Hacim.iyice dustu...bir kac gune kafayi kaldirir
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hacim.iyice dustu...bir kac gune kafayi kaldirir
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar buranin mudavinleri varsa bi pasta atabilir mi hem gun sonj hem de aylik dondurmesi gerek gibi geldi bana ama bur isaret yom kagitta
sanirim burada kimse kalmamis,yarin sert hareket bekliyorum bu benjm dusumcem yarin gorecez bakalim ytd
Burdayım ve satın alma ile ilgili bir haber gelinceye kadar da burada olacağım. Alımlarıma da devam edeceğim. Bugün itibariyle düşürerek dökme çalışmasının bittiğini bundan sonra da yukarı aşağı hareketlerle buna devam edeceğini düşünüyorum. Mesala yarın 1, 45 yapıp ardından 1, 37 gibi kapatacağını tahmin ediyorum. Ne yaparsa yapsın benim inadim inat haber gelinceye kadar burdayım. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ef869e1a7.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psikolojik savaşa devam. Bari 1, 25 e düşerse iyi olurdu maliyeti düşürürdük.ytd
Arkadaşlar anlayan var mı? Burda neden oyalanıyor. Mal yedirmeye mi çalışıyor yoksa gerçekten ben ağayım alın burdan size iyi kazandiracağım mı diyor?
Bende zarardayım...içimden bir ses ve geçmiş tecrübelerim burası dip imajı vermeye çalıştıklarını, gercek hedefin 0.9x veya 1.00 gibi rakamlar olduğunu düşündürüyor.Mal kaktırmaca gibi...ytd