedeki sorunları daha derinleştirecek böyle bir adımı atmamaları konusunda bir kez daha ikaz ediyoruz, böyle bir adım atamazsınız
*erdoğan: Kiminle ticaret yapacağımızın kararını biz veririz, başkaları değil
*erdoğan: Türkiye bağlayıcı olan bm kararlarına uymuştur
*erdoğan: Abd'nin bize karşı bir planı olduğu artık iyice anlaşılıyor
*erdoğan: Silah hala geliyor, üslerin sayısı artıyor, niye bu üslerin sayısı artar, adım adım herşeyi takip ediyoruz, gereği neyse bunu yapmanın mecburiyeti içerisindeyiz
*ingiltere'de kasım'da cıps hizmet sektörü pmı 53,8 (beklenti 55,0, önceki 55,6)
*güney afrika'da 3.çeyrekte gsyh %2,0 (beklenti %1,5, önceki %2,4)
*güney afrika'da 3.çeyrekte gsyh yıllık %0,8 (beklenti %0,8, önceki %1,1)
*ispanya'nın 6 aylık bono ihalesinde satış 0,94 milyar euro
*ispanya'nın 6 aylık bono ihalesinde satışın 3,3 katı talep geldi