KOZAL ve endeksle beraber hareket etmek... biraz eşyanın tabiatına aykırı işler...
Printable View
KOZAL ve endeksle beraber hareket etmek... biraz eşyanın tabiatına aykırı işler...
Kardeş ayrılan dosya nosu 2020/20
24.agir ceza mahkemesi duruşma 22.06.2021 tarihinde yapıldı ve çok ileri bir tarihe atıldı.
Siz hangi dosyadan bahsediyorsunuz bir net bilgi Verde bizde öğrenelim.
Ben duruşmayı izleyen kişiyim başkada kimse yoktu 4 avukat davacı tarafından 1 avukatta davalı taraftan.
İstinafta dediğiniz hangi dosya vede önümüzdeki hafta karar çıkar beyanı neye göre veriyorsun.
Net bilgiler yazarsanız iyi olur.
Sagliklar
Hocam 24. Ağır ceza mahkemesi müsadere hususu ile ilgili olarak Ankara Bölge idare mahkemesi istinaf 4.cezada ve burada ceza daire başkanları tarafından önümüzdeki hafta karar verilecek
Benim de beklentim bu şekildeydi. Çünkü tahtanın hareketlerinden anlaşılıyor bir şekilde. Ortada iki ay sonra temettü verebileceğine dair bir emare yok çünkü. Bu gibi davalar genelde uzun yıllar alır. Birkaç yılda bitmez. Peki çok ileri bir tarihten kasıt nedir? 2022-2023 yılları gibi mi yoksa çok daha sonraki zamanları kapsayan belirsiz bir tarih mi? Muhtemelen, o davanında uzatmaları falan olur. Davaları takip ediyorsanız, kişisel beklentiniz nedir? Açık olursak... 2025-2030 aralığında mı çözülebileceğini düşünüyorsunuz?