Bjk 14 kere geldiyse tspira 20 çok değil. Sermaye bilanço pd borç azligi taraftar desteği vs vs birde ......boşver onu söylemeyeyim ....
M2006C3MG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bjk 14 kere geldiyse tspira 20 çok değil. Sermaye bilanço pd borç azligi taraftar desteği vs vs birde ......boşver onu söylemeyeyim ....
7.02 6.94 aralığı önemli destek adam olacak çocuk halen 7.43 te..
Yarısını bugün satmasaydim iyiymiş...nasipten öteye köy yok derler...
Lig tarihinin en erken şampiyonluğu geliyor!
Geliyor da hisse ne yapıyor!
Cevap, "tersten kutlama!" yapıyor!
Onumuzdeki hafta arasida maclar var..Yani adım adım hedefe...Sıvasta cok eksik varmis Rıza hoca soyledi..Hayırlısı.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye tavanının artırılması şirketin bedelli sermaye artırması hususunu gündeme getirirmi yorumlayabilirmisiniz
5 sene içinde yapabilir veya yavaş yavas yapabilir 5 sene içinde yapmaz ise bu süre sonunda ek dure isteyip uzatabilir SPK kurallarına göre bence seneye yapar geçen sene yaptı zaten ...
6.50 değmesi yaptı,galiba transfer paralarını çıkarmak için hisse satışına gittiler gizlice,zaten bunu çok defa yaptılar Zadri gibileri,hisseyi 30 cıvarından 4 cıvarına indirmişti o hisseler orada süs değil diye,bedelliye gitmişti fiatı bile 0.80 krş olmuştu...tavsiyem dkkatli olun bunlarda oyun bitmez...ytd.
Herseyi yaparlar.Zaman zaman yazmısımdir kulup hisseleri adami vezirde eder rezil de.Ancak nedense vezir hep spek ve bilgi ye ulasanlar oluyor.yatirimci rezil oluyor.Gecen yukselis basladigi gun basinda baskan kulupte maddi manevi hersey yolunda dedi.Diger kuluplerde puan kaybedince tavan serileri geldi.Bu haftada oyle puan kayiplari oldu kagit geri geri geliyor...yani bu hafta sivas oyle yada boyle yense demekki taban olacak..
yada spek devreye girecek.Olmadi bedelli soylentileri ile kagit baskilaniyor...Ama kulup var yada yok bir aciklama yapmiyor.yani kucuk yatirimciya maalesef Buldugunu yemek kaliyor umdugunu degil...
Galibiyetlerde kırmızı olan hisse,
Mantık doğruysa beraberlikte yeşil olmalı!
Mağlubiyet durumunda ise tavan tavan gitmeli!
Beklenen günlerin habercisi...
2 li haneleri ne zaman görcez millet atıp tutuyordu
Piyasalar erken kapandı ağır satışlardan sebep neyse az zarar ettik sevinelim yarın biraz daha düşer yine zarar ederiz her gün zarar bakalım hayırlısı
Yarın hiç iyi bir gün olmadı bakalım ne yapacağız sonuç belli herkese bol kazançlar diliyorum ne diyeyim işimiz zor
Bakacağız..yeşil olacak bence gün sonu....
Telaşa gerek yok!
Ne TS sevdamız,
Ne de hissedarlığımız bir iki beraberlikle sona ermez!
Temel borsa kuralı: Tekkeyi bekleyen çorbayı içer!
Trabzonspor Sportif (TSPOR, Sınırlı Negatif):*Trabzonspor 1 Eylül* - 30 Kasım 2021 döneminde (2. çeyrek) 177,6mn TL ana ortaklık net dönem zararı açıklamıştır. Bir önceki yılın aynı çeyreğinde 49,9mn TL ana ortaklık net dönem zararı kaydedilmişti. Trabzonspor'un bu çeyrekteki brüt zararı 71,4mn TL'yi göstermiştir. Geçen yılın aynı çeyreğinde 45,1mn TL brüt kar açıklamıştı. 76,3mn TL'lik faaliyet zararı kaydeden şirketin net finansman giderleri 83mn TL olmuştur. 0,5mn TL'lik vergi gideri sonrasında şirketin ana ortaklık net dönem zararı 177,6mn TL'yi göstermiştir. İlk çeyrekteki zararına bağlı olarak 6 aylık ana ortaklık net dönem zararı 244,4mn TL seviyesinde gerçekleşmiştir. 2020'nin 6 aylık dönemindeki ana ortaklık net dönem zararı 102,8mn TL idi.
Ziraat Yatırım Analiz
BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Puan farkı çok açılmıştı şampiyonluğu nerdeyse ilan etti sayılır çekişme yok ,ligin tadı kactı ,hisseye ilgi yok, bedelli tehlikesi belirdi , baktiki olmuyor bari bir iki puan kaybedelim çekişme olsun yeniden ilgi olsun diye senaryomu yazılıyor acaba
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/995705
BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba iyi geceler gs kulübü oyuncularına prim dağlatacak mış umarım yarın ki maçı alırız diyorum yoksa işimi zor hayırlısı bakalım
Sanırım korktuğum başımıza gelecek ne yapalım hatamız buraya bulaşmamız cezamız neyse çekeriz
Ya arkadaş sen cebinde bozuklarla buralarda dolaşma belli bir spordan yemişin yiyecegini uza buralardan bence kimsenin de seni kayle aldığı yok hadi naş naşM2006C3MG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü gs maçı son 10 dakkada dönüm noktası oldu .trabzon hayata geri döndü...şampiyonluğun ayak sesleri artık gelmeye başlıyor ..daha çok maç var ama trabzon konya ya kaptırmaz artık şampiyonluğu..güzel de hava ve beraberlik var trabzon camiasında....
İyi olur bakalım yarın umut ediyorum herkese bol kazanç yeni alacaklarda başarılar kimseyi üzmek veya kaybettirmek diye bir niyetim yok cebimde emin ol miktar söylemiyorum şundan emini tahminin sen çok fazlası var . Böyle boş şeyler yazma bildiğin varsa söyle insanlara yardımcı olun
Hiç bir yerde kolay para yoktur!
En kolayı piyango: o da yüz milyonda bir!
Ancak şu gerçeği de göz ardı edemeyiz,
Büyük oyuncular (robotlar v.s, bazılarına göre spek) her zaman büyük oynar ve büyük kazanır!
KY, civcivler gibi atılan yemin peşinden gider; büyüklerden bir şey kalırsa toplar; yoksa (bu sayfada olduğu gibi) ah vah eder!
Yeni alıcılar geldimi acaba bilemiyorum ama düşünmenizi isterim almadan önce kimseye tavsiyede bulunacak düşüncem de yok herkes kendi hareket ede kar yapar veya zarar
Spor hisseleri tam kumar..Bir macla %10+/- akıllara ziyan.Bu sene elde ettigi basarilarla TS ayrisiyor.Akılli transfer politikası uyumlu takim basarıya ac camia..Baskanin da gecenlerde soyledigi gibi TS bu sene sampiyon olmasi ile Sampiyonlar ligi geliri vede muhtemel Ugurcanin astranomik transferi ile bilancosunuda parlatabilir.Firma satisi tribun geliri sponsor gelirleride ust seviyeye yukselir.Bence 1 hafta 10 gun sonra bilanco beklentileri bittiginde insanlar beklentisi yuksek olan bazi kagitlara yonelir.TS da bu kagitlardan biri olabilir..Kagit gelsin 8/9 lara bedellide yapsin yatirimci bunuda olumlu karsilar para girecek kulube..yeterki basari daim olsun...Kismet once saglık.
Hiç güven vermiyor üzülmenizi istemem ama tabi kimseye de mani oluyor olmayayım herkes kendi bilir işimiz zor
Geçen pazartesi gibi olmadan umarım diyorum
sonuçta borca batık tüm spor şirketleri, ts son 6 ayda 244 milyon lira zarar etmiş, kar etme ihtimali hayatta yok, her zaman zarar edecektir. şampiyon olsa tüm maçlarını alsa ne yazar. ha şampiyonlar liginde gruplara kalır, ugurcanı 50 milyon euroya satar o başka.
yatırım tavsiyesi değildir.
Hersey iyi gibiyken bide stad sorunu cıktı basında..Cokme ihtimali falan filan...Ya neler oluyor bu ulkede.40 bin kisinin toplandigi yerin bir riski varmi yokmu aciklasın bunu biri..
Bugün de düşüş başladı dikkat edin derim maç zaten biraz zor dikkatli olun derim
Buradaki bazı arkadaşların ya psikolojik sorunları var yada amaçları başka. Burası spekülatif bir tahta bunu bilmeyip gelen kimse de yoktur sanırım .
Burada hali hazırda olan kişiler kumar seven tayfa. Battık bittik yandık. Aha yanıyoruz. Çok kötü oluyoruz gibi konusan arkadaşlar görüyorum. Bi sakinleşin önce.
Kimseye alın tutun yada satın kaçın gibi tavsiyelerde bulunmak haddimize değil.
Riski alıp ufak bi miktar bıraktık. Bırakında kafamızı dinleyelim
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algıcılara derim ki:
Bir gün Trabzonspor'un T'si ters dönecek,
Siz de üzerine oturacaksınız!
Nedir bu "Aman ha! Dikkatle olun! Düştü, düşmeye devam edecek!" ayakları!
Size ne! İsteyen alır, isteyen satar!
Minnacık öngörünü mercimek beynine sakla!
Yoksa ters T'ye hazır olun!
Yarın bakalım ne kadar aşşağıya iniceğisiniz kısmet bilinen veya bildiğiniz bir şey varsa söyleyin iyi bilen arkadaşlarda insanlarda kazansa süper olur hayırlısı diyorum herkesin gönlünden geçen olur umut ediyorum
Yani spek efendi yenilsek ne yapacaktın? Merak ettim...
5 lerden toplayip Nisan Mayisa oyle girmek istiyor...Yada bedelli kokusu aldi birileri..