Onu özelden yazacağım bir iki saate. teknik değil de tamamen kurduğum strateji üzerine, fikir alışverişi yaparız.
Printable View
Fed'in Ocak ayı toplantısında faiz indirimi yapması beklenmiyor
-ABD Merkez Bankası'nın enflasyonun yüksek seviyelerden önemli ölçüde düşürülmesi için gereken
faiz indirimlerini gerçekleştirdiğine inanması, ancak enflasyon hala %2 hedefinin üzerindeyken
aşırı derecede faiz indirimi yapmak istememesi nedeniyle muhtemelen Ocak ayında faiz oranlarını
sabit tutma kararı alması bekleniyor
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
10s
���� Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron: “Türkiye, YPG ve diğerlerini ‘terörist’ olarak tanımlıyor
��ï¸ Fakat biz böyle tanımlamıyoruz! Fransa, YPG’yi yalnız bırakmayacak.
���� Kürt özgürlük savaşçılarına asla sırtımızı dönmeyeceğiz.â€
kendi iç siyaseti yüzünden ortada yoktu bak buda sallamaya başlamış.
bizde suriye üzerinden hikaye anlatılıyor burası aynı ırak gibi olucak aşağıda israil genişleyecek yukarda bu a.k terörisleri o güvendikleri htş lideri varya 1 telefona bakar ABD nin dediğini yapmak için yaptıramadı mı en yakınındakine onun kafasına sıktırır yine içerde senmi oturcan koltuğa benmi oturcam kavgası başlatır.
filimin ismi suriyede vatan kurmak diye anlatılıyor asıl ismi suriyenin talanı .
FEYZI ISBASARAN
@feyzi_fyzisbsrn
·
11s
Danimarka’nın başı belada. Trump,adayı görüp pazarlık yapmak üzere,Danimarka’nın Grönland Adası’na kendi özel uçağı ile oğlu Donald Trump Jr’ı gönderdi
https://x.com/feyzi_fyzisbsrn/status...39497833951496
cortcuları kamyona doldurdu bu.. :drunk:
@çıtak,
çıtak adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
Dün VİOP30 günlükte takas düşüşü çok fazla onaylamasa da, söylediğiniz gibi SPOT da BofA ve TEB in yüklü satışı vardı,
İş Yatırım VİOP30 da satarken SPOT da alarak sürekli HEDGE yaparak kendini korumaya alıyor!
Piyasaya yön veren BofA her 2 tarafta da satabiliyor veya alabiliyor, SPOT da her gün yaptığı yukarıdan Açık yaparak gün sonunda kapanmak!
hergünün dinamiği ayrıdır... genelleme olmaz
bist100.. 10010'e kadar yükselmişti... neden 15 dakikada 9996 geri düştük ?
10010'dan sonra TEB ve HSBC... 400 MİLYON civarı satış yaparak el gösterdi piyasaya... ''niyetim budur'' dedi
aynı anda BOFA'da alıştan satışa döndü
ve yine AK YATIRIM... ya tutarsa diye açılıştan beri aldığı 300 milyonluk malı, tutmayacağını anlayınca hemen geri bıraktı
üzgünüm ama depkinin gücü buraya kadarmış..hadi baalım 8600 e..bu kadar gevezelik yeter
buralarda biraz takılsın yukarı aşağı :)
belirttiğim teknik indikatör olgunlaştığında ne yapacağı önemli .
şimdi kasaya çalışsın alsın versin hacim yapsın.
Kamyondan bildiriyorum, buralar pek tenha. Hiç böyle olmazdı:oleyo:
mesela..bu kağıtta 2025 de ne bekleyelim..4 yılda 36 kat yukarı çıkmış sallanıyor havada..
bunu burdan almam için bana işgence yapmaları lazım..
borsanın yüzü bu işte..gerçek bu..
dalga mı geçiyorsunuz bizle..ben bunu alsam 6 ay sonra 155-200 de taban yapmayacağını kim söyleyebilir..
https://i.hizliresim.com/1ft4mgq.gif
El yükseltmiş..
https://x.com/TurkishIndy/status/187...aHlTxAtRA&s=19
enflasyon artmışmış..kimin maaşı 36 kat artmış..
bu kadar hırsızlık bu topluma bile fazla..
Telekom normalde yükselen trenti aşağı kırdı. Yatay destekten kaldırıp tutmaya çalışıyor babalar bir kaç gündür de bakalım ne kadar dayanacak..
bundan sonra 40 -50 kat çıkmış olan balon hisseleri verecem.
o ney laa
öyle laf denmez dayı.. topaç falan (siyasi hayatta böyle bir söylem rakibe bile hiç söylenmedi. )
bu el yükseltme değil, düşünülmeden söylenmiş bir sözdür
film gerçek olacak
https://www.youtube.com/watch?v=c_5rs-nF_aQ
bunlar borsanın yüzleri..adamlar gömecek ortam arıyor siz hala şurası burası geçilirse edebiyatı yapıyorsunuz
https://i.hizliresim.com/eqjjzbo.gif
Abdulkadir Selvi, DEM’in taleplerini aktardı:
• Suriye’deki PKK-YPG varlığına yönelik bir talep yok. Suriye’nin kuzeyinde federasyon veya özerk bir yönetim talebi yok.
• Bu yapının muhatap alınmasını istiyorlar. Suriye’de demokratik temsiline fırsat tanınmasını istiyorlar.
Petkodan gelen kar ile oncsm alayım biraz daha :he:
500 hedefim var bu pırasa da :ok:
borsada şuan düzensiz yapılaşma var; evler kaçak, 2 kat yerine 10 kat çıkılmış vaziyette ..işin garibi herkes evinde mutlu mesut ..
deprem olursa ne olicik diyen yok
Benim borsadan uzaklaşmam etkili oldu allem. Girsem mi ki. Ne zaman gireyim borsaya. Yoksa perişan olacak bu borsa. İllaki masada ben olacam. İçim kıpır kıpır gir gir diyor
yahu densene bana kimin maaşı 40 kat artmış 4 yılda..
dün öğleden sonra yabancı 3,5 milyar satışta iken bist100 -0,4
akşam 5 milyar satışa ulaşıldığında, bist100 -0,9 idi
bu bi kenarda dursun, akşam lazım olacak
Thy kdr dirençli kağıt yok hedefi 4 haneler de millet tarumar oldu
bu arada gümüş ons da al sat on hızla devam ediyorum........çok sert hareketler oluyor dünden beri.......
SM hizmet PMI verisinin beklentiyi aşması ve JOLTS iş imkanlarının genişlemesi, Dolar Endeksi’ni toparlarken ons gümüş üzerinde baskı yarattı. Gün içinde ADP tarım dışı istihdam, işsizlik başvuruları, FOMC üyesi Waller’ın konuşması ve FOMC tutanakları dikkatle izlenecek. Ons gümüş, 29,50 – 29,80 bölgesi üzerinde kaldığı sürece yukarı yönlü hareketler 30,00 ve 30,20 seviyelerine ulaşabilir. Ancak, bu bölgenin altında kalıcılık sağlanırsa 29,30 ve 29,10 seviyelerine doğru düşüş potansiyeli oluşabilir.
Çok da şeyindeydi
Apo silkmiş suriyeyi Kürt davasını osunu busunu
ebediyete göçmeden son dem bisiklete bineyim istiyor
https://www.youtube.com/shorts/FoL5xy5MsRA
herifde durum bu
THYAO 300 lerin altına düştüğünden beri düşüş trendine girmişt
i; mayıs 2024..ardından 260 ile ; ekim 2024 dip çalışması yapmış gibi görüntü verdi..
bir aşağıda 200 civarından geçen destek var..tamam mı devam mı.. olay bu..
yani 300-260-200 ..sıralı destekler
Şu borsa 1000 puana düşse de biri rahatlasa arkadaş ya... Gerçi o da olmaz. Neden 800 e düşmesin der. Herşeyle kıyasladı..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu ne demek ?
08.01.2025 12:17:27 Şimşek: ABD'nin Çin'e yönelik önlemleri, Çin ihracatının rota değiştirmesiyle dolaylı olarak bizi ciddi şekilde etkileyebilir
çin abd'ye satamadığı malı, evropa'ya satmak ister... çin evropa'ya satar ise, bizim evropa'ya satışımız düşebilir (dolaylıdan kastı bu galiba )
peki bu habere bist'e neden kaymadılar ?
bu bariz, % 100 hamle... bunu gören herkes şorttan para kazanmak isteyecektir.
peki PALA herkese para verir mi ? VERMEZ
o sadece kendi para kazanır
o yüzden, düşüşü hemen durdurdu :drunk:
bugün 1 tane daha kötü haber servis edin, % 1 yukarı alır :kahkah: