Sen de tam gününü bulmuşsun. Canın sağolsun o da gider elbet.
Printable View
Kısmetse soda ov mutlu edecek benş diyelim arkadaşlar herkese tek tek mesaj yazmak çok zor oluyor buraya yaAyım dedim
Başın sağolsun moza dostum üzgünüm. Çok komplex bir durum ama aynı hakkın devam ediyor olması gerekir hukuken. Ayrılma hakkı babanın mirasçısı olarak en doğal hakkındır zira onun hisselerini temsil eden sensin artık.
Ayrılıp da n’apcan o da ayrı mesele... bırak dönüşsün hepsi şişeye
Yanlış kopyalamışım Mazo kardeş
Başınız sağ olsun
Bugün ki SPK Bülteni,
Kent gıda.: Bedelsiz.
Aselsan.: Bedelsiz.
Şişecam.: İzdivaç.
Bekleyen,Hissedarları için hayal kırıklığı oldu...
Bunu fırsat bilip, yarın bizim hisselere eksi açılış yapturmazlar umarım..🤔
Moza kardeş başın sağolsun, Allah sizlere uzun ömürler versin, mekanı cennet olsun.
Nasuh haklı bırak kalsın, dönüşsün. Sonrası daha iyi olacak gibi. En azından bir bilanço görmek lazım. Diye düşünüyorum.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://spk.gov.tr/u/?u=b3eb3cd7
Heyecan yapmayın bir şey yok .
Bugün bi hesap yaptım , hisse bassı 1 TL kar veriyorsa kaç olmalı diye bakkal hesabı en az 8 çıktı bu faiz ler ile ....satıp ne yapayım , bankada kaydi (hayali )mi dursun ,, 40 fk lı ev mi alayım ?? Sonra dedim Bırak 8 olunca düşünürsün .. sodalarda 8*1,16 tabii . Yoksa sittin Sene satmicam ..dolar a karsi da sigorta tabi ayrica uzun vadede ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BARBA bosver, insanlara faydali olurken, sevincli gununde ceza yiyeceksin simdi. Hayatimda boyle yuzsuz bir insan gormedim ben arkadas.
Evet yazmistin moza. Basin sagolsun. Zor babayi kaybetmek gercekten.
Hisseleri bilemem ama tahvillerde bazen el degistiremeyecegini belirten sartlar konuluyor tahvili ihrac edenler tarafindan.
Mantiksal olarak ayrilma hakkini kaybetmemen lazim. Bu durumda kaybetmeyecegini dusunuyorum sahsen.
4.83 maliyetli vardi. Baska bir hissede poz alacaktim. 5.14 ten sattim. Nede olsa Soda git gel o civarda dolaniyor. Diger taraftan alip gelirim dedim. Obur tarafta yuzde uc dort aldim amma bu o arada 5.60 a geldi. Kisacasi ben sattim altin oldu.
Neyse sise deki mali hakkim kaybolmasin diye tasiyorum. Ona dokunmama karari aldim.
Elimiz durmuyor. Kagit gidiyor gidecekte belli ne demege atliyorsun diger tarafa. Suc bende. Ekran izlememek lazim. Insan o gidiyor bu gidiyor bu zaten burda bekler diye cikarsan boyle olur. Kissadan hisse.
Maalesef o olaylar oyle. Hepsi yerine bir kismi ile hisse degistirmek ya da trade yapmak boyle problemlerden bir nebze koruyor. Neyse, karin bol olsun diyelim.
Külcü, Şişeci, Camcı, Tüm Ortaklara Hayırlı Cumalar.... Tükkan'niz kalabalık olsun, Kağıtlar Tavan da uçuşsun ..🙂
allah razı olsun sağolun hayat işte bir süre sonra mecbur kabulleniyorsun.ziraat yatırıma ulaşamadım daha 4 gündür arıyorum telefonlara çıkan yok.dün 40 dk bekledim sıkıldım kapattım böyle finans kuruluşu mu olur:)
herhalde birleşmeyi beklerim belki babamın bir bildiği vardır:) birleşmeden sonra artık önümüze bakarız.yazılanları saatlerce okudum. neden sodayı böyle üvey evlat yapıyorlar anlamıyorum
teşekkür ederim en mantıklısı o çünkü bir senedir bakmadım sodanın durumuna bir de bu ayrılma hakkının bu fiyatlardan bir esprisi kalmıyor senede 1 milyarın üzerinde kar gelen şirkete biçtikleri değer bu mu ?marka değeri o falan yok demek dünyada.yıllardır bu senedi taşıyanlarla 2 gün önce alanların da bir farkı kalmamış.neyse çok da bakmamak lazım ekrana.sadece özel durum var diye biraz ilgilendim birşeyleri kaçırmayayım diye.ekranı kapatıp 3-5 ay sonra tekrar bakmalı
bu akşam onay gelir mi acaba? spk çok bekletti,,,oyak ınki kaç ayda çıkmıştı.
Haftalik takas atabikecek biri var mi. Kimin elinde ne kadsr var kim kime virmanlamis cozmeye calissak.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünkü çıkışı yemek üzereler, demek ki endeks bozsa sağlam kalamayacak. kademeler bomboş.
Haftalık alan satan
https://hizliresim.com/yleADO
https://i.hizliresim.com/yleADO.png
Adalet yok esitlik yok.
2 yıldır Soda tasiyorum. Elimde 3,20 Maliyetli Alka vardi Soda saglamdir dedik bugün Alka 12 lerde. Elimde Uluun vardi 2,7 maliyetle Uluun 15 i gördü. Dedik Soda saglamdir Sodaya dönelim.
Ben gurbetciyim Arkadasim bundan sonra bu ülkede kriz patlasin döviz patlasin diye beklersem istersem hain olan kimdir?
Paramizi memlekete getirip Borsaya koyduk megerse burasi Borsa kim kime ...miymis.
Madem altta kalanın cani ciksin dolari 10 lirada Euro yu 12 lerde görmek icin Dua edicem. ICIMIZDEKI HAINLERI TEMIZLEMEDIKCE HAK HUKUK SADECE GUKUK.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben tercihimde yanılmadim.Bir kaç örnek de verdim %400 %500 kazandiran kağitlardan.
Mesele Soda yatirimcisinin apaçık haksızlığa ugratılması. Ben dünyanın banka finans merkezinde yasiyorum. Burda o sağlam dediginiz hisselerden 1 lot (1000 Adet) almak icin 3 milyon liradan baslayan portfoyünüz olmali. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben gurbetçileri anlamıyorum.
hangi paradan kazanıyorsanız ondan yatırım yapmalısınız.
TRye getirip tl ye yatırıp yapıp develosyona kurban ediyonuz.
TRye giren para emlak ve arsaya gitmeli.
bi de gurbette sosyal demokratlara oy veriyorsunuz.
ülkemizde merkez faşist partilere oy veriyorsunuz.
gurbette de o ülkenin faşistlerine oy verirseniz dürüst kabul ederim.
Herkesin siyasi görüsü kendisini bağlar.
Merill Citi Ubs bu adamlar can sıkıntısından Türkiye ye para getiriyorlar herhalde...
Mesele Soda yatırımcısının haksızlıga ugraması.
Bunun için çözüm arayın. Haksızlıga karsı birlik olmadıgı için bu millet daha çok fakirlik çeker.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam bir vatansever olarak dışarıda kazanıp ülkesine getirmiş parasını. Öncelikle teşekkür etmemiz lazım. Lakin bireysel faydası için iyi mi yapmıştır kötü mü yapmıştır, kendi özel muhasebesi.
Bir dua hakkınız varsa kabul olacak ; dolar 10 lira olsun diye degil de ülke düzelsin diye dua ederseniz; hep beraber kazanırız.
Kabul olursa bu olsun , kabul olmayacaksa 10 lira işi de olmaz . :)
Bence mantıklı :)
Sayin Dimitris öncelikle tarafsız ve mantıklı yorumunuz teşekkürler.
Dua konusunda haklısınız sadece adaletsizlige karşı bir isyan [emoji28].
Yatırım tercihi konusunda örnek vereyim
2018 Yılı 100 lot Alka 350000 bin Tl ortalama
100.000 Isvıcre Franki 410000 Tl
2020 Yılı 100 Lot Alka 1.200.000 Tl
100.000 Isvicre Franki 720.000 Tl
Az önce bir arkadas demisti bu gurbetcileri anlamiyorum diye... Matematik anlarsa bu arkadas yeter.
%100 den fazla yapan hisselerde Portföyümde mevcut ama Soda Yatırımcısına yapılan büyük bir linçdir.Isyanımız haksızlığa. Liyakatsizler yüzünden neden 2 yıl fazladan bekliyelim?SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de dolar alacağıma dolarla kazanan soda alayım demiştim. Dolara göre prim yapar , vereceği temettü de kar kalır diye düşünmüştüm.
Ama hesaba katmadığım menfaat işin içine girince kurumsallık falan hikayeymiş, üstüne iktidar ve muhalefet da birleşirmiş.
İktidar; kanunda ve tebliğ taslağında tükürdüğünü, yayınladığı tebliğle yalamış oldu .
Neyse ben sövmeye başlamadan gideyim şuradan.