Hisse 1.55 lerde dolaşıyor, 5 dolar tartışması çıkmış , yatırım tavsiyesi değildir, al sat tut tavsiyesi hiç değildir
Printable View
Hisse 1.55 lerde dolaşıyor, 5 dolar tartışması çıkmış , yatırım tavsiyesi değildir, al sat tut tavsiyesi hiç değildir
Halk bankasının dolar bazlı zirvesini bilen varmı , yatırım tavsiyesi değildir, al SAT tut tavsiyesi hiç değildir,
11 olmasi lazim
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin gercek değeri nedir? Bütün varlıklarının güncel değerini toplayın, bu değerden borcları çıkarın, bence 200 milyon dolar civarı eder? (Bilançolarda ise özsernaye 150 milyona dolara yakın)
Şunan hissenin piyasa değeri düşük. Ama çok spekülatif rakamları ifade eden “Emekli” gibi bir spek hisseletin tamamını toplarsa, piyasa değerini milyar dolarlara çıkarır:)
Koronavirüs salgını hızla yayılırken İngiliz basını, güvenli tatil için Türkiye'yi önerdi
2 bin 700'den fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını birçok ülkeye yayılırken, İngiliz medyası "Güvenli tatil yapılacak ülkeler" haritasında Türkiye'yi öne çıkardı.
İngiliz basını harita yayınladı
Hastalığa karşı korku seviyesi artarken, uçaklarda sefer iptalleri ardı ardına geliyor, tatilciler de seyahat planlarını gerçekleştiremiyor. Tüm bunlar yaşanırken, İngiliz Daily Express gazetesi, güvenli bir tatil için paylaştığı haritada 6 ülkeyi sıraladı. Bu ülkeler; Türkiye, Polonya, Macaristan, Barbados, Jamaika ve Meksika...
Türkiye'ye gidilebilir
Söz konusu haberde, güneşin ve kumsalların tadını çıkarmak için uzun mesafeli uçuş süresi olmadan Türkiye'ye gidilebileceği kaydedildi. Türkiye'nin, kış güneşi için de ideal tatil noktası olduğuna vurgu yapıldı.
https://i.hizliresim.com/3gRJoM.jpg
Ewet varmı artıran, hahahaha
Mehteran yokmu bugün
33 Yiğit Mehmetçiğimiz şehit oldu, Milletimizin başı sağ olsun.
yogun cabalarımız sonunda acıga satıs yasaklandı
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/spk-b...9kKQxXp8UXOXpA
Gapli açmıştı kapadı , yukarimi asagimi sabitmi bilemem, bişey bilsem burada yazı yazarak vakit harcamam, yatırım tavsiyesi değildir, al SAT tut tavsiyesi hiç değildir
Ek 24406:rules:
Gelişen politik durumlarda, Piyasalarda psikoloji çöktü, ve büyük ve orta ölçekli yatırımcılarda bayağı kenara cekildi, bşr hisseyi toplayıp çıkarsalarda, mevcut koşullarda alıcı bulamazlar. Artık the boss hisse fiyatlanmasında tam güç, oyunu istediği gibi kurar
https://invst.ly/q03k9
aylıkta 1.50 önemli bir direnç oldu : şubat tam anlamı ile soğuk geçti : bakalım mart kapıdanmı baktıracak yoksa zirvesini zorlayacakmı :bol şanslar
putin ve erdogan görüşmesinden iyi bir anlaşma çıkarsa biraz daha rahatlarız ve sadece corona virüs,ü kalırki oda etkisini mart sonu ile kalkar ve turizm rahatlar diye düşünüyorum..
Yaz geliyor ama yazan yok yqtırım yapma zamanı ey millet
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen 1.6 ya yazdım vermedi, bu gün 1.28 yazdım vermiyor. Takiplik az birşey almaya çalışıyorum.
Büyük açığa yakalanma var, hisse ucacak kaçacak hissenize sahip çıkın ödünç hisse vermeyin diyenler neleri oynamaya çalıştı acaba, ve sonra nereye uçtu? Aylar oldu, öyle görğnüyor ki açıkçılar rahatlıkla hisseleri yerine koymuşlar, ve kşmseyşn kapana takalandığı da yok. Ama birşleti birseyler oynadı burda
Millete ne kitlediler tektu yu,1.80 den beri gazlayıp duruyorlar
Virüs işi tamamına ermedikçe her söylenen yalan
İşte bu yüzden yukarı veya aşağı diyene kızıyorum, paranin İçine edeyim, önce şeref lazım,itibar lazım ,
Bilanço açıklama tarihi bugün mü biken varmı
Ben kendi adıma küçük küçük alıma başladım, 1.04 ten alım yaptım, daha aşağı gidebilir ama yine az az alıma devam edeceğim, herkes satarken ben almaya başladım, bakalım ne olacak.Kimseye herhangi bir tavsiyem yok, corona işi çözülene kadar belirsizlik var.
Şişkolar özüne döndü
verecek adam bulduklarında veriyorlar virüs çözüme kavuşmadıkça 5 usd diyenler. 5 cent falan diyorlardı herhalde Allah kurtarsın başka diyecek bişey yok
Taaa ne zaman 0.70 den alıcıyım demiştim, herkes bana kızmıştı, zaten ben de geyiğine yazmıştım ama olacak galiba
Dün aldığım 5 bin lotu 1.02 den sabah verdim, bekleyecem daha, yazayım dedim
Belki birgün tekrar görüşürüz, yatırım tavsiyesi değildir al SAT tut tavsiyesi hiç değildir
Aklımdaki senaryoyu yazayım, Corona daha da artar, tatil rezervasyon iptalleri olur, tatil köyleri kapanır, tektu artık nereye kadar düşer bilemem, ky sadece kağıtta bekler, artık kağıt alacak hiç parası kalmaz, sonra corona ile ilgili olumlu haberler gelmeye başlar, yazın vaka sayısı iyice azalır, turizm kağıtları tavan çekmeye başlar ama küçüklerde de kağıt alacak para yoktur hatta zararları öyle büyüktür ki zararları biraz azalınca lanet olsun diye ellerinde ki kağıtları da satarlar,oteller açılmaya başlar , turizm kağıtları uçar ve finish him.
Sadece uydurma bir senaryo kimse buna inanarak işlem yapmasın
Devamı olarak tektu 10 tl lik rakamlarda dolaşırken spek köpeği twitter daki o.ç. tarafından tektu 50 lira olacak kanal istanbu a yakın arazisi var. oteli satacaklar yalanları pompalanır.Sonra yeni yeni ky lar kağıt 50 tl olacak diye tektu alırlar ve onlar da batar.Hah şimdi finişh him oldu.