1. Sokağa çıkma yasağının bitişini, saat 24:00 de
sokakta kutlayacakmisiniz arkadaşlar.:kmk:
Printable View
1. Sokağa çıkma yasağının bitişini, saat 24:00 de
sokakta kutlayacakmisiniz arkadaşlar.:kmk:
Önceden belirlenen programa dakik çıkmıyorsa biz ne yapalım Mustafa’cum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçişleri bakanlığı : 2 günlük sokağa çıkma yasağı bu gece saat 24.00 itibarıyla sona erecek , Yasak bitiminde kapalı olması gereken büfe market gibi yerler açılırsa yasal işlem yapılacak
İçişleri bakanı Süleyman Soylu görevinden istifa etti / Son dakika
Beni okuyor galiba bunlar, 1. Sokağa çıkma kutlamamıza engel olmaya çalışıyorlar, ne yaparlarsa yapsınlar bu ahali kutlamasını yapacak, yüzbinler sokağa dökülecek.:kahkah:
Süleyman Soylu :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c9d385b1cb.jpg
Kaynağımı açıklayamam .
Sabah ki yazışmamda nereden bulduğumu görebilir siniz ama paylaşınca sapmalar olabiliyor tabi soylu istifa etmiş bunu bilemiyordum tabi ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sokaga cıkma yasagı olan gunde 35000 test nasıl yapıldı acaba??
soylu gitmiş, umarım yerine gelen gideni aratmaz..
Istifalarin devamini bekliyor butun Turk Halki
Soylu? galiba kafasına göre hareket etti, eline yüzüne ve yüzbinlere bulaştırdı gitti.
Reyis yemedi galiba, 250-300 bin kişi çıktı mavalını.
soylunun kafasına göre hareket etmesi imkansız, zaten daha önceki kendı acıklamasında reisin bilgisi dahilinde oldugunu söylemıstı.
zaten hic bir bakan reisden habersiz nefes bile alamaz diye düşünüyorum
Ben yazarken Soylunun? açıklaması gelmiş, kendi de nihayet kabul etmiş zıçıp sıvadığını...
Önümüzdeki günlerde, bu sebepten vefat edenler olursa, vebali bu Soylu?nundur...
Yani reisin haberi ve onayı yoktu bu yasağın ilanından öyle mi.Yok yahu bence acaip kötü yönetilen bir salgın yönetimi var özellikle istanbulda.Vakalar 10 güne kadar sağlık sistemimizi tehdit eder hale gelebilir.E o zaman da gözler bir suçlu arayacak,ilk kurban soylu oldu.Sanırım sırada sağlık bakanı olur.
Ha yasağın saati konusunda reisi ikna eden soylu ise o zaman başka tabi.
Ya danisikli dovus. Istifasi kabul edilmez olur biter amma safsiniz:)
Reyis için bakanların a b c d olması önemli değildir, söz dinler işe yarar bir şey olsun yeter.
Acaba salgında işler tatsızlaşacak,cuma gecesinin hesabı ilerde sorulur diye mi düşünüldü.
Sokağa çıkma yasağının -Cuma günü duyurulan şekliyle- anayasal/yasal dayanağı pek dile getirilmedi. Uzak yada yakın bir gelecekte, sonuçları olacaktır.
15 gun icinde cikacak yeni yuzbinlerce vakanin hesabini kim verecek ?
virusun % 70 i istanbuldaydi.ve disari cikan milyonlarca insan oldu..
Neyse sağlık işi ile dalga geçilemeyeceğini,pandeminin kuralları olduğunu,o kurallara mecburen uyulacağını herkes öğreniyor işte.Bu arada biraz fazla tahribat görüyoruz o ayrı.Neticede istanbulda sıkı karantina şart ve neticede olacak zaten ,uzatma çabaları manasız.Ne kadar erken yola çıkılırsa o kadar başarı şansı artar.
Yahu sizlere siyaset neyim şey etcez derkene, cigara ve ilaç saatim geçmiş.:he: