2.64 den verip alttan koymayı başardık cok zarar etmedim ama acselin karını yedik burada bir yerde durması lazım 2.62 dir inşallah durağı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2.64 den verip alttan koymayı başardık cok zarar etmedim ama acselin karını yedik burada bir yerde durması lazım 2.62 dir inşallah durağı
Komşuda pişer Vertuya düşer mi?
23.08.2017 18:43
***VERUS*** VERUSA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı Standard Enerji Üretim A.Ş.'nin sahip olduğu maden ruhsatlarından Adana Tufanbeyli Boksit madeni sahasında yapılan sondaj çalışmalarından elde edilen veriler doğrultusunda maden sahasının işletmeye alınmasına, bu kapsamda işletme tesisi kurulması dâhil gerekli tüm çalışmalara başlanmasına karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
Verusa Holding A.Ş.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627291
BIST
Koskoca maden çıkarımı...elbette düşerse..ama patron ısgyo gibi olursa eksi kapatır...asla y.t.d.
Iyı de son cumleniz olmadı. Siz neden buradasınız ?
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son cümlem adamlara kasa görevi yapıp adamları fonluyoruz!Bu cümlem mi olmadı!?Gerçek bu!2 yıldır durum bu!Eksi de senet en ekside halka arz fiyatında geçen yıl 30 kuruş ve bu yıl 0,95 kuruş temettü!!!Buna karşın Milyon lot mal yedi! Şimdi analiz yapın tekrar düşünün!Ben niye buradayım!?Umut yani koca bir hiç zaten buna hayıflanıyorum!Ana maliyetim 2,20 seviyeleri!Ama neye yarar???Cevap verin!Aptallıktan başka???Cevağ verin 2 koca yıl taşımışssın ana maliyetin 30-40 kuruş yukarısındasın!!!Halka arzda 2,46 almışım-2 ay sonra 5,50 satmışım 5,25 ortalama yerine koymuşum oda bana! Geçin bunları yaptığım yatırımcılık değil yada borsanın en çakal,en pis patron senedinde tufaya gelmektir benim başıma gelen ve Allah belasını tez zamanda versin kuaför nihonun!Gerel patronuna çaktı şerefli,sonra anel grup da buna çaktı ! Bu şerefli de bize kaktı.Bu kadar basit.
Ytd Değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...badcb3f583.jpg Birde bu var açıklama baska kap haberleri de cikarsa pozitif olacağız
Yatırım sermayesi şirketi vertu acaba madende hic mi payı yok
borsa 110 bini de gördü vertu 2.60 çok ah aldılar daha da iflah olmaz bu şirket ve yöneticileri...