Pes eden pes edene...
Printable View
Mandradasutvar sen ne kadar sabırlı çıkacaksın? Bize anlı şanlı spekler geldi hiçbiri dayanamadi. Sen eskiden de mal taşıyor muydun? Tahtayı biliyor musun?
Gelsin canım da aşağıda gelsin bakalım. 264 benim özel rakamımdır. Şartlar uyarsa birşeyler alırı. Öyle spek olacak çapımız da yok henüz amacımız da yok. Kuru ekmeğe talimiz.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç üzmedi bu tahta beni. 27 lerden beri alır satarım sağolsun hep kazandırdı. Şartlar değişir başka tahta daha uygun gelir çıkarım. Ben korelasyonlara bakarım bu şuna göre pahaliysa çıkarım otekilere girerim. Gönül bağım yok.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman abi dua et kartal belediyesi encumenden 18. Madde kararını bir an önce çıkarsın. Yoksa bu spek bozuntusu da kaçıyorsa durum boktan heralde. Biz alıştık yıllardır yatirimci olarak kalmaya. Sen en azından bizle aynı dolar maliyetten giriyorsun. Yatırımın ayağın uğurlu olur inşallah.
Yıllar önce tarla diye geyik yapıyorduk imar çıktı şimdi de 18. Maddeymis falan filan. Millet bahçesi olacak hali yok. Belediyesi iktidarı muhalefeti komisyonu bekliyordur. Bu komisyon imar komisyonu değildir başka komisyondur. Benim aklım ermez böyle emlak işlerine ama Türkiye de işlerin nasıl yürüdüğüne aklım erer. Örnek maalt in hareketlenmesinden iki i hafta önceki birilerinin görüşmesi gibi.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen ben zararina satariz ama özdemir uçar asla zararina satip ciktigina inamiyorum..neden mi;
2 sene oncemi gecen seneki mi genel kurulda ne demisti ben profesyonel yatirimciyim demisti...illa buda yakin cevresine pozisyon actirmistir...adam kol bacak kesip cikarsa madara olur...cep to cep bana göre...şuan tahtayida sımsıkı sıkanda taa kendisi...
sen turggde aktif işlem yapiyorsan biz izlemeye gecelim ozaman...arada bende bi yoklama cekip duruyordum...ben artik pusudayim...illaki bu salak tahtaci bugun aldiklarina bir kac gun icerisinde aşagiya basar ona göre bekleyeyim aşagidan alayim bari...seçimlere ne kaldı şunun şurasında...gerci yatirimci ilişkileriyle konuştugumda belediye bu yil sonuna kadar bitirmeyi hedefliyorlarmis...yılbaşına 4 ay var secime kadar ise 7 ay var...al malı cekil köşene mantigi...
Bu Uçar niye böyle tahtayı baskılıyor olabilir o zaman.O da eskilerden mal alamayacağını bilir.Alıp yatmış olanların hiçbiri satmaz 4 haneden önce. Eğer birileri adına iş yapmıyorsa Uçar neden baskılasın hisseyi. Adam spek. Bu aşamada bile baskılayan kişinin işin finali ile ilgili tasarımı olmalı. Bu kişi de ya patrondur ya da anlaştığı müteahittir. Spek onlar adına iş yapıyorsa baskılamak anlamlı olabilir. Ya da patron ciddi mal taşıyanlara ulaşmış ve onlarla ortak hareket ediyor olabilir. Unutmayalım bu hisse aslında sadece bir arsadan ibaret. Ve inşaat sektörü bu ülkedeki en ahlaksız ve acımasız sektör. Bizler bu arsadaki istenmeyen asalaklarız oradan bakınca. Bu baskı bana bunları düşündürüyor.
Ha tam 7 yıldır bekliyorum. tek lot almam ve satmam artık. İşin sonunu görecem. Sanırım hissenin gediklilerinin de hissiyatı budur. Bu kadar tren kaçmış. Burada biz hala büyük kayıplarla beklemişiz. Sonuna kadar buradayız. 4 hanelerde ancak düşünmeye başlar eskiler.
Çok fazla kasmaya düşünmeye gerek yok.
Bu saatten sonra alan değil satan düşünsün.
6bin kişilik bir telegram grubu turgg takibe almış durumda acın bakın.
Çok değil az bir almaya kalksalar ne olur tahmin edin.
Herkes 308 üzeri kapanış bekliyor.
Bekleye dursunlar belediye tapu kadastro işleri son asama da bur bölge daha tamamlanmış.
Açın telefon sorun şirket allaha emanet hiç bir şeyden haberleri var ama yokk.
M2 80 bin den başlıyor bölgede yerler ama bize emsal.olamaz.
Daire m2 fiyatları 300bin tl 120bin m2 inşaat sahasından n3 elde edilir hesaplayın.
Mal şu anda hiç olmadığı kadar bedava bunu söylemek için uzman olmaya bile gerek yok.
Biz senelerdir burada kaldık yeni giren herkes bizden daha avantajlı.
Sn mandarada artık direksiyon sizde sakin ben de değil demeyin siz yön vereceksiniz.
Gazmanbaba zamanında demiştim yüzde beşini alalım centilmenlik anlaşması yapalım ama bir arkadaş hariç kimse girmedi tahta da oyuncak oldu. Bunlara güven olmaz. Tahsisli yaparlar ucuza arsayı birine kakalasalar ne yaparsın? BIST patronlarının üç beş tanesi hariç hepsi katakullici. Misal bunun arsa degerlemesi rezillik neredeyse para etmez diyecekler. Yap bedelli artır sermayeyi anlaş bir inşaat şirketiyle biz de sermaye artırımına katılalım ama yok. Hammaligi bize yaptırıyorlar sıra tatlıya gelince lolo...hayırlısı bakalım belki altıncı patron olur
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtaya gelen satışın patronla uzaktan yakından alakası yok.
Ziraat deniz 368 dönüşü ceza alan oyuncunun mallarını almışlardı o mallar tahtaya geldi keza gedik oyuncusu bur miktar onunda karşıladığı mal vardı oda fazlasını verdi .
Sen gelene kadar gedik tahtayı trade ediyordu sen mallarını alınca biraz daha kendi ana malından sana verdi geri alırım diye papaz pilav yemedi bu sefer.
Aklın yolu bir fiyat belli eder belli.
Alıcıya mal satacak sen varsın deniz özbilek var verirse gedik var başka kimse bu tahtaya bu saatten sonra mal veremez.
Patron konuyla alakası bile yok kafanızda buyutmeyin o kadar.
Dediğim gibi bir twitter yada telegram kanalında reklam geçince bile tahta kopar .
Bizim temel olarak ona bile ihtiyacımız yok haber gelsin yeter .
Son güncel gayrimenkul degerlemelerine bakın neler olmuş gerçek hayatta.
Benim beklentim buradan proje yapılırsa 36 milyar tl büyüklüğünde bir is ortaya çıkabilir bunun 14 15 milyar tl kısmı çok rahat şirkete kalabilir .
Sizde konunun uzmanlarıyla görüşün ben değerleme uzmanı değilim ama fiyatlar piyasada ortada.
endeks 8 bin olmus bu hala 5000 endeksteki fiyati olan 360 gelemedi..bu saatten sonra satanin taaaa....
Aslında çoğunlukla gedik in malları almışım ama diğer takastan mallarla tekrar tahta dolduruluyor. Bakalım kaç gün sürecek. Dolayısıyla gedik in farklı biri olmadığı da ortaya çıkmaktadır.
Sn mandıracı bunlar dua edeceğiniz kişiler bu fiyata mal vermek herkesin harci değil alan memnun satan memnun.
Millet tutturmuş 308 üzeri alırım diğer tarafta tapular verilince alırım bütün sosyal medyayi taradım muhabbet bu.
Uleynn hadi ben ehtiyar bir bunagim bunlar benden daha bunak is bitmiş fiyat dipte sana mal verecek kerizzz.
1 2 ay taşıyacağın malı şimdi alma sonra ben biliyordum...
Şaka bir tarafa bu işin artık dönüşü yok bakanlık devrede tapu kadastrodan çıkması için olağan üstü çaba var büyük kısmı tamamlanmış bunlar halka açık bilgi gidin kartal belediye şehir planlama md öğrenin eli kulağında.
Bu gedik efendi aslında çok iyi borsaci bilirim.
Zamani gelince terse dönüp çizmesini de bilir ki eskiden yapmisligi da var.
5 dk 100bin çizer 100bin de dağıtır sonrasında ama amacı o değil
Hareketli piyasada vakit gelene kadar diğer tahtalarında kullanıyor nakiti ama ona da söylüyorum git haber kaynaklarına bir daha sordur isler o kadar uzak değil son pişmanlık fayda etmez.
Eskisi gibi twit ekibi mal.almiyor gerçek yatırımcı mal.aliyor.
gedik o kadar uğraştı, topladı, bekledi şimdi bir şey kazanmadan niye satıyor? bizim bilmediğimiz bir şey bilmiyordur umarım.
Başka yerde 2 tur atan hemen yerine geri gelmeye çalışıyor.
Beklenti büyük risk almaya gelmez fazla ayrılık sıkıntı.
Dün sattın bugün geri aliyon galiba gazmanbaba...
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanırım psikoloji şu, bu madde 18 kısa vadede çözülmeyecek, e takas da kilit.
bu rallide bistte b*k alsak %50 alırız bi şekilde, turgg'yi ya aynı fiyata ya da altına alırız nasıl olsa.
valla bravo, en büyük bravo ne olursa olsun gitmeyen turgg'ye.
tahtasına yan gözle dahi bakmayan patronumuza binlerce selam ederiz.
Gazmanbaba sendekinin dorte biride bende var 200 alti maliyetli. Beni taniyan bilir kolay kolay hedefe gelmeden cikmam tahtadan. Kendisi bilir. Tekrar bi 200 alti cevirirse yine yukleniriz.
Ytd
naptilar nettiler 308 uzeri kapattirmadilar...yatacak yeriniz yok
Gedik yoruyor
Yok yok iyidir fena gidecek bu işler doğum sancısı. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine yenemediniz taklacıyını
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu tahtacıya söyleyin eskileri dökemez. aylardır bekliyoruz. mecbur bizi de trene alacak. kendi birinci sınıfta gider, biz iki veya ücüncü sınıf vagonda oluruz.
Küçük bir miktar aldık, bakalım ugurlu gelecek miyim. K.Y.T.D.
aşağı çekiyor. gel baba hadi baba gel aşağı.
300'lerden alım yapanların parası bittiyse artık 200₺'ye gidebiliriz usul usul.. 😬😎
Boş yapma
Şuan gedik mandraci abi ve bofa robotu çarpışıyor. Maç ortada hala. Kimse nakavt olmuyor. Maçı izlemeye devam.
tahtaciya iyi oldu... bu kadar baskilarsan tahtaya gelen cok olur haa bide dökmeye calisirken mal kaptirmiyormu tam salak yaa
balinanin biri kokuyu mu aldi hayirdir?
Pengd bile bursa arazisine en sonunda proje için akfen ile anlaşma yapmış darısı turgg .
Bizim şirketin hak ettiği yerlere gelebilmesi için patron pazartesi şirketi kapatsın salı günü yeniden halka arz etsin 2 milyon yeni yatırımcı ya 1 lot versin 3 ay tavan gider.
1760000 halka açık lot ile bu şirket bırakın ederini bist te en çöp şirket kadar bile prim yapamıyorsa ben sirketin sahibine de sirketin spekülatörünede .... içinizden geleni söyleyin hepsi hak ediyor .
Uzun vade sabırlı bir yatırımcı grubu burada kalanlar yazık günah ayıp bu kadar da rezillik olmaz .
Bu şirketi bu haliyle açılmasına izin verenler ve yatırımcısına bu zulmu cektirenler eki elimiz yakanızda bu dünyada ve oburunde .
En kısa sürede bu ahlaksizliginiza son verin benim bile sabrimin sınırı var.
Bu kadar ahlaksız vicdansız olunmaz yasal haklarımız dahil sosyal medya ve hukuk ile karşınıza bizleri almayın.
O çok anki sanli yaşantınız da keyfiniz kaçmasın şirketinize ve yatirimciniza sahip çıkın.
Sizden tek beklentimiz sirketin gerçek olması gereken fiyatlara getirmeniz piyasada kabul görmüş arazi değerleri belli 30 bin tl m2 fiyatı o bölgede nerede var allah aşkına.
100 bin tl altında yer kalmamış kabaca hisse fiyatı olması gereken alt limit 1000 tl ve üzeri rakamlar biz neden hala 300 tl de kalmak için bir tarafınızı yırtıyoruz.
gazmanbaba, bu ısrarlı baskının sebebi ne olabilir, bu baskıyla hisse toplanamadığı açık değil mi ? adamlar neden bu kadar rahat? zaman ve süreç baskısını neden yaşamıyor bu adamlar? tavırlarına bakınca sanki yıllar varmış gibi davranmıyorlar mı sence de?
Biz, elimizdeki malı vermeden bu adamlar tahtayı hareket ettirmeyecek. Zaten dışarıdan yeni yatırımcı da gelmiyor. Piyasada turgg nam salmış durumda. Gel turgg al desen, ben almayım sağol, orada vakit öldüremem diyor. Haklılar da, bunca yıl bekledik ne geçti elimize? sabır taşı olduk sadece. Şirket, en ufak icraat sergilemiyor. Sermaye artırımı yap, yok. GYO dönüşümü, yok. Süreç tamamlanmak üzere, proje için görüşmeler yap, yok. Yok oğlu yok. Belediye ve şirket kolkola girmiş, bu işin nihayete ermemesi adına mücadele veriyor. Tahtayı yönetene de talimatı vermişler, gelene göz açtırma, vur kafasına diye. Bu köprünün altından daha çok su akar. Selametle....