Bence kendilerinden olmayan eski dönemin zenginlerine karşı temizlik yapabilirler.
Ortadaki ekonomi pastası belli, müteahhitler temizlendi diğerlerinde de olabilir.
Printable View
Eski ABD filmlerinde pazar kiliseye geliyor musun vs repliği çok geçerdi.
Seyretmiyorum ama yeni dizilerinde inanç işi vs işlenmeye başlandı deniyor.
Emlak ben ateyizim deyip kurtarır, iş adamının işler güçler bahanesi çok tutmayabilir.
Garanti Koza iflas etmiş ya... Vay anasını
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tepki mi gelecek yaw?!
Yazı tura attım long çıktı, tek kaldıraç girdim poza..
https://i.hizliresim.com/fon3asj.png
Bulut abi senin gibi FB li hakem olayına yorum yapmamış yazmış bazı arkadaşlar biraz kinaye yapmışlar:)
Bakın liyakat olmayıp , yandaş ve biat la iş götürmeye kalkarsanız bir gün patlarsınız.
dün akşam TFF ve MHK patladı .
Ekşinin konuşmalarını izleyin biz nerede yanlış yaptık deyip doğru kararlar alacağına Ali KOÇ adres gösteriyor :)
bu şekilde koltuğunda oturamazsın bu olayların buraya gelmesinin tek nedeni alttaki pisliğin maddi ve manevi olarak dışarı taşmasıdır.
Ben vermedim fair play ödülünü dün hakemi dövene Ekşi verdi , nasıl verdiğide ortada yandaş kafada olduğu için.
Diyarbakır Barosu
@Diyarbakirbaro
X isimli sosyal medya platformu üzerinden yayınlanan bir videoda merhum Şeyh Said’e hakaretlerde bulunan Fatih Altaylı hakında;
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına Kişinin Hatırasına Hakaret Suçundan ( TCK 130) suç duyurusunda bulunulmuştur.