Ağıustos 2018 de ben lotlar açılsın derken birileri açılmasın malı çakıp kaçacaklar diyordu.
Şimdi gene aynı ekip mallar açıldı tavan istiyoruz diye bağırıyor. Ee ne oldu hani malı çakıp gideceklerdi, nereden çıktı bu tavan istiyoruz sevdası.
Printable View
Ağıustos 2018 de ben lotlar açılsın derken birileri açılmasın malı çakıp kaçacaklar diyordu.
Şimdi gene aynı ekip mallar açıldı tavan istiyoruz diye bağırıyor. Ee ne oldu hani malı çakıp gideceklerdi, nereden çıktı bu tavan istiyoruz sevdası.
Bu volbormudur zolbormudur herneyse hakli cikacak herhalde
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şüphesiz biz emaneti göklere, yere ve dağlara teklif ettikte onlar onu yüklenmek istemediler, ondan çekindiler. Onu insan yüklendi.çünkü o(insan) çok zalimdir, çok cahildir. (Ahzab 72)
Hocam lafınız banaysa ben en başından beri bu işin en hızlı yolunun lotların açılması olarak değerlendirmiştim.
Ve hala da bu lafımın arkasındayım.
Ama artık sonuç görmek istiyorum.
Tahtaya bakarsak aynı tas aynı hamam.
Şu andan itibaren boşa geçen her dakika bize zarar.
Göbekten bağlı değiliz bu hisseye yeter artık
Sabır da bir yere kadar..
Ytd
inanın o dönem kimlerin karşı çıktığını hatırlamıyorum. Bakarım gerekirse.ağustos ayında tatilde, oteldeyken yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam.oradan aklımda kalmış. Tatildeydim ama malum oteller değil yani
Aslında konu bu değil.
Sabrın sonuna gelen bir tek siz değilsiniz. Sessiz bekleyen aklı selim insanlar olduğunuda düşünelim.
Bu kadar ay blokaj çözülmeme sebebi davanın TAMAMEN bitmesi GEREKLİLİĞİDİR. Bu işin bir çok kolu var.
Şirket-danıştay-spk-bist. Malum ülkemizde işler biraz yavaş ilerler.
Benim tanıdığım kimse yok. Ama diğer köyde bazı kışkırtmalar görüyorum. Beşiktaşlı biri var. Sağa sola küfürler yağdırıyor. Bu
İş böyle çözülmez. Bu tip adamlara itibar etmeyin.gaz vermekten başka birşey yapamazlar. Ayber, freecell, jandarma,laleburgaz ve başkaları... bunlar mantıklı insanlar. En azından yazdıkları bu şekilde. Bu arkadaşlar en azından farklı bir görüş yazıldığında güzel güzel cevaplar veriyorlar. Sürece gelince şahsi tahminim çok az kaldığı yönünde. Dava bitti, blokaj kalktı. Evet beşiktaşlı bana da saydırabilirsin. Aynen iade. Bugünlük bu kadar.
Sayın şirket yöneticileri
Tahmin ediyorumki burayı okuyorsunuz yada okutturuyorsunuz.
Şimdi devlet sizin tüm otellerinize el koysa ve üstüne deseki hadi hapse.
5 sene hapis yatsanız tam 6 ya dönerken pardon ya siz masummuşsunuz hadi dışarı çıkın ama otellerinizi sattık bir tek uludağ oteli kaldı bununla idare edin dese nasıl hisseder ve düşünürsünüz?
İşte biz yatırımcılar tam olarak bu durumdayız. 6 senedir saplandık kaldık bu bataklığa ve paramız en az 5 te 1 eridi.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir çağrıyı yaptıramayan gücü yetmeyen spk mı kot dışı ırakacak bu hisseyi peki sebep ?Bence bir halt edemez şirketi kot dışına çıkarmak şirkete değil küçük yatırımcıya ceza dır bizim suçumuz bist ten hisse almak ise borsa istanbulu kapatıp kapısına kilit vursun.
Kotdışı motdışı hikaye. Diğer köyde suni gündem oluşturan ve verilen mücadeleye gölge düşürmeye çalışan kişilerin de volbordan bi farkı yok. ( Fesihçi değilim yani şimdilik)
Ben hala aynı noktadayım kısa bir süreliğine.
Patronun artık bi mazereti kalmadı.
Gerekeni yapıp fiyatı yukarı çekmezse tüm imkanlarımla fesihe destek vereceğim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne bu şimdi böyle. adam karanlık odada tabana yapıştırmış.
1.350.000 adet te tabanda var
bilmediğimiz bir durum mu oldu
şimdi de 1.750.000 yaptılar.
murat ordulu namı diğer ixir4
sana bir soru sorulmuş? cevap yok.
12-12-2018, 22:19
İxir elini vicdanına koy ve şu 6 lira olacak dedipin günleri hatırlayıp bir özür bari dile..
ne günlerdi ya.. forumda çok etkindin sözün geçiyordu açıkcası; çünkü ağzından bal damlıyordu. Bizde inanıyorduk, hayallerimizi yeşertiyordun.. allah rızası için şunu söyler misin,
NEDEN 6 lira kesinmiş gibi konuşuyordun.
Sadece neden
soru mit.tc ye ait.
40 saat olmuş cevap bekliyor forum senden. neredesin ixir4.
ahaliyi uyutursun belki. ama ben uyumam. ixir4 cevap var mı?
12-12-2018, 18:28
yazdığım her yoruma 5 dakikada cevap yazan arkadaş her halde sitede onlian değil beşiktaş umarım bu paylaşımına acıklık getirir resimdekinin kim olduğunu tweti atan yani ismail kim olduğunu cünkü tweti atan kişi tarafından zeynebin adamı olduğu iddia ediliyor..y.t.d
bu yazı murat ordulu namı diğer ixir4 e ait. sen neredesin bak 1 saat oldu.
soru sorduk beş dakikada cevap yetiştirenler yok diyorsun.
sen neredesin 41 saattir. mit.tc nin sorusuna cevap var mı ey murat ordulu namı diğer ankara namı diğer ixir4
Veye sen kimsin:)) y.t.d
Ben ne dediğimi nasıl paylasımlar yaptığımı biliyorum ben asla stop koymadan iş yapmam kesinliklede şart koşmuştum o hissedeki baba destek yerini :)) hani uzmandınız forum ahalis 0.82 aşağısı profosyonellerin yeri diyende bendim:) paylaşımlarımda uyan uyar uymayan beni bağlamz:)) burasaı coluk cocuğun avutulacağı yer değil:)) y.t.d
aldımı cevabı 0.82 kırlırsa stop de diğimde her kes uzman kesilmişti o ra kırılırsa dibi karanlık hatta 0.16 diyen bu adam hisse pazarlıyacak hisse nasıl pazarlanırmış ayhana baksında görsün bak adam hic stop koydumu dikine gidiyoruz dedi :)) .y.t.d öngörü ve yatırımcılık budur hisse 0.90 bandında gezerken bunu diyen adam üc kuruşu olan mitci ye hisse pazarlamışsım yalan söylerken utanmıyor utanmaz:))..y.t.d
buyursun forumdan bir kişi aksini ispatlasın veya bana 0.90 hisse aldırdı desin demeki birtek sahtekar mitci ye aldırmışsım:)) y.t.d
fabrika forum cevap bekliyormuş ya forumdan bir desin ki bana 0.90 hisse aldırdı desin yav ..kuru sıkı iftira atmaya gelince öncüsünüz :)) y.t.d
ooo... hoş geldin her forumda varsın maşallah.
aldırdın diyen yok. lafı çevirme. sattırmadın diyoruz. hani hesapta 6 olacak ya. o sebeple.
iftira senin işin. hamdolsun bize leke yapışmaz.
ben sana ne düşündüğümü yazayımmı. ama acıtır bak.
istersen yazmam.
ne zaman 6 oldu senin dediğinden beri.
sen sattın tabi. millette 6 olacak diye bekle babam bekle. çakal.
:)) he he okuduğunu anla fabrika :)) colukcocuk daha okuduğunu anlamayan adamlar laf anlatıyoruz mitci ye söyle o sana anlatı versin:)) y.t.d
cakal baban dır
vay vay demoloji... 0,82 falan filan. 6 nere 0,82 nere.
ixir 4 bu kağıt ne zaman ankara olur. hani diyon ya 6 ne zaman olur. 2025 mi
ixir4 sen de var mı bu kağıt. yoksa salla başı al maaşı selimden misin
ixir bu kağıt ne zaman 6 lira olacak. sen demiştin.
esas soruya cevap gelmedi.neydi esas soru.
murat ordulu namı diğer ixir4
sana bir soru sorulmuş? cevap yok.
12-12-2018, 22:19
İxir elini vicdanına koy ve şu 6 lira olacak dedipin günleri hatırlayıp bir özür bari dile..
ne günlerdi ya.. forumda çok etkindin sözün geçiyordu açıkcası; çünkü ağzından bal damlıyordu. Bizde inanıyorduk, hayallerimizi yeşertiyordun.. allah rızası için şunu söyler misin,
NEDEN 6 lira kesinmiş gibi konuşuyordun.
Sadece neden
soru mit.tc ye ait.
sen buna cevap ver.
5 dakikan doldu. neredesin. çakal. hani herkes sana cevap verecek ya 5 dakikada sen neredesin.
12-12-2018, 18:28
yazdığım her yoruma 5 dakikada cevap yazan arkadaş her halde sitede onlian değil beşiktaş umarım bu paylaşımına acıklık getirir resimdekinin kim olduğunu tweti atan yani ismail kim olduğunu cünkü tweti atan kişi tarafından zeynebin adamı olduğu iddia ediliyor..y.t.d
bu yazı murat ordulu namı diğer ixir4 e ait.
herkes senin emrinde mi çakal. sen kimin emrindesin.