:D:rules: adresi biliyorsun gel :D
Printable View
:D:rules: adresi biliyorsun gel :D
Bu hisse neden yükseliyor, altın madeni mi buldu? Millet kafayı yemiş.
Afyon kumarını yerim ne oluyor sana böyle günlerdir..Mal bırakmadılar piyasada:)
https://i.hizliresim.com/Z6rusS.png
Konut faizlerinde yaşanan tarihi fırsatlar belki 10-15 yılda bir gelir. Piyasa bunu fiyatlıyor bence . Afyon gibi bir hisse ortamını yakalamış bırakır mı? Kim bilir bir daha ne zaman böyle bir fırsat gelir. Uzun süredir yatıyor. Yay epey gergin olmalı.
Enver cevik var hissede. Buda benden tuyo olsun size
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha yolun başındayız yol uzun ve virajlı...
Bana laf atana işte cevap 2:70maliyet Petkim hissesinde yıllardır boşa beklediğim zararına sattık Afyon çimento speği bizi köyün Ağası yapacak biz yatacağız o çalışacak biz kazanacağız yürü spek
bu hisse herseye yüzde üçyüz kazandırıyor biz nasıl fark etmedik küçük yatırımcı olarak hayret
3.93tl fiyatlaniyor kademeler Afyon'da sabreden her zaman kazanir
ky olmayınca nasıl fırlattılar hisseyi.
İlaç ve Gıda dan sonra cimentolari sürüyorlar.Bu sektörler Ortalama yüzde 300 primlendigine göre daha yolumuzun olduğunu düşünüyorum.Sirketin DD arttı,Arsa satışı gündeme gelirse çift haneliler görülebilir...,Yorumum bu.YTD..
Yatırım Önerisi Değildir...
Para çıkmaya başladı..Dikkat.
Kimseyi yanıltmak istemem. Ancak önceki bedelli sonrası 3 defa 10 kıyısından döndü. Satmamıştım. Bu gün 3,99 da dolanıp 4 ü göstermeyince yosun tutmuş hisselerin 1/4 ü gitti. Belki aksiyon iyidir. Onu görecez.Hayırlısı olsun. Takibe devam. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 Kg Beyaz Çimento fiyatına gelse yeterli benim için.
Ayrica eski arsa üzerine her biri 400 700 bin arasi lüks konutlar yapıldi ben Afyon merkezde oturuyorum ordan biliyorum
O bölgenin arsa fiyatı nerden bakarsanız bakın en az 1000 tl
İnşaat çimentosu fiyatı. Ahır yapmayacağım. İnsan oturacak içinde.
https://www.guncelfiyatlari.com/cimento-fiyatlari/
Afyon yine bir sesizlesmis..
Tavana gidiyoruz .....414....415
Benim bildigim 156.754m2 arazi imara girdi ve 88.124 m2 ticari alana cevrilmişti. bazı arazıler terk edılıp yeşil alana dönüştürülmüştü. ayrıca bir afyonlu olarak şunu söyleyeyeyım. o arazıler normalın altı değerde bazı siyasi kişilikli insanlara peşkeş çekilmişti!!!! umarım ben yanılıyorumdur...
afyon Çimento eski fabrika arazisinin 88bin m2lik kısmını TRY79.9mnye sattı, pozitif... Hatırlanacağı gibi şirket 2017de 67bin m2lik arazisini TRY60.2mnye satmıştı. Arazi satışının hem Afyon Çimento hem Çimsada finansal kaldıracın azalması adına pozitif olarak görüyoruz.
02.05.2018 18.13 ye haber kapa düşmüş.156.754.,79 m2 ticari ve konut imarlı arsalardan, 88.124,09 m2 lik kısmı satılmış.
Sonrasında kapa bu arazi ile ilgili Başka bir gelişme olmadığı haberleri düşmüş. Dolayısı ile 68.630,70 m2 duruyor. Benim araştırmam bu şekilde. Aksi bir durum var ise kap haber tarihi ile paylaşırsanız çok memnun olurum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siz Afyon 1 kg beyaz çimento fiyatına gelse diye yazmışsınız.
Demek ki Afyon hisse fiyatının 0.88 TL olmasını istiyorsun bunun için yazdım sen hala yok inşaat yok ahır diyorsun. İnsan ne yazdığını bilmezse atışır durur. Önce yazını oku. Bölünme sonrası Afyon 2.41 TL iken siz 1 kg beyaz çimento fiyatına gelse bana yeter dediniz. 1 torba beyaz çimento 50 kg 44 TL ye satılıyor. 44/50=0,88 TL yapar. 1 kg beyaz çimento fiyatı 0,88 TL demek oluyor. matematiğiniz yok borsada ne işiniz var.
Neyse seni senin yazınla bırakıyorum.
İstersen linkten bakarsın
https://www.emlak365.com/ekonomi/sub...su-h26776.html