vadelide de vardı.
bozdu ip lis. :he:
Printable View
Yabancılar geçen hafta 85,9 milyon dolarlık hisse satmış.
ama stok değeri artmış 20,897 den 21,541 e çıkmış.
Fetoyu teslim etseler etkisi ne olur?
fake...
işi gücü fake
teknikçi avlıyor sadece
facia olur...
tüm dünyadaki varlıklı fetö sevdalıları finansal saldırı düzenler tam da londra takımının istediği gibi.
ülke finansal açıdan çöker saldırılara dayanamaz artık.
ayrıca zaten CIA teslim etmez. o riski alamaz.
düşünsene yıllarca bu kurum tarafından "maşa" olarak kullanılmışsın. acaip sırlara sahipsin.
seni yargılanacağın ülkeye teslim etseler bülbül gibi ötmezmisin :he:
işte o yüzden bu arkadaşlar bu riski almaz. ve asla teslim etmezler.
bitti. nokta...
satmaya devam ediyorlar...doyamadılar satmaya...
Yurt dışında yerleşik kişiler, 21 Ağustos haftasında 85,9 milyon dolarlık hisse senedi sattı.
vadeli yükselen DİP ler ve yükselen TEPELER yapıyor.
bu formasyon sonucu ne oluyor bilen var mı ? :he:
1265 gelirse furucam shortu
CIA'den önce akp istemez. Sonuçta yıllarca kol kola yürümüşün, maşanın maşası olmuşun... :)
Bu adamı teslim alıp ne yapıcaklar? Yargılıyacaklar mı? Bildiklerinin 10 da 1 ini anlatsa akp yok olur. O yüzden ilk başta akp istemez. Onu geri alma çabalarının hepsi tiyatro...
Ykb İşcde hababam 9224 tane alıyor
o darbe zamanla çözülür de kiimbilir ne zaman.
abd öyle herkesin cebine 1 dolar koyup hadi darbeye girişek. yalakanırsak ceplerimizde 1 dolar var vs asdas
gördünüz mü darbe yapıyoz laylay lay cebimizde dolar var bunlar şifremiz laylay görmeyen kaldıysa yakından baksın bakın bakın hepsi dolar.
böyle girişim mi olur be :he:
savunmaya istihbarata şifrelemeye milyarlar harca. ceplerine 1 dolar koy . yolla :D:d
ISCTR de İŞ yatırım takoz oluyor kaç gündür.
SISE birleşmesinden sonra ISCTR daha rahat olur.
Büyük ihtimal SISE'nin yarısını yurt dışı bir şirkete satarlar ya da onlar da Hollanda'da bir şirket kurup oraya devir edebililer. Yurt dışında çok fabrikası var Türkiye riskini azaltmak da isteyebilirler.
Geçen haber vardı Mısır'ın cam ihracatının %20 si Türkiye'yeymiş. Orada fabrikası var, nerede ucuz ise orada üretiyor gibi.
On numara yüksek frekans lı hareketler dönüyor.:)
badem style
1 dolar kendi iç sembolleriydi. darbe ile alakası yoktu sanırım :)
rte nin baş yaveri vardı albay. bu adamı çapraz sorguda fena öttürmüşlerdi. 8-10 sayfa filan okudum hepsini.
adamın çok fena itirafları vardı.
F.G. ile nasıl tanıştığını. örgüte nasıl girdiğini. çalıntı sorularla nasıl askeri okullara girdiğini filan filan filan
bu adamın itirafları bile fetö nün teslimi için yeterli bence. ama demin ariakas ın da belirttiği gibi iadesi mümkün değil.
kesin olan şu ki bu adamlar darbeye girişti.
ama son derece acemice.
lan cuma akşamı saat 8 de darbe mi olur olum? bu nasıl bir acemilik? :he:
zabaha karşı yapsanıza herkes uykudayken.
aslında onu düşünmüşlerde MİT mevzuyu haber alınca akşam saatine çekmişler.
acemiler mangası.
asdas :he:
yükselen dipler 1249 ve 44 de bitiyor.
kanalı çektim bakalım
Global TUPRS da %67 oldu ama alıcı çekemedi gibi.
ekim vadelisi 1.270 e gelirse basarım shortu gözünün yaşına bakmam :)
FENER'den kazandığını TUPRS ve METRO ya yatırıyor. Fenerbahçe sempatizanı bir oyuncu muhtemelen.
https://i.hizliresim.com/Vn9809.png
Ayhan abi sen beni yanlış anladın ben sizin taraftayım. Ben dolarımı 6,80 den bozdurup %24'den faize bağladım. Yaklaşık 1 yıl boyunca %24 %14 arası ortalama %20 civarı faiz aldım. Yaklaşık 9 aydır viopda devamlı dolar long taşıyorum mal varlığımın 2 katı kadar kendimi korumak için. Bilmem anlatabildim mi?
Benim söylemek istediğim şu; 2 yıldır ısrarla hiç bozdurmadan bekletenlerin reel olarak kara geçmesi için doların 8 TL olması gerekiyor.
lan sayın adi PALA, sabah bi ara 1.270 yaptın ekim vadeliyi. alamadıydım.
bi daha getirsene olm,
oradan bi shortlayak bea :he:
ekim vade +%0,28
orası şmdiden kafasına göre takılmaya başladı. ekim vade çok eğlencez bence.
tüylerimiz tiken tiken olcek
bu birleşme olunca sise grubunda viop taki paylar ne olıcak onla ilgili bir açıklama oldu mu?
54 short denemesi
günün ilk pozu.
yamulacağım kesin :he:
%31 daralmis abd
Fed in para pompasi en az 2 yil hiz kesmeden devam eder
Dow 60 bin olur rahatlikla
Bizim cop de pay almali ama.......