Bugün shortlarla yaklaşık 15 bin puan kardadim sıkıldım kapattım ekranı nerdese tüm kar gidecekti
Short poz resmen kilicdaroglu boş kaleye gol atamıyor:)
Yalnız çok fazla taban var bir ihtimal sırtından atmaya mi çalıştı shortlari
Printable View
Bugün shortlarla yaklaşık 15 bin puan kardadim sıkıldım kapattım ekranı nerdese tüm kar gidecekti
Short poz resmen kilicdaroglu boş kaleye gol atamıyor:)
Yalnız çok fazla taban var bir ihtimal sırtından atmaya mi çalıştı shortlari
Yine bir çok şeye zam gelmiş deyorlar..
Ak troller iyi misiniz sesiniz çıkmaz oldu
Veriyolar mı dombirayi
:drunk:
Puahahahhahsh
Yok dayucuğum büyük ikramiye neyim çıkmadı, kimden duyduysan yanlış bilgi vermişler asparagas haber o
Güccük ikramiye çıktı teselli ikramiyesi gibin bişii :he:
İşin şakası bi yannı daytradeyi bıraktım artık sepetnen dolaşıyorum, saolsun abka abi nickini kurtardı bizde sepet sahibi olduk o gün :kahkah:
chp kendi içindeki problemi halletmeden erken seçim istemez
seçim olursa kim aday olacak, 2 belediye başkanından biri ise
başkanlar da biliyor ki partiye g.başkan olmadan c.başkanı olursan adamı osurturlar
yoksa tayyip güle oynaya genel başkanlığı verirdi, eğer parlamento önemli olmasaydı ne yapsın mhp'yi..
DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit, ikinci parti MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve dördüncü parti ANAP'ın Genel Başkanı Mesut Yılmaz arasında 28 Mayıs 1999 tarihinde imzalanan 57. Cumhuriyet Hükûmeti Koalisyon Protokolü ile 57. Hükûmet kuruldu.
Türkiye Cumhuriyeti'nin dört kez Başbakanlığı'nı yapmış Bülent Ecevit. 57. hükûmet döneminde anayasa kitapçığı krizi sonucu 2000 Türkiye Finansal Krizi ve 2001 Türkiye ekonomik krizi (veya "Kara Çarşamba") olarak adlandırılan Cumhuriyet tarihinin en büyük krizlerinin çıkması 57. hükûmetin sonunu hazırlamıştı.
Adalet ve Kalkınma Partisi, kurulduğu günden 2024'e dek katıldığı seçimlerin tamamında birinci parti olmuş ve katıldığı yedi genel seçimin dördünde (2002, 2007, 2011 ve Kasım 2015) tek başına iktidar olmuştur.
Derviş, 2001-2002 yıllarında ekonomiden sorumlu devlet bakanı ve hazine müsteşarı görevlerini yürütmüştü.
olay budur ekonomik krizle boğuşan bir iktidar iyicene zayıflamasını bekleyen muhalefet vakti saati bekliyor yapılan yanlış politikalarla ekonominin geldiği kötü durumdan derviş gibi getirilen Şimşeğin elindeki silahları kullanmasını bu zaman diliminde uygulanan politikanın acı reçetenin halka kesileceğini bilen muhalefet vakti saatini bekliyor .Boks maçı gibi düşünün önce sersemletip vurdun mu indireceksin sonra halk saymaya başlayacak NAKAVT .
1999-2001 arasındaki müsabaka böyle başladı ve nakavt la bitti.
bana göre muhalefetin seneryosu bu yönde
milli takım sonrası bir güzel yorumunuz daha,
cehepenin kendi içinde sorunları büyüktür,..buna rağmen cehepeye oy verecekler bugün seçim olsa koşa koşa yine cehepeye oy vereceklerdir ve cehepe bu açmazlarıyle bile seçimin galibi olacaktır,..bunu bilen cehepe tepe kadrosu ise kenetlenecekleri yerde kavgayı büyüterek birbirleriyle savaşı göze alıp tek adam olmak isteyeceklerdir,..bu yönlü kazan kaynamaya başladı bile,..üstelik bu tepe kadronun birbirinden farkı olmadığı halde bunu yapacaklar,..çünkü koltuk tek,..eğer şöyle olsa idi, direk İmamoğlu bunu yapamadılar çünkü İstanbulu garantilmek istediler,..
burada kesin olan tek şey halkın olası seçimlerde tercihini iktidar dışına kullanacağı,..ve en güçlü aday elbette cehepe,..
Seçim istemeyen politika değişikliği istemeyen Türkiye sermaye sınıflarıdır, tusiad TOBB vs..
Cehape de bunun sadece sözcüsü..
cehepe iktidara geleceği zaman gelmeden önce iki şey alacaktır,
1.parayı
2.iktidarı
enkaz nedeniyle bu enkazın altında kalmamak için parayı sağlamadan garanti etmeden asla iktidara, gelmez/almaz,..kimse keriz değil,..
paranın ise Türkiyede olmadığı artık kesin,..dışardan gelecek bu Paranın sahipleri ise son seçimlerde Türk siyasetini yakından takip ettiler ve tercihlerin yönünü saptadılar,
buna rağmen istedikleri yeni bir anayasa olduğundan siysetten geniş katılımı istiyorlar ki masa devrilmesin,..
bu yakın geçmişte ''siyasette yumuşama'' adı altında deklere edildi ve bunun turları halen sürüyor,..
cehepe tabanı buna isteksiz ve bu tek başına Özelin alabileceği bir sorumluk değil ve kaldıki Özelin yeri henüz tartışmalı,..
bu arbedede sermaye kesimi sadece şunu yapacaktır,
1.mevzilerini korumayı,
2.paralarını korumayı,..
bu konuda şimşek vergiler mali önlemler v.s çabalayacak duruyor,..
Arkadaşlar cehapenin başındaki zat bence seçim istiyor. sadece doğru zamanı bekliyor. Seçim kazanı bi kaynamaya başlarsa onu hiçbir zat zaten durduramaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ukrayna Rusya savaşı boyut değiştiriyor
Yakın bir zamanda burada büyük bir mevzu kopacak bence
Pandemi mi olur 2020 yılında yahu dediler oldu
2022 yılında 2 ülke savaşa mı girer yahu dediler girdiler
Bu devirde küresel savaş mı olur yahu diyorlar...
Seçim konusunda 1.partinin ezici bir çoğunlukla gelebilmesi için 1 kış yada 2 kış daha ekonomik dayağı seçmeni yemesi gerekir ki bir kısmında aklı başına gelmesi gerek.Bunuda beklemek gerekiyor.
CHP nin bence biraz daha beklemesi gerekiyor.
Nasıl olsa ekonomi ve kişisel gelir tarafından pozitif bir gelişme olmayacak.Burası kesin.
Zamanlama önemli.
Bunu 21 mayısta yazmıştım bist 11 bin iken
Çok sert satıldı ama mevcut takas etkisiyle yine topladı borsa kendini
Mal yerli de olmasa bist yerle bir olurdu yıllarca kendine gelemezdi.
Mevcut takas bu
Yine derin bir düşüş gelebilir jeo etkisiyle
Ama bu anı bir olayla gelirse bile
Nasıl ki Pandemi koptu aniden abd cakilmaya basladi dso yu çıkartıp pandemi ilan ettirmeden Dow tekrar zirveye geldi orda malı çakıp çaktılar ve hemen pandemi ilan edildi.
Yine benzeri olur jeo bir risk kopsa bile
Yani temkinli olun savaş çıkacak diye de shortlamayin paldır küldür
Ama bir savaş isteniyor bence
Savaş demek, şimdiki para babalarının ve diktatör liderlerin de konforunun bozulması demek. Savaşı sadece halk değil üstte saydıklarımda istemez bu benim görüşüm.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
walla tıfılcım, bayağı bir yazdıydım ama, zaman aşımı ile gargara oldu,..
zafer partisi bence, yeniden refah dan blok yiyor, sığınmacıların olduğu yerlerde bu parti yükseliş kaydetti bu1.si
2.si İyi Partiden Demokrat partiye bir kopuş olacağı söyleniyor,..yani ne yapıp yapıp bu İyi partiyi diriltiyorlar ki bu yöndeki seçmen tek partide toplanmasın, buda hem zafer partisine ve hemde mehepe ye vurur,..mehepeye zaten öteden beri vuruyor,...
kaldıki zafer partisİ niye ayrı hareket ediyor bu da ayrı konu,..yani şimdi bu temelleri öteden beri bir olan, biribiri içinden çıkmış kişler değilmi bunlar,.. mehepe, iyi ve zafer bir arada olsa,..demekki bu akım burada yükselsin istenmiyor,.çünkü burası yeni anayasa istiyor,..Türklükle yeni anayasa yapabilirlermi, zaten Türklük anaysada tanımlı değilmi,..bu yeni anaysayı dışarısıda istiyor,..
sonuç avrupadaki sağ akımlar burayı Türklük ekseninde değilde, ümmetçilik le furabilir,..bloklar bu yönlü geliyor,..ümmetçilik yeni bir anyasaya çok yakın durabilir,...burada da cehepe belirleyici olacak,..bu akımıda gelirse fren oradan gelecek çünkü,..
sıcak para da tam buraya dizili,..
Çok ters bir şekilde Rusya bir Avrupa ülkesinin vurdu diyelim.
Ertesi gün borsalar gumledi
Orada hemen vay putin kardeş naptin yanlışlıkla vurdun denir
2. Bir cikis şansi her zaman borsa verir
İşte o da büyük bir tuzaktır.
Piyasa yapıcı long pozları sokak kedi köpekleriyle cümbür cemaat hepberaber kazanmaktan hiç gocunmaz
Amma short pozda ölümüne cimridir piyasa yapici.
Sadece tek başına düşürmek ister
Short poz çok karlidir ama çok zordur
Sondakika
Rus savaş uçaklarının Karadeniz'in uluslararası hava sahası üzerinde ABD ye ait bir İHA yı düşürdüğü iddia ediliyor.
Hep böyle düşünülüyor. Doğru olduğunu düşünmüyorum.
Sermaye sınıfları açısından yani kar faiz rant gelirleri söz konusu olduğunda enkaz yok, hatta durum mükemmel.
Bunlara sonn yirmi yılda müthiş bir yağma ile kaynak aktarımı yapıldı. Son beş sene ise bunlar açısından inanılmaz!
Şimdi arabayı devirmeden maliyetleri ücretli kesime yine yeniden ödetmek gerekiyor. Seçim olmaz, riskli.
Sepet kaymış sırtından ..düştü düşecek
https://i.hizliresim.com/owuywyx.png
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın hayırlı işler.
Ben muhalefet olsam oturur kenara iktidarın bu bataklıkta çırpınışlarını bi cugara yakar izlerim. Yoksulluğun pençesindeki halk umurumda olmaz. Sonuçta son 15 senedir cehalet memlekette altın çağını yaşadı. Amma velakin sofranın başına oturmak isteyen yiyici tayfayı nasıl durdururdum onu bilemiyorum. Yiyecek kalmadı desem yerler mi ki :he:
Güzel bir işlem günü dilerim.
Yukarı atak yapabilirse, austos vade 740-780-820 kısalara yerleşmeye çalışacağım.
Bugün dönüş günü olmasını bekliyorum.
gecen sene sigortalar dedik bu sene factoring diyorum ayrıca tarım ve gıda ... 2 sürpriz hisse ise nthol ve golts
11.728 Long...... hadi bakalım...
Toaso kardes hayirdir 364 short
Avrupa ve dünyadaki mevcut durumu değerlendiren Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, "Önümüzdeki aylarda Avrupa ve dünyada durumun kızışmasını ve çok ciddi sonuçlarla karşılaşmasını bekliyorum" dedi
Bulut az yazıyorsun sıkıntı varmı diye sorulmuş yok yazlığa geçtik İstanbuldaki kurulu sistem olmayınca tek laptop var yanımda onlada günlük tradeler yapıyorum yüklü pozisyon taşımıyorum portföyüm düşük maliyetle %40 gram altın , likit fon , borsa .Geçen hafta bu hafta için düşüncelerimi paylaşmıştım yukarda kolay gelsin
Bugün de hacim tırt. Tırt hacimle indirip bindiriyorlar. En sevmediğim piyasa tarzı.
Yanacug kavrularak:)
Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı yapacağı ancak bunun için bir şartı olduğu iddiası Ankara kulislerinde dolaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la iki önemli görüşme gerçekleştiren CHP lideri Özgür Özel de Bahçeli'nin olası bir erken seçim çağrısıyla ilgili soruya yanıtıyla dikkat çekmişti....
hükümeti bozmaya çalışıyor sözde chp kurmayları......bahçeli gaza gelir mi gelir her şey olabilir.....
12.585-535 kademelerinden ağustos long emir gelmiş, aşağıda da 485-.. şeklinde long duruyor.
Ara bölgede trade edeceğiz.
Yukarıda 12.700 üstü verir, 740-780-820 kısaya bağlarım.
Küresel borsaların en popüler hissesi Nvidia geçen hafta yakaladığı zirveden bu yana 550 milyar dolar sildi. Uzmanlarsa 2000 yılında Cisco hisselerinin çöküşünün tekrarlanmasından endişeleniyor
Sözde CHP kurmayı ne demek anlamadım. Genelde PKK yöneticisi için kullanılır böyle cümleler... Koyu renkli bir de ...bir aciklasan da sonra gümüşle ilgili alım satım yapsan..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aykırı
@aykiricomtr
·
25 Haz
#SONDAKİKA MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısının ardından rahatsızlandı.
Meclis koridorunda dinlenen Bahçeli'nin görüntülerinin çekilmesine izin verilmedi.
MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ile gazeteciler arasında gerginlik yaşandı.
hayırlı işler esnaf
benim matriksmi yanlış gösteriyor ? sizde de öylemi ?
şuan sadece ama sadece 2 kağıt TAVAN... karsan ile yiğit
ben bunu BİSTE bişiy olmuş olarak algılarım..
bunun normali 10 kağıttır... 10 kağıt tavan yapmıyorsa sıkıntı var dimektir