Portfoyun bi kismini bosaltayim.Bu Tuclk nisan a kadar yatay bekliyorum, sonrasi en az 5 TL.Yuklu alirim o tarihe kadar pek kipirdamazsa,2018 metalcilerin ve bankalarin yili olacak mis mis.Yani metalcilerden bu dikkatimi cekti.YTD
Printable View
Son olarak sunu soliyim.
Linkte israrlarimi hatirlayin. Sureci hatirlayin. 7 liradan 880 gidisini ve 6 ya dususunu.
Ben o kagidida 14 hedef veriyodum. Sonuc olarak herkes yogun islemler yaptiginda kagit goz önünde oldugunda insanlari dokmeden gitmiyor.
Ben burada yunsayi cok dillendirmemis olsam. Suanda hareketileri cok daha farkli olurdu. Yani bir nevi kendi ayama sıktım.
Benden temel ve teknik yonden cok cok ust seviyede bir arkadasimla gorusuyorum surekli. O dgklb de 3.50 lerdeyken temel ve teknik yonde 6 7 ler hedef veriyodu. Bende hep link diyodum ona. Ya link nedir abi diyodu bana. Simdi gelinen noktada ben ona bu lafi bile carpmadim. Oda kendi benden daha iyi oldugu icin linkte beni tebrik etmedi. Cunku nasil boyle oldugunu oda anlamadi :)
Simdi yunsada olacaklari soyluyorum.
Alimlara devam edersek satarlar. Aksine aldiklarimizi verirsek yukari alirlar. Vermezsek bekletirler. Boylr tahtalar yogun islemi kaldirmiyor. Ki buyuk kagitlarin bile yogun islemi kaldirmadigini dusunursek. Yunsa samanlikta igne.
Dedigim gibi belli bir sure konsolide olacak sonra insanlarin hareketlerine gore yonu cizecek.
Sakro hocam size karşı asla bir kırgınlık yok. Birden aşağı vermesi, herkesin hisseye yüklenmesi, hissenin sığlığı ve pisasalarin kötü olması panikletti. 4,90'dan verdim. Dedim herhalde 4.50'yi görebilir. Atlayan çok olduğu için onları dökmek, taban çalışmasını yapmak için 4.20'ye degebilir. Böyle bir yorum yaptım. Hocam bu son yazım olacak. Çünkü böyle değerli bir sayfayı gereksiz yere işgal etmemek gerektiğini düşünüyorum. Yazılanlara kusmemenize ve devam etmenize kendi adıma çok sevindim. En iyi topik burası. Bunu bilin . Emin olun takipcileriniz sizi çok seviyor ve sizsiz yapamaz. Dikkatimiz yine yazacaklarinizda olacak. Yunsa alımı için yazacaklarinizi takip edeceğim. Başta size olmak üzere tüm forumdaslara saygı ve selamlar. Hayırlı ve bereketli tespit ve kararlar dileğiyle.....
Kardan 50 kuruş feragat ettim.
Takasa bakıyorum. takas lideri gedikte 2,3 milyon lotla 50 kuruş feragat etmiş :D
hatta 5,45 de 40 bin lot takviye yapmış. e tabi yfasın malını karşılaması lazım. 5,30 larda 25 kadar almış.
dün pek almamış parası yok heralde oda bizim gibi. :D
citi ve ky basmış kağıdı. Bu yavsak citi 5,28 3,70 hareketindede 5 den 4 e kadar sata sata çıktı sonra geldi 4,60 dan ala ala 5,50 yaptı. şimdi 5 den satıyor. hep zararına işlem yapıyor. aynı link gibi. neyse sonuda aynı olsun diyelim.
Sacro hocam üzme kendini. Çok yorum yazmayıp genelde takip eden biriyim.
Siz benim açımdan yüzde 80 üzerinde başarı oranı ile borsa aleminde ilk sıralarda olabilecek teknik, temel ve psikolojik bilgiye sahip birisiniz.
Bu topikte önemli paylaşımlarınız oldu şahsım adına teşekkür ederim.
Yünsa sığ bir hisse.
Bu sebeple aşağı yukarı agresif hareketler yapabiliyor.
Daha önce de burada yazmıştım. hisse çok dillenince spek her türlü oyunu yapacaktır. Bu kadar yükle yola çıkmak istemez. Bu sebeple bende elimdekinin 2/3 ünü vermiştim.
Ancak Yünsa da Ceo değiştikten sonra bilanço da güzel işler yaptı. 29 milyon tl sermayeye 9 aylık da 28 milyon tl faliyet karı, 220 milyon tl ciro açıkladı.
Böyle temel verilere sahip şirket için yapılan olumlu yorumların mal pazarlama olduğunu söylemek biraz abartı olur.
Bu şirketi faliyet zararı eden özsermayesi eriyen bir şirket kategorisine sokmak acımasızlık olur.
Endeksin sert düşüşü ile teknik olarak primli ve tahtası sığ olan yünsa da panik satışlar ile aşırı düştü hepsi bu.
Şimdi yeni bir dip çalışması yapmasını beklemek lazım.
Benim şahsi yorumlarım da bu şekilde.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten alan küçüklerin yarısı dökülmüş gibi pt de biaşağı korkuyla geri kalanı döküp 5,20 üstüne atarsa burda neler konuşuruz merak ettim hayalimde :)şayet bilanço iyi gelecekse...