Toplumsal zemin hazır.Ustelik lütuf değil.. zaten yönetmelik gereği ptesi kapatmalıydı..
Ama CB nin onayı olmadan kimse yapamaz.Baronlarin baskısına hicbir bürokrat dayanamaz....ve arkasından bist,SPK yön.yollarsin..
Onlara yükledin mı.. tamamdir.
Printable View
Doğru salı günü birileri kurtarıldı, ancak deprem milattır, Pazartesi 04.17 de deprem olmuş, izleyen saat ve günlerdeki tüm işlemlerin iptali en doğrusudur. Ha 10-15 gün sonunda alınacak tedbirlerle tavan serileri mi gelir veya taban taban mı gideriz kimse itiraz edemez. Medyada ve sosyal medyada baskı sürerse, muhalefet de bastırırsa iptal gelebilir. Yandaş medyada tam sayfa iptal haberi yapılmışsa bence iptal olasılığı belirmiş demektir.
Şuan insanlar çok duygusal haklı olarak ama duygusal kararlar söylemler hatalı olur objektifligi kaybetmemek lazım .
Benim gördüğüm devlette millette özellikle millet olarak can hiraç calisiyor uğraşıyor boş yatan yok tabiki felaket büyük olunca aksaklıklar eksiklikler oluyor.
Çok komplocu olmamak lazım biraz sakin kalmakta fayda var boş yere polemikler ile hicbirseyi halledemeyiz.
Biste işlem iptali sanırım cuma günü bayağı palayla birlikte mali sirtlayan var birazda onlar körüklüyor gibi .
Hiç açılmaması gerekirken bir hata yaptilar yada yandas korudular ama yapıldı bu geri dönüş daha sıkıntili.
Hiç düşmeyen borsa icad edilmedi depremde bile düşmeyen borsami icad edildi.
Olay şu...ptesi kapatma kararı vermeyen bist yönetimi hakkında görevi ihmalden dava acarsın.Yonetmelik gereği zaten kapatmalıydı...
Bist yönetimi görevden alınır.. Işte o zaman iptal tamamen meşru noktaya gelir..
Hatayı düzeltmek babından IPTAL olur.
Şu an bir haber duydum. Yök tüm yüksek öğretimi tatil etmiş olabilir. (yaza kadar)
Teyid gerekiyor. Bana bilgi oğlumdan geldi.