Klasik abd düzenbazligi
Yarin ya da en gec cuma onaylandı demek bu aciklama
Printable View
Çiçek, kızamık, su çiçeği vs uzar giderSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VIX 20 den 24 e çıktı.
Global borsalar serinleyiverdi
Birde düşündüğüm olursa
Tadından yenmez 😊😀🤞🐻
Ons emin adımlarla 1.900 altına geliyor.
Bence yarın 126 bine değmeli xu30. Sonra nere gider, bigshort usta bilir.
burda hisseler 120.000 endekste iken ccola 60 lira pazarlaması yaparken biride altın güzellemesi yapıyordu.
14 liralık kozaa için 90 lira diyordu.
kim pazarlamaya geliyorsa bilinki o işin sonu hüsran kozaa yarın görürüz kaç para olıcak.
ABD ADR durum
Bazı hisseler güncellenmemiş tekrar koydum.
https://i.hizliresim.com/HjLfgf.jpg
Ons nasıl pis ve arsızca çıktıysa bu çakılmaya bile 1900 üzerinde hala.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VAKBN aktif büyüklüğü 538 milyar TL olmuş, İş Bankası 546 milyar TL.
Son bir yılda kamu çok hızlı bilanço büyütüyor sermaye dışında yeterli fiziki ve insan alt yapısı var mı bilmiyorum.
Akbank, Garanti, İş , Yapı Kredi bankalarının çok büyük operasyon merkezleri var.
Yok be reis ya kim donunu alıyor abd batarmı ons ile dolar birbirini yesin gram tl çok sallanmıyor grafiğe baktım ons ve dolar nasıl uçuyorsa o kadarda sert düşüyor ama gram altın yarısı bile olmuyor sert düşüşün 2 katı çıkıyor demem o ki doların adam akıllı düşeceği yok ons otun bozanlık yapıyor ara sıra gram tl çok üzmez bizi yanlışmıyım reis her ay maaşından 10-20 kontrat atsan 10 yıl boyunca ayda 500-1.000 TL 10 yılda 50-100 bin arası yatırmış olursun senede %50 çıksa totalde %500 yapar yani 250 - 500 bin tl arası kazanç yapar yanlışmıyım reis?
Ekonomi nasıl düzelecek çözümü bulunmuş. Hayırlısı olsun şans kapıyı çalarsa.
"Türkiye'de 766 maden arama ihalesi açıldı. CHP Milletvekili Tahsin Tarhan: İktidarın ekonomik çöküş karşısında “Hazine avcılığına†soyundu. Bu ihaleler gerçekleşirse doğa mahvolacak"