Teknik şahane, Haberler ise bahane...
Çarşamba günü paylaşmışız TCELL' i...
Printable View
Sindiremeyenler, emeğe riske samimiyete tahammül edemeyenler, baştan savmacılar düşünsün. ✔
Türk Ekonomisinin
1 numara en büyük sanayi devi
KOÇ Holding tir
Ekonominin çarkları büyük oranda
Koç grubu şirketleri üzerinde döner
Kendi şirketleri, yan tedarikçileri, taşeronları vs derken, muazzam bir büyüklük var..
Sadece ülkemizde değil
Dünyada muazzam bir güç ve itibara sahip
Ekosistem dir, KOÇ Markası, KOÇ soyadı
Vehbi KOÇ un kurduğu aşırı kurumsal ve liyakata dayalı sağlam sistem
Ve Koç grubunun uluslararası bağlantıları
Ve yurtdışında ki büyük itibarı
Ekonomimizde ki sağlamlılığın bana göre göstergesidir.
2020 Koç grubu şirketleri , kar ve büyüme rekorları kırıyor. Virüs ve petrolden en çok etkilenen ve nerdeyse performans gösteremeyen tek şirketleri Tüpraş.
2021 nin nasıl geçeceğini öngörebilmek için, Koç şirketlerinin 2020 4. Çeyrek bilançosunu görmemizle daha da net şekillenecektir.
Koç holding şirketlerinin Ford, Arçelik,
Fiat-Tofaş, New-Holland/Türktraktör, Otokar, Aygaz , Tat gıda, vs...
özellikle Opet ve Tüpraş ın 2020 4. Çeyrek bilançosu,
2021 ekonomimize büyüme anlamında, nasıl bakacağımızı gösterecektir.
Bizim lafımız da sözümüz de net, pozlarımız gibi..
Bu arada o dediği 2019 yılı da açık ara ve tam bu başlıkta para bastık resmen..
Tamamı kayıtlı hisse.net style bile..
Okumayı önemseyenler için..
Etmiştim de yapmış almış satmıştım da satmışken hemen geri almıştım da,
hee goçum he masal anlatın aradan dereden diğer niyetleriniz için..
Her iki yöne, hatta yataya bile opsiyon yazıp masala devam edin itibarsızlık abideleri ve destekçileri..
Sonrada poz yazmış hesabı edalarıyla anca birbirinizi kandırın.
Anlık yazılan pozların ekran görüntüsüne gerek yok bence. Sonuçta ise yaramaz pozlanma tekrar eder ise nick elbet forumdaki okuyucudan margin yer.
Noldu kıvrak kıvrıklar )..
Teknik analiz grafikleri koymak elbet güzel ama genelimiz yazarın o an short oldum long oldum yazısını görmek ister. Ilk basta oku geç olsada ılerleyen zamanlarda grafiği beklenir hale gelir. Beklenir hale gelmiyor ise grafiğe pozlanma yazılmamistir.
Yanı adam long short olmamış ben grafiğe baksam kaç yazar.
Anlık yazıp anlık kapatıp bir de kazanç yazan yazarın veya traderin nicki çok hızlı popüler olur. Bu forumun mutlak gerçeğidir. Ama tersi de cok ser tir önce basit sonra git gide artan şekilde nick hasar görür.
Forumda hepimiz biliyoruz ama dile getirmiyoruz o da nicklerimiz hep daim pozlanma altında. Çoğu zaman nicklerimiz flat takılıyoruz. Oradan buradan siyasetten. Ama ne zaman viop pozlanma olsa işte o an nick sermaye olmuştur. Onu da yapabilen çok az. Zig zag tersde kaldı ama poz yazdı o an. Nick öldü bence. Gibi.
Isterseniz viop oynamadan nick trade edin başarabiliyorsanız viopa girersiniz.
Bazılarının hiç birşey umrunda değil ki secbul, malesef ne nick’leri ne başka birşey..
Mesela koç bence diyordu. bence bu bence şu. Bu şekilde gidebildigince gitti. Ne zaman garan short mort dedi olmadı işte o an hasar başladı nickte. Çünkü burada önünü gelen o pozu hatırlattı.
Işte poz yazmak o derece onemli bir de anlık olan offfff...
Dow mow shortum demek viopta pek etkili olmaz. Bize bizim ateş veya ocak yani imkb lazım
Ben grafiklerinizi begenerek izliyorum. Ama grafiğin sonunda uzun uzun yazi yazmak yerine short veya buradan long yazmazsanız pek anlamı olmaz.
Grafikleriniz başarılı ise gerçekten poz almasanız bile long short yazabilirsiniz bu nick trade etmektir.
Eğer birinin açtığı poz forumda kapanmadı ise takip edenler alıntı yapıp bu poza ne oldu demelidir. Yoksa bana göre zarardasın filan boş geliyor. Sanırım anlatabildim. Yöntem yanlış olur.
Mesela caho acayip takip eder nickleri. O da öyle bir karakter forumda. Çat diye aylar sonra hatırlatır.
Şahit bitcondeki market çapın çoğu uyuşturucu parası olduğu için.
Breaking bad izleyenler bilir walt nasıl parayı koyacak yer bulamıyordu avukatı laundry etmek için araba yikama işi almıştı işte bitcoin bu sorunu çözdü orada. Komisyonsuz bitcoin alıyorlar artık.
o eskidendi.
artık balinalar şişiriyor onu.
patlattıklarında parça pinçik olacak.
sisteme kafa tutmanın ne demek olduğunu,
herkeş yaşayarak öğrenecek.
biri gripto dedimi herkeş yüz çevirecek,
midesi bulanacak, içinde derin bir sancı duyacak.
bence bu işin sonu üyle olacak.
Sonu elbet öyle olur ama gelen buy lar bence uyuşturucu doları.
Battık bittik anney .
Bu palanene hiç açıması yok .
Artık inaf diyorum. Anlamıyorlar .
Yetti gary dersin anlamaz .
Bu herif neyin peşindesin
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Neyse o veya şu.
Bence gidişlerini fiyatliyoruz. Ve depolanan mallar pazar kurulmadan satılmaz kolay kolay.
Pazarın kurulduğunu da elbet öğreniriz her yerden bangır bangır tarihi açıklanır. Ha bazen 3 4 pazar kurarlar mal çok ise.
bitkoyunda sanki 3 bitmiş, 4 yapcak gibin.
30 binfilan gibin, belki.
5 ölümcül golden furuş atık 80 bin mi 100 bin mi olur,
palanın üfürme kabiliyetine kalmış.
benim vereceğim fiyat belli.
bir dolar, hatıra kabilinden. :he:
Borsada 10 milyon USD üzerinde parayla oynayan birinin yorumu...!!
[IMG]https://i.hizliresim.com/XKStma.png[/IMG]
ben bu adamı gerel 6.5 iken yükselecek diye hedef fiyat verdğinde dikkatimi çektiği için takibe almıştım gerçekten o dönem kağıt yükselmişti ama daha sonra iki defa endeks yorumunda çakıldığını görünce takibi bırakmıştım. evet tecrübeli birisi bu doğru ama her attığınıda vuran birisi değil