Haziran vade kapandı. Ağustos vade var su an 1501.25, kapanışı 149.825'di. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Haziran vade kapandı. Ağustos vade var su an 1501.25, kapanışı 149.825'di. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu viop 1.70 eksi gösteriyor.Elektriğe % 15 zam gelmiş omu çarptı acaba ??????? Ne olduda zam geliyor hemde % 15 !!!!!! Yani bu elektrikle üretim yapan tüm işletmelerin zam arayışına girmelerine sebep olur.Yani cepler de delik büyüyor.Kabul edilebilecek bir şey değil.Ama eli mahkum elektrik sayaçları affetmez.
"LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere yaklaşık 50 ile 60 kuruş aralığında zam gelecek. Zammın 26 kuruşu ÖTV'den düşülecek, gerisi pompa fiyatına yansıyacak."
1 Temmuz zamları olarak tarihe geçecek. LPG 5 Tl oldu memlekette.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
· 29 Haz
Haber: İsrail'de yeni enfekte olan her üç kişiden biri, iki doz aşıyı yaptırmış olanlardan oluşuyor
dolar 10 tlye koşuyor ya da koşturuyoruz..israflar o biçim..Ankarada ki Atatürk orman çiftliğindeki gereksiz yatırım ve verdiği zarar akıllara zarar..KESİLEN AĞAÇLARIN YERİNİ NE DOLDURACAK..yapanlar rahat uyumaya devam ediyor sanırım..
Avrupa ve SS'nin deyimiyle her şeye burnunu sokan Amerika yine SSnin deyimiyle hasetinden çatır çatır çatlıyormuş, Dünya bizi kıskanıyormuş. Şahsımın dediğine göre Türkiye'de yaşamadıkları için çok üzülüyorlarmış, üzüntüden yataklara düşmüşler.
Bu Yankilerin borsaları rekora doymuyor. SPX, Nasd** sürekli zirve tazeliyor, ben yazmaktan yoruldum, FDow'da yeni zirveye emin adımlarla ilerliyor ama önemli değil, bizi kıskanıyorlar.
Yarın eksi açılış mı olur üstatlar