Hüner COSKUNER geçen yıl vefat etmişti......Nuri baba.....
Printable View
Ben bu genç arkadaşın yazdıklarına, Prof.Sultan Tarlacı ile videolarına bakıp, biontech aşı olmuştum. Şimdi gelinen nokta burası.Alıntı:
Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu
@drkaanyl
mRNA ve ortaya çıkan yan etkilerini, ortaya çıkardığı tüm saçmalıkları ve nasıl tabiri caizse kaskallandığımızı yazdıkça bir kesim inanılmaz rahatsız oluyor! Arkadaşlar biontech'in hissedarı falan mısınız? Ortada bariz bir sorun var susalım çocukluk çağı aşıları da mRNA olsun mu?
Yine de bu genç arkadaşın samimiyetine inanıyorum. Kaskallandık diyor.
Samimi olduktan sonra sorun değil. Napalım?
Araştırmaya devam ediyor, araştırdıklarını paylaşıyor, ben de takibe devam ediyorum.
Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir.
-Hulusi Akar | Milli Savunma Bakanı
Haluk Bilginer
@hbilginfan
·
23s
Paralı Ak troller hesabıma saldırı yaptılar. Twitlerim gözükmüyor. Vatansever dostlar etkileşim için rica etsem beğenip paylaşır mısınız? Teşekkürler.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile TSK Komuta Kademesi, Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere doğalgaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı.
Ahmet Aziz Nesin
@ahmetnesin1
·
23 Ara
FRANSA Dışişleri Bakanı Colonna Kürdistan topraklarına yapılan saldırıları nedeniyle İran ve Türkiye'ye “gerekirse” yaptırım uygulayabileceklerini söyledi, arkasından Paris'teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı oldu ve 3 kişi katledildi. İlginç. [
Ne luzumu var? Türkiye'yi yönetecek bu vatandaş.Alıntı:
Çağlar Cilara
@caglarcilara
·
24 Ara
İstanbul Beykoz’da uzun bir süredir otobüsler vaktinde gelmiyor. Biraz önce babam aradı, bu soğukta 1 buçuk saattir durakta beklediğini söyledi, şimdi gidip ben alıp evine bırakacağım.
Diğer ilçelerde durum ne bilmiyorum ama artık İstanbul’a odaklansanız iyi olmaz mı?
Vedat Yenerer
@VedatYenerer
·
21s
Gazeteci olarak Sayın Akşener'e soruyorum.
Yaklaşık 4 ay önce, samimi fotoğraflarınız da olan kişiyle (benim de iyi tanıdığım olan eski İyi partili kişiyle) "KAÇAK SARAY" dediğiniz yerde, kapalı kapılar ardında, ŞOK bir karşılaşma oldu mu?
Cevap bekliyorum..
Murat Ongun
@Mrt_Ongun
·
35d
Dünyanın en hızlı haber yalanlama merkezi İletişim Başkanlığı da 72 saattir suskun. Devletin zirvesinin, Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak cezası verileceğini bilerek duruşma öncesi toplantı yaptığı ortaya çıkalı 3 gün oldu. Bu skandala SUSKUNLUK her yerde sürüyor.
Mısır
Süveyş kanalının satılması veya kiralanması için Hükümete yetki vermeye hazırlanıyor.
Onların en büyük kaygısı, günah işlememek değil, işlediğini belli etmemektir.
- William Shakespeare
Rahmetle, saygıyla anıyorum. Ruhu şad olsun.Alıntı:
Tarihte bugün (1973):
Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. adamı İsmet İnönü öldü.
13. Burç
@13burctahmin
·
8s
İKİZLER: İçsel sıkıntıyla retro birleşti, İkizler şu an hiç iyi değil.
Ronaldo'yu harcadılar. Filistin davasına sahip çıkan birisidir Ronaldo.
— Cumhurbaşkanı Erdoğan
Şimdi uyanıyorlar. Ben senelerdir yazıyorum.Alıntı:
memduh bayraktaroğlu
@memduhtv
Ne diyor şarkı: "Eski dost düşman olmaz" Akşener'in siyaset dünyasındaki en eski dostlarından biri belki de en eski dostu Recep Tayyip Erdoğan'dır hatta AKP'yi birlikte kurdular.
Bahçeli ve Erdoğan birbirlerine küfrederlerken, açılım süreci ve Hdplilerle Dolmabahçe toplantıları yapılırken, Mhp'nin grup başkan vekili olan Meral Abacık, Bahçeli ve Erdoğan'ı kendi odasında bir araya getirmişti.
Falan filan işte...
“Günde üç öğün yemek yemelerine, iş sahibi olmalarına, çocuk yapmalarına, arabalara binmelerine , güzel giysiler giymelerine rağmen insanların çoğunun bir ölüden farkı yoktur.”
Jiddu Krishnamurti
“Namazınızın bir kısmını evlerinizde kılınız da oraları kabirlere çevirmeyiniz.” (Buhârî, Salât 52, Teheccüd 37; Müslim, Müsâfirîn 208, 209)
Aywaaa...!
Elçi (s.av.) haber veriyor.
Namaz kılınmayan ev kabir gibi.
Demek ki..
Namaz kılmayan da ölü gibi. :notr:
Sırbistan C Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, bu gece Sırp Ordusu'nun tüm birimlerine en yüksek derecede savaşa hazır olmalarını emretti. umh Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, bu gece Sırp Ordusu'nun tüm birimlerine en yüksek derecede savaşa hazır olmalarını emretti. urbaşkanı Aleksandar Vucic, bu gece Sırp Ordusu'nun tüm birimlerine en yüksek derecede savaşa hazır olmalarını emretti.
Ayvagöbekli Bey Abi , emareler başladı mı?
Aywaa...!Alıntı:
Güney Kore, Kuzey'in İHA'larına karşı savunma kapasitesini geliştirecek
ANKARA (AA) - Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk-yeol, Kuzey Kore'ye ait 5 insansız hava aracının (İHA) Güney'in hava sahasını ihlal etmesi ve bunlara karşı yapılan operasyonların başarısızlığa uğramasının ardından, silahlı kuvvetlerin keşif ve gözetleme imkanlarını geliştirme taahhüdünde bulundu.
Yonhap'ın haberine göre, bakanlar kurulu toplantısında konuşan Yoon, Kuzey Kore'ye ait İHA'ların Güney'in hava sahasını ihlal etmesini değerlendirdi.
Yoon, silahlı kuvvetlerin harbe hazırlık seviyesi ile eğitim durumunda "ciddi eksiklikler" gösterdiğini ve savunma kapasitesinin mutlaka güçlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
Kuzey Kore'nin önemli askeri tesislerini gözetleme ve keşif operasyonları yapmak üzere bir İHA birimi kurmayı planladıklarını belirten Yoon, "Dünkü olaydan sonra insansız hava aracı biriminin kuruluş sürecini mümkün olduğunca öne alacağız." açıklaması yaptı.
Yoon, "Keşif ve gözetleme imkanlarımızı gelişmiş hayalet İHA'larla güçlendireceğiz." dedi.
Güney Kore dün Kuzey Kore'ye ait 5 İHA'nın hava sahasını ihlal ettiği ve bunlardan birinin başkent Seul'e kadar uçtuğunu açıklamıştı.
Güney Kore ordusunun savaş uçaklarını havalandırıp helikopterlerden yaklaşık 100 atış yapılmasına karşın İHA'ların vurulamadığı, operasyona katılan "KA-1" tipi savaş uçaklarından birinin düştüğü ancak pilotların yara almadan kurtulduğu bildirilmişti.
Yaşananlar üzerinde yapılan açıklamada, Kuzey tarafının provokasyonlarına "sert ve hakkıyla" cevap verileceği vurgulanmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Çağımız acıbiber/siha çağı be yaaa...!:oleyo:
Aywaa...
Unuttun buraları.
Ne yaparsın? Ne edersin?
Bir de,
Nedir bu Suriye'lilerle Hulusi bakanımızın goruşmelerinin arkaperdesi?
Yapasın bir analez be yaa..!
İyi seneler olsun Nuri!
Unutmadım abi...Unutmak mümkün mü? Geldim be ya...
Abi harekata karar verilince, Bolu'nun bir köyünde, sudan kaynaklanan bir enfeksiyon oluyor. Bu demektir ki, ust kademede sızıntı var. Bu durumda harekata başlamak dogru olmaz.
Hulusi Agam Suriye ile görüşerek taktik degistirdi. Ama bu durum Rusların hiç işine gelmez.
Suriye'de Abd-Rus ittifakı tam gaz. Açık, ortada.
Harekat kararı alınınca sadece Bolu'da enfeksiyon cikmiyor. Ruslar, Esad güçlerini, pkk mevzilerini desteklemeye gönderiyorlar.
Abd ise Turkiye'nin buradaki pyd ve pkk olusumlarini ortadan kaldiracak, kokunu kaziyacak bir harekat yapmasini kesinlikle kabul etmiyor. Ama diger taraftan dusuk yogunluklu catismalari, kismi operasyonlari yapmasini ise kabul ediyor.
Bu operasyonlar pkkyi bitirmedigi gibi daha da guclendiriyor.
Turkiye'yi ise gucten dusuruyor. Bu operasyonlari surdurebilmek icin para lazim. Ekonominin guclu olmazi lazim.
Bunlara ek olarak Turkiye, SMO denilen Suriyelilerden olusturulmus, hicbir işe yaramayan bir orduyu da besliyor.
Bu sürdürülemez bir durum.
Ayvagöbekli Nuri Bey Abi , ekonomisi enflasyonist baskı altında olan ülkeler 10 yılda düzlüğe çıkıyorlar , biz daha 3. YIlında olduğumuzu var saydığımızda , işin içinden çıkılmayacak bir duruma gidiyoruz. Olumlu bir ışık görüyormusun abi , iktidar ve muhalefetin sözleri artık dinlenmemeye başladı, değerli abi nasıl olacak bu işler….insanoğlu şimdi ihtiyaçlarını karşılıyor ya sonra….
Ekosistem dengesi: 100 kişi yaşıyor, günde 100 ekmek üretiliyor, akşam bu 100 ekmeği 100 kişi paylaşıyor herkes 1 ekmeği evine götürüyor. Kavga yok, insanlar hayatlarını sürdürüyorlar.
Bir gelişme oluyor ve ekmek üretimi arttırılabiliyor. Üretim 10 misli artıyor. Ama zaman içinde bu artış gerçekleştiriliyor. Bu durumda nüfus da artıyor.
Artık 1000 ekmek üretiliyor, 1000 kişi bu ekmekleri paylaşıyor. Herkeş mutlu.
Öyle bir gelişme oluyor ki, artık ekmek üretimi arttırılamıyor hatta her sene %10 düşüyor.
1000 kişi var sadece 900 ekmek var.
1000 kişi bu 900 ekmek için kavga eder. 100 kişi hakkın rahmetine kavuşur, geriye kalan 900 kişi 900 ekmeği paylaşır.
Ertesi sene sadece 810 ekmek var. 90 kişi daha hakkın rahmetine kavuşur.
Böyle bir durumda insanlığın oluşturduğu medeniyet yıkılır giderdi.
Şayet dünyayı yöneten elitler olmasaydı böyle olurdu.
Yukarıdaki örnekte, nasıl olacağını elitler belirleyecek, 900 kişinin ölmesi gerekjyor.
Yaşadığımız dünyada ise bu kadar değil.
Ülkeler, ırklar genellerinde de farklılıklar olacaktır.
Sayısı az olanların bir şekilde korunması gerekecektir.
Hiçbir olumlu ışık görmüyorum.
Alıntı:
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna, Makıvka yakınlarında Rus askerlerinin kaldığı geçici mevziyi 6 HIMARS füzesiyle vurdu, iki füze düşürüldü, saldırıda 63 Rus askeri öldü.
- TASS-
Bu haberler önemli. Adamlar nükleer silah kullanacaklarını defalarca söylediler.Alıntı:
Ukrayna ise saldirida 400 Rus askerinin öldügünü açıkladı.
Kullanacaklar...
Rusya 17 milyon km'dir ve dünyanın sekizde birini kaplar.
Ülkü ocakları eski genel başkanının vurulması hadisesi çok önemli bir olaydır.
Ülkücüler ülkücülere gözdağı veriyorlar.
Çok ahmakça bir olay, kardeş kavgasina sebep olabilir, çok kan dökülür.
Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldurülmesi gibi bir olay.
Olayın ertesi günü, Babacan çikıp, "Kürtçeyi resmi dil yapacağız" diyor.
Kim mi öldürdü?
Tetiği çekeni falan birakin.
Sosyal medyada, Mhp içinden isim sayan geri zekalilari da bir tarafa birakin.
Olayi kurgulayanlar tabii ki Mhp icinden baglanti kurulmasini saglayacaklar.
Fakat Mhp yonetiminin bu işle bir ilgisi olamaz.
Babacan'i kim konusturuyorsa, eski başkani işte o öldürdü.
Bu kadar açık.
Yanlız bir şey daha var. Ülkücülük global olmaz. Ülkücülük yereldir.
Yani bir Ülkücü çikıp ümmetçiliği savunamaz. Savunursa Ülkücü hareketin içinde yeri yoktur.
Ülkücünün Islam anlayişi bu ülkenin sinirina kadardir. Ülkücünün Islami gelistirmek, yaymak gibi bir amaci yoktur. Bu ulkede yasanan Islam anlayisi, bu ulkeye ozgudur, Araplardan ve diger Islam ulkelerinde yasanandan farklidir. Ulkucunun gorevlerinden biri de bu farklari korumaktir. Bu cizgiyi ceken Alparslan Turkes'tir. Muhsin Yazicioglu buna karsi cikmiş, ummet demişti.
Sosyal medyada bazı belgeler paylaşılıyor.
Yazmıştık bunları.
Bu iş sermaye kontrolüne doğru gidiyor.
Bu arada altında hızlı bir hareket var.
Bugünden yarına herşey bozulmaz. Siyasi bir taviz herşeyi yolundaymış gibi göstermeye yeter.
Altın da yeniden düşebilir tabii...
Bakalim izleyelim.
Insan, maymundan türememiştir.
Virusler, bakteriler, bitkiler, hayvanlar tum canlilar insandan türemişlerdir.
İnsan belki de yüzmilyonlarca yıl bitki olarak varlığını sürdürmüştür.
İnsan ölümsüzdür.
İnsan enkarne olur.
Zor olan ölmek değil, sürekli var olmak.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.