Suriye Türkiye den 100 milyar dolar savaş tazminatı isteyecek haberi yayılmış. Haber doğrusuysa eğer , bana 100 milyar dolar verirsen isteyen mültecileri geri alırım ey Türkiye demiş Esad...
Printable View
Suriye Türkiye den 100 milyar dolar savaş tazminatı isteyecek haberi yayılmış. Haber doğrusuysa eğer , bana 100 milyar dolar verirsen isteyen mültecileri geri alırım ey Türkiye demiş Esad...
Bu nakte ulaşım zorlanınca muhtemelen ikinci el araba satışları yavaşlamış.
Değişik bankaların vade sonu farklı gibi. Yapı Kredi ay sonu hesaplıyor ayın 15'ine kadar ödemeni istiyor, Akbank 15 inde hesaplayıp öde diyor gibi.
Ay sonu borç bırakmamaya çalışıyorum, bir banka şube değiştirmiş, eski şubedeki KMH'dan su faturası ödenmiş, 2 ay oradaki borç ödenmeyince Kredi Kayıt Bürosu notumu indirmiş 6-7 yıl oldu anca düzeldi.
Bir de Kredi Kartında minimum borcu ödediğinde toplam borca faiz işliyor olabilir. Rakamları yanlış görmüşüm borcun tamamından 6 lira eksik ödemeye ertesi ay çok yüksek faiz ödemiştim. Sonra hep 5-10 lira fazla ödemeye başladım. Bir banka sistemini düzeltmişti, bir banka sürekli borcunuzdan fazla ödemeyin diye mesaj gönderiyordu.
Seçimlerden sonra kredi borçlarını ödeyeceğiz vs deniyordu.
Herkese 10 bin lira yatırılacak diye bir vaad iş yapar. Genç Parti 10bin EUR hemen yatacak diyordu.
12 Mayıs haftasında net döviz rezervlerinin de tarihi seviyelere geldiği izlendi.
TCMB net rezervleri 6,8 milyar dolardan 2,3 milyar dolara geriledi.
Böylelikle net döviz rezervleri Şubat 2002'den bu yana en düşük seviyeye indi.
iflasmı demek...
Ariston KKB notu 6 ay 1 yıl arası güncellenir ..özel durumlarda en fazla 2 yıl sürer
gözden kaçırdığın birşey vardır 6-7 yıl sürmez
Afrika'da bir kabile reisi ölmüş..
Borsa ondan da düşmüş olabilir..derler..
1850 üstü olanlara indirimli kredi vardı 4 puan ile kaybetmiştim.
https://i.hizliresim.com/j88nza4.jpg
Kaiser Söze tavan olmadı, bana ucuz gelmişti, heyecan gidince ilgi azalıyor olabilir.
iflas gibi bişey...
merkez net rezv 71 milyqr $
kk nın yerinde olsam ben enkaz devralmam.. seçime gerek yok sen 5 yıl daha devam et ben mclistende vekillerimi çekiyorum ..belediyelerimle yola devam edecem derim...
1 yıl en geç ilk memur emekli işci sarayı yıkmaya gider maaş alamayınca ...����
KMH'da 15 bin üzeri olanlar dikkate alınacakmış.
21 ortalama 4696 geçemeyince 144 ortalama 4654 tutunamayıp şimdi 4520 Fibo 0.236 bölgesine kadar indi.
şimdi buradan 4650 bölgesine bir tepki verebilir üstüne atmadıkça 200 ortalama 4453'ya da gelir.
Yazılanları okuyunca deneme amaçlı TNA başvurusu yaptım.
Isbank sadece 5000 nakit avans verdi.
Garanti 15000 Tna isteğimi 5 ve 6 taksit olarak onadı.
Ziraat'ten 3 gün önce 1.23 ten 5 ay vadeli almıştım.
Isbank ta ay başında 5000 tl 5 ay bana ozel TNA 0.68 faiz ile vermişti.
ben bunu söyledim kk nın yerinde olsam çekilirim. so ile yarışsın
bu arada partiyi imamoğluna devredip onursal başkan olarak siyaseti aldatılmış ama temiz olarak bırakırım
aldatılmış ama pisler ülkeyi batırsınlar temiz bir sayfa ile başlansın
bu seçim oy vermeyeceğm baktım reis zorda gidip ona vereceğim
Bir bakan vardı geldi şirketlerin hisse alım satımına KDV olması gerekir dedi yatırım ortaklıklarını bitirdi. Sonra alım satıma binde 1 vergi getirmeye kalktı veya getirdi borsa nerede ise çöküyordu.
Bence biz şu zenginlerin canına okumak istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz deyip akıllı birilerine danışılsa o kadar eziyet verici olmayacak.
Pkk, Apo, selo hakkında ne diyecek.
Bundan sonra kim inanır Kk'yı seçim gecesi Öndeyiz diye yalan söyledi.
Gül gibi başkanlara yalan söyletti. Yüzleri farklı ağızları farklıydı. Bu nedenle ben kimse inanmıyor. Öndeyiz demeyecekti.
Adamlar boş kademeleri aşağı tarıyor. Ereğl, Thy Aort- Anlık Fiyat farkı %3.
Kim alıp satıyor acaba, şu sıralar arbitraj zamanı değil deyip nakite geçmek isteyenler mi var, arbitraj faizleri düşmüş gibi.
Bankaların faiz yükseltme hikayesi yeni değil esasında ..ilk ipucunu 1.5 ay evvel vermiş ben de paylşmıştım
8.4.2023
''Garanti 3 ay evvel 2 yıllık 500.000 kredi için 29.730 tl ödetiyor bana
dün bir arkadaş aynı vade aynı miktar için talepde bulundu aynı bankaya istedikleri aylık ödeme 50.170 tl ..kullanmadı tabi ''
Finansal okuryazarlığı yüksek insanlar yaptı bu metodu.
Kripto para - altın - döviz aldığınız alenen belli ise bloke edebilirdi sadece.
Diğer kredi türlerinden farklı olarak şimdi borç ve vadesi sizin kredi kartınızda sanki hepsiburada'dan vadeli TV almış gibi duruyor. Yapacak birşeyleri yok bu noktada.
kredi kartı borcunun asgari tutarlarını ödemeye devam edin :)
Borsadaki düşüşün nedeni:KK ve ekibinin yeniden cb seçimini kazanma ihtimali...bir de gerçek olursa yandık!