hılmı bey şirkette olan paylarını kızı damadı ve torunu arasında eşit dağıtımla paylaştırdı . yonetım kontrolu değişmediği için çağrı süreci yok .
artık tamamen ekşioğlu ailesine geçmiş durumda . burada hisse satışı yok pay devri var .
Printable View
hılmı bey şirkette olan paylarını kızı damadı ve torunu arasında eşit dağıtımla paylaştırdı . yonetım kontrolu değişmediği için çağrı süreci yok .
artık tamamen ekşioğlu ailesine geçmiş durumda . burada hisse satışı yok pay devri var .
Damat Adnan Ekşioğlu olması lazım.. Kızı ve torunlarına pay etti
bu günlerde sıkılan ve blok mal satışı oldu qnb den 10 k mal çıkışı oldu . valla guzelde oldu . o sıkılıp satan ve bu blok malı alanlar bıze 30 puanlık kazanç yeter dıyeceklerdir . dün bunu gorduk
bu ekşiler arasında pay devrıne sonrası yenı haber akısıları peşi sıra glırse ıvme devam eder yok sa 350 400 arası takılır kalır .
devamında sermaye artımı , üst pazar başvurus akışı olursa olay farklı olur .
Yeni yönetim ile şirketin kurumsallaşacağını düşünüyorum. Bu yönde bir izlenim seziyorum..
Bir süre önce pay satışı ile ilgli atılan maile cevapları ...
Aşağıda ki sorularıma cevap alabilir miyim?
-Yönetim kurulu ve kurucu üye Hilmi Evin ERTÜR'ün herhangi bir açıklamadan yapmadan pay satışı yapması spk mevzuatlarına uygun mudur?
-Pay satışı ile ilgili satışı yapılacak pay miktarı belli midir ?
-Pay satışı ile ilgili satışı yapılacak payların satış fiyat aralığı belli midir?
-Pay satışında ki amaç nedir?
-Yönetim kurulu bu konu ile ilgili ne düşünmektedir?
-Yönetim kurulu bu konu ile ilgili yatırımcılarına açıklaması olacak mıdır?
Kaan ekşioğlunun cevabı
Tüm pay satışları mevzuata uygundur. SPK ve Borsa İstanbul’un sürekli gözetim ve denetimi bulunmaktadır.
Pay satışına ilişkin miktar ve fiyat ortağımızın takdirindedir. Belirlenmiş bir seviye yoktur.
Şirketimizin tasarrufunda olan bir konu olamamakla birlikte pay satışının amacı, ortağımızın biraz nakde dönmesi ve payın likiditesinin artması olabilir.
Yönetim kurulunu yetkisi dışında geliştiği için yapabileceğimiz herhangi bir durum ne yazık ki yoktur.
Şirketimiz faaliyetleri eskiden olduğu gibi aynen devam etmektedir ve yönetim kurulu olarak şirket faaliyetlerinin kurallara uygun ve karlı olması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Bilgilerinize sunarız.â€