-
BEEF..
https://www.beyazperde.com/diziler/dizi-28766/
Bu diziyi bitirdim ama yazmayı unuttum.. Hayatın içinden bir dizi..
İki insan.. İkisi de tükenmiş.. Yasanilanlar karsisindaki hayal kırıklıkları aynı.. Yolları kesişiyor.. İkisi de sinirini birbirinden çıkartıyor. Ve birbirlerinin davranışları hayatlarına yön veriyor.. Kontrollerini tamamen kaybediyorlar.. Yok olusa doğru adım adım beraber gidiyorlar.. Ama beraber küllerinden yeniden doğacaklar gibi devami gelirse:yes:
Çok beğendim.. Çok güzel psikolojik tahlilleri var.. tavsiye ediyorum:yes:
-
Yani cikardigim sonuc tabiki şu: Başkası senin davranışlarına yön vermesin. Aklını başında tut:):):)
-
Bugünde akşamı ettik ya.. Seçim ertesi baya tembellik yaptım..
Güzel bir gündü.. Muhabbet icin teşekkürler Selim bey:yes:
Görüşmek üzere.. hi:
-
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Derren_Brown
Bu herif insanların zihinlerini manipüle etmek noktasında gayet bilinen biri...
Iddiasına göre insanların fikirlerinin manipüle etmek çok kolay. Gösterilerinde de hep bunu yapıyor zaten. Hani Türkiye'de yetenek sizsiniz'de insanların tahminlerini daha önceden tahmin eden Aref diye bir çocuk vardı ya. Onun atası diyebiliriz Bu herife. Aslında tahmini önceden yapmıyor, gerçekte milletin tahmin etmesi istediği şeyi tahmin etmeleri için onları manipüle ediyor.
Bu konuda hiç araştırma yapmadım aslında. Ben de bakacağım Bu konuda bir şeyler bulabilir miyim diye [emoji846]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gunaydin herkese:hi:
Güneşin enerjisi max 5 milyar yıl sonra bitiyor. Çokta şey yapmamak lazim diyerekten bugunume basladim:):):)
-
Dow 33280
Altın 2012
Bist30 4992..
-
Bist30 da ben 1500 lerdeyken pozisyon acmistim.. önce Tayyip Erdoğan öldü haberiyle aşağı vermişlerdi hemen arkasından Garanti hisselerinin alım haberi gelmişti ve roketlemisti.. Taaa 6000 lere kadar durmadı sonra.. 1800 lerden stopladigimi hatırlıyorum..
İşte o arasi çok hızlı soluksuz oldu.. Bitcoinde de soluksuz yükseliş zamanla geri geldi.. Bist30 un da bu ani çıktığı zamanın başlangıcına inmesini bekliyorum açıkçası..
Bitcoinde de 7000 leri beklediğimi yazmıştım..
Izlemedeyim pozisyonum yok..
-
15.30 da ABD verisi var.. Altında hareket bekliyorum..
1966 görür ise long 2079 görür ise short acicam..