20 günde bir bakma kararı almıştım.Hahahahha hala aynı ne diyeyim
Printable View
20 günde bir bakma kararı almıştım.Hahahahha hala aynı ne diyeyim
#Asuzu'nun 2022/3 Hasılat=900 Milyon.
#KLMSN 2022/3 Hasılat=600 Milyon
KLMSN ihracat oranı %60
Asuzu ihracat oranı %40
2021 ocak ayında da KLMSN 13 TL idi.
Asuzu olur olmaz bilmiyorum ama KLMSN hakkıda 3 haneli rakamlardır.
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 yıl önce;
2020/9 Asuzu -36 milyon zarar yazdı. Fiyat 14 TL idi. 2 yıl sonra 350 TL olacağını CEO bile tahmin etmiyordu
Yani Şuan ki #KLMSN birebir aynısı.
2 yıl sonra #KLMSN 'ın bir #ASUZU
olmaması için bir neden yok.Yeterki global konjonktür olumsuz olmasın.
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geldim bugün sabredene güzel ekmek var görüntüsü var
Asuzu benzetmesi tamamen yalan inanmayın asuzu kar ve beklentilerinden ziyade spekülatif yukseliyor.Klimasan biraz gitmiş elinde olanları tebrik ederim.Kritik yer 12.50 orala onay için dönerse gelirim.
İş ten 10k daha alan bugün benim tahta ı bunlar kredili değil haberin olsun
Hemide 13 ten aldık tüh tühh
Teknik 25 der ama yapar ama yapmaz tahtacı bilit
Virmiycemmm virmiycemmm benim değilmi virmiycem
Çürüyüp gitsede vitmiycemmm
14 üzeri alanlar için umut yok mu beyler. Yeniyim bu hissede. Yıllar sonra geri geldik. Lakin elimze hasirt th bilekbord. 20 olur diye geldiyfik:)
Oooo çok sert yaptı 13.7 den 13.55 e . Hep böyle midir bu arkadaş:)
Yarın başlıyor tüm hazırlıklar tamam
Kemerlerinizi bağlayın hisselerinize bloke koyup
Arkanıza yaslanın 3 ay boyunca seyredin filmi
Ben yarısını verdim bu lavuk hissenin sürekli in in ayhhhj. Kalan giderse gider napiyim canımı skti
Yinede kemerleri çözmeyin önce Nevşehir sonra Ardahan yol uzun
Bugün bilançosu var.Yine zarar olursa anlayinki şirketin içini bosaltiyolar hızla.
Kar 350 üstü gelirse kartlar yeniden dağıtılır yok bdl hocamın dediği gibi eksi gelirse şirketi yemeye çaloşıyorlad çıkarımı yapılabilir
Stokları güzel arttırmış 247 küsür esas faliyet jarı dönem karı eksiden çıkmış şirket artıya geçmiş 53.394 bikançoya detaylı bakmadım ama güzel görünüyor
Ama bu hasılatla bu kar çok az
Gayet güzel bilanço 3 aylık dönemde 90 milyon sermayesinden fazla kar yapmış stok seviyesi müthiş yılsonuna bu tempo ile 250 milyon net kar
açıklaması kesin gibi
14.80 önemli..pimi çekilirse..
Bu zorla bakalım zorlayabilfiğin kadar bugünde 2k aldık totalde 25k lot oldu bundan sonra 1 lot almam 1 lot satmam kredili mal yok hadi bana eyvallah
Tahtacı çok göze sokuyorsun yakilnız 1 masa 4 sandalyeden oluşan hisseler bile borsanın 1 aydır sürekli yükselişi e ayak uydururken sen hala direniyorsun bugğn bile endrks 1.5 artıda iken eksi oluyorsun ki kar geldiği galde demem o ki böyle yaparsan benşm giibileri mutlaka gelir ve san ortak olur bu eşyanın tabiatına aykırı benden söylemesi
Akrep yılanla başa çıkılmaz.Doganin kuralına aykırı
Şu SLK kağıdı ASUZU ile karsilastiriyonuz ya
Amacınız ne pazarlamakmi altı üstü dondurucu yapıyor başka bı beklentiniz varsa bilelim
Buz gibi mis gibi sıcak yaz günlerinde klimasan.
Fenerbahceli arkadaş abdestsiz dalmış ondan bi yol kazası yaşadık oyna devam kağıt beleş.
Nalet evet