Mesele covid ve miting mi, yoksa maksat üç beş İsrail sevdalısının yorumlarını yaymak mı?
Printable View
Hayvansal gıda dışında deepfreeze atmak pek olumlu sonuç vermiyor meyve ve sebzede .
O tadı o aromayı o rahyayı bulamıyorum
Valla,kim İsrail sevdalısı kim değil bilemem,niyette okuyamam ama toplumun muhalif kabul edilen kısmının yaptığı her türlü aksiyonu,kanun dışı ve pandemi kurallarına aykırı addedip,kendilerince''bizden''olarak kabul ettiklerinin yaptığı her şeye göz yummak,desteklemek hatta katılmak demokrasi ile yönetilen ülkeleri bırakın,kabile devletlerinde bile hoş karşılanmaz...
Dedim ya Sayın Cumartesi bana göre kimse yönetimi altındakilere eziyet etmesin,hor görmesin,inancına saygılı olsun ,özellikle 2.dünya savaşında soykırıma uğramış bir millet bunu yapmasın ama İsrail e çuvaldızı batırırken kendimize de bir toplu iğne düşer diye düşünüyorum...
Allem kallem mescid i aksa yıkılacak.Çünkü planda tam da orada suleyman mabedini inşa etmek var.Artık yanlışlıkla bir bomba mı düşer,bir depremle mi yıkılır onu bilemem ama ben nerdeyse on yıl öncesinden beri mescid i aksa ile ilgili hikayeyi değişik kaynaklardan okuyorum.Olanlar da videoda anlatılanları destekliyor