oy vermem, diyen bir videoya rastlamadim ben Sn Hkm
Ama ulkede yapilan zamlari Imamoglu yuzunden bu kadar zam yapildi diyenleri gordu bu gozler
Printable View
isim farketmez. sorun A veya B partisi değil. sorun halk.
biri twitterda yazmıştı. "siz bu halkın cahilliğini çok hafife alıyorsunuz."
ABD biden fişi çekip mal varlığı dahil git artık demeden gitmez. Belki şuan bile mesajı almış olabilir. Bir daha aday olmayacağım demiş de olabilir. Kalan sürede yeterince yıprat bize bu ülkeyi metastaz halde devretme karşısında kalan sürede kalabilirsin de denmiş olabilir. Ha ABD ab git dedi. Ben gitmem dedi metastaz halde bile olmak için yıllar alacak. Dahi biri gelir o da kaç yy.da bir bu kadar hengameyi atlatip parti kuracak güce ulaşacak .
Valla ben çok gördüm,ellerim kırılsın diyeni de,mahçup mahçup seçim zamanı gelsin kararsızım falan diyeni de,bence akp gidici,o kesin gibi.Şimdi pek inanılır gelmiyor ama 25 yıllık belediyeler de akp nin elinden alınıverdi.Hem de o kadar numaraya desteğe rağmen.Yıldırım seçimi kazandık bile dedi,zafer afişleri hazırlanmıştı,aslında çok az bir fark vardı ilk turda,chp o direnişi örgütlülüğü nasıl becerdi,madem bu kadar örgütlüydünüz mansurun ankara seçiminde neden direnmediniz,ince seçim gecesi nerdeydi falan,herşeyin zamanı var.
Şimdi seçim olacak diyelim RTE de seçim kaybetmek istemiyor. ikinci bir plan mutlaka olur. Bu seçimi iptal ettirecek sadece onların bilip planladığı maddi bir hata mutlaka olur. YSK AYM artık %100 garanti.
Dünya borsalarında son durum :)
Patladığında ay dan bile görülür 🔫💣🚀
İşler halka hiç bir zaman kalmaz sn şahingönül önce alt yapı hazırlanır,psikoloji hazırlanır,bu ülkede evren bile alkışlandı.Şimdi de akp nin gidişi için her şey hazırlanıyor,ben pek çok emare gördüm.Babacan ve davutoğlu parti kurdu ya o iş bitti.Reis gitmeyecek olsa kuramazlardı,kurmalarına izin verilmezdi.
Feto darbeyi RTE ye yapmadı direk bize yaptı. Onun sayesinde adam kimsenin ulaşamayacağı bir güce ulaştı. Cumhuriyet de kırıntı bile kalmadı.
ABD Venezuela da moduro ya git dedi adam gitti mi. Biz de de git deyince gidecek mi. Ya gitmem derse.
Olmaz sn ayasofya şimd beğenelim beğenmeyelim akp uzun süre konjonkturun bol paranın sayesinde baya baya halka da para dağıttı.Yardımlar,imar rantları,yapılan dev projelerden yararlananlar vs.Halk yani bizim halk kesinlikle aziz nesinin dediği gibi aptal değil ama maalesef akıllı da değil tek doğru tanım kurnaz olabilir,bizimkiler kişisel 10 liralık menfaat için devlet 1000 lira zarar etse umursamazlar .Şimdi bu yardımlar yetmiyor,kobiler battı,inşaat ve turizm durdu işsizlik facia bunlarla akp başedemez gider.O videolarda aptalca akp yi savunmaya çalışanların en az yarısı bir şekilde sistemden nemalanıyordur.
Adam Chp yi bile bölmek için inceyi kullanıyor. CHP içinde kalsa hangi kanalda çıkabilir. Ama CHP yi bölsün yeter her kanal açıktır. Parayı bile örtülü almıştır. Adam seçim gecesi ortada yoktu.
6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle azil istemiyle Senatoda yargılanan eski ABD Başkanı Donald Trump, oylama sonucu aklandı
Valla sistemi kurguluyanlar oyun kurucular ne derse o olur.Daha evvel gitmem diyen liderler var,saddam ,kaddafi ,menderes falan,arkasında halk desteği olmayan gider,reisin gücü halkın onu sevmesiydi ,beğenelim beğenmeyelim cidden nerdeyse yüzde 50 55 seveni vardı şimdi bu yüzde 30 falandır,bence seçim kaybetse o da illa kalayım demez.
Sayın hkm. Urfa'nın nüfusuna bak birde sosyal yardım alan sayısına bak. 1,5 milyon kişi sosyal yardım alan var diye vali açıkladı. Normalde bur bir aileden bir kişi alabilir. 300 bin ki orda bir aile 5 kişiden fazladır 200 bin bile çok. Ama 1,5 milyon kişi alıyor.
Sn ayasofya bu sosyal yardımlar baya baya bir ev geçindirmeye yetiyordu,millet allah reisi başımızdan eksik etmesin diyordu,şimdi dolar bazında düşünürsek o yardımlarla bile millet bildiğin aç kalıyor,ben durumu çok tehlikeli görüyorum,suçlar artacak,intiharlar bunalımlar zaten arttı,acilen bir şeyler yapılması lazım ama hala malum olaylar değişik seyrediyor.
Düşün bir şirket var borç batağında ve değeri 1 m dolar alır mısın ? Son paran :) yok illa alacak enkazı sonra ona patlatacak olay haberi yok...enayi olmak böyle bir şey
Abi emekli maaşı, yaşlılık aylığı, bakım aylığı, korucu aylığı eğitim kira vs say say bitmez. Geçen malulen emekli biri ile konuştum. Kira yardımı 1000 TL artı gıda giyim yardımı hatta evde bakım maaşı bunları topla iki öğretmen maaşına yakın bile alır prosedür iyi olursa.
Sn ayasofya bu memlekette geniş tanımlı yüzde 28 işsizlik var.Gençler arasında nerdeyse yüzde 50 işsizlik var.Dolar bazında her yıl inanılmayacak derecede fakirleşiyoruz,orta sınıf alt oldu,alt sınıf çöp falan toplamaya başladı,o yardımlar dolar bazında eriye eriye anlamını yitirdi.Bu iş başka bir noktada siz beş on yıl önceki paradigmalarla düşünüyorsunuz,akp nin kalesi kobiler küçük esnaf hepsi batıyor akp oy kaybediyor gidici.Benim düşüncelerim bunlar yanıldım mı yakında anlarız.Nasılsa erken seçim olacak.
Şimdi ben başkanım. Gitmek de istemiyorum. Ysk yi tamamen ben atamışım AYM de en son bana geçti ki adam nasıl seçilmiş bir bak. Hatta Soma davasına bak Yargıtay da o ceza üyesi nasıl değişiyor ve sonuç %100 nasıl zıt çıkıyor. HSK da onda. Nereye tutunacaksin. Hatta eli.... 150 bin kişi var.
Reis pragmatik bir adam seçimi kaybetsin koalisyon falan da kurma durumu da olmazsa bence gerekeni yapar iktidarı devreder.Belediyelerde ne oldu millet istemedi akp gitti,genel seçimde de o olur.
Bence seçime katılım oranı konusunda sıkıntı var %75 den yukarısi atı alan Üsküdari geçiyor. Senin elinde ne var. Medya yok para yok. Hatta ben olsam bu şartlarda maaş verdiğim herkese derim ki oy resmini çek getir yoksa atarım seni. Sosyal yardımi keserim. Benim istediğim sonuç çıkmayınca iptal olur seçim. Kazanıncaya kadar seçim olur. Eskiden AYM vardı artık oda gitti.
gitmemezlik yapmaz. tabanı zaten tepki gösterir. istanbul seçimlerinde tabandan insanlar tepki göstermişlerdi.
Neyse bence gider.Yakında erken seçim olur diye düşünüyorum,anlarız durumu ,şimdi ne desek boş.
İlk olarak halka dağıttı dediğiniz paranın %90'ı parti üyelerine gitti Sn hkm. İkincisi, ben seçimle giden siyasal İslamcı görmedim bugüne kadar. Sayısız usulsüzlük ve kanun dışı uygulamalara karışan, iktidardan düştüğünde kendisine ve çevresine dünyanın davasının açılacağı siyasal İslamcı bir liderin seçimle gittiğini hiç görmedim. Göreceğimi de düşünmüyorum. İstanbul örneğini hiç vermeyin, karşılaştırmak bile abesle iştigal olur.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizdeki kaç seçimi atı alan Üsküdari geçti biliyormuyuz. Feto ile ondan olmayan hatta Baykal'ın kızı bile atıldı. Kılıçdaroğlu ne kadar tazminat ödedi bir bak. Devletin tüm kadroları artık nerdeyse biatci. İyi partiyi de bir çözerse çantada keklik. %35 bile 3 seçimi almış belki 4 seçim. Atı alan Üsküdari geçti diyor var mı yapabildiğin bir yer.
Demokratik yollarla bu ülkede başkanı Kürtler belirler. Bıçak sırtı bir yapı var.
Şimdi düşünüyorum da o zamanlar ne kızardım erbakana ,konuşmalarını dinliyorum internetten, valla şimdi o olsa ben ona oy veririm.Tam bir anti emperyalist,ulusal sanayi hamlesine inanan bir adamdı.Uyduruktan da olsa adamın hayali sanayi hamlesiydi,fabrikalar falan açmaktı.Hayali bile güzel,ben şimdi bizim kılıçdaroğlundan falan hiç öyle şeyler duymuyorum.
stepne desteği çektiği zaman otomatik olarak gidiyor. atı alamazlar. üsküdar çok uzak kalır.
tabi çekecektir.