O zaman borsa sayfalarına git gözüm
Belkş 3-5-10 artık Allah ne verirse kazanırsınn belki
Ne öyle kedinin ciğere baktığı gibi dolanıp duruyon buralarda.
Printable View
Tam olarak olmasada hafif bir değişimle aynı yerden devam kararı çıktı.
İsçi sabaha işçi olarak uyandı patronda patron olarak uyandı.
Herkes rolüne devam.
Bu sabahda acil 300 Milyon dolar lazım.Bunda bir değişiklik yok.
Turizim sezonunu kaçırmak istemezler ise doları biraz serbest bırakılabilir.
Artık nasıl bir straeji izlenecek ise göreceğiz.
şefim KK aday olarak gösterilince buradaki birçok arkadaş gibi bende seçime kadar olumsuz yorum yapmadım ama
bu kadar basit mi tüm anketlerde mansur ile imam öndeyken en formda adayla çıkmak arkasına rüzgarı almak adına 2 puanlık ara kapanamaz mıydı? bundan sonra bunu düşünüp dururuz o kriptoydu bu bunun elemanıydı muhabbetlerini geçiyorum bazı şeyler olmayınca olmuyor zorlayınca da olmuyor. en doğru kararı verirsiniz sonrası nasip deriz
Kemal artık gitse de kalsa da bir anlamı kalmadı resmen batırdı, demek Soğan olmayaydı kılıçdar ilk turda anahtarı verecekti, Kılıçdar ı kim partide tutuyor ve ilk oraya getirdi ise hain o dur.
Bir adamın bütün yaptıkları nasıl iktidara yarar, ders olarak okutulmalı, tez yazılmalı.
Bundan sonra belediye seçimi de alamaz.
Kaç defa yazdık. En başlarda ben de anlamadım. Yeni bir yüz diye bilmemkaç seçim destekledim ama artık o kadar kör gözüme parmak oldu ki yaptıkları ben de 2 seçim önce falan ayıldım meseleye. Bu son seçime kadar hala anlamayanlar vardı, daha da kötüsü bu seçimden sonra bile anlamayanlar var.
Tıngırmıngırı canlı yayında tiyatro şeklinde paketledikten sonra C*P'nin başına geçti. Tamamen proje ürünü bir siyasi KK. Bay*al'ı da zayıf yerinden yakalamışlar istedikleri gibi kullandılar, onun SKT geçince yerine bunu koydular.
Bugüne kadar yaptığından pişman olup da istifa eden bir tane A*P'li olmadı ama tıngırmıngır istifa etti. Muhalefete biz de birşeyleri değiştirebiliyoruz algısını yerleştirdiler.
Yıllardır Dövlet'e stepne dediler, onun görevi iyice açığa çıkınca dayanamadı açıktan A*P'li oldu. KK ise hala muhalif taklidi yapıyor. KK Dövlet'ten daha A*P'li.
C*P bu MV listeleriyle seçime girdiği anda baraj altı kalmalıydı.
KK'ya atılan her oy R*E'ye gitti.
Troller ne diyordu? Mince'ye, Soğan'a atılan her oy R*E'ye gidecek diye... Üzülmeyin KK'ya atılanlar da R*E'ye gitti.
R*E bu seçimi 52% ile değil, 100% ile kazandı.
TBMM de tek genel başkan Bahçeli olacak. Bu da demek oluyor ki diğer partiler mecliste grup kuramıyorlar. Meclisin tek ve mutlak hakimi de Cumhur ittifakı oldu.
Parti başkanları milletvekili olamadıkları için Mecliste komple gündem dışı oldular. Meclisteki tek hakim Cumhur ittifakıdır. Sadece cumhurbaşkanlığı kaybedilmedi. Meclis te grup kurma hakkı da kaybedildi.
Onun bunun artıklarına haybeden verilen 40 tane milletvekilliği ileride daha büyük sorunlara yol açacak. Kılıçdaroğlu ve onu destekleyen "sözde aydınlar" aslında akılısızdırlar. Strateji bilmeyen şahıslara ne denirse artık.
Muharrem İnce haklıydı.
TBMM'de en az 20 milletvekili ile temsil edilen siyasi partiler grup kurma hakkına sahiptir. Her parti grubunun kendi disiplin kurulu bulunur. Parti başkanı, eğer milletvekili ise doğrudan grup başkanıdır, parti başkanı milletvekili değil ise bir grup üyesi grup içi seçimle grup başkanı seçilir.
Genel seçimlerde milletvekili çıkartan ancak grup kurmak için yeter sayıya sahip olmayan siyasi partiler TBMM Başkanlık Divanı, TBMM Danışma Kurulu ve komisyonlarda temsil edilemezler.