Burasi hep dutluktu yaw. Ne olmuş buraya[emoji23][emoji23]
Printable View
Burasi hep dutluktu yaw. Ne olmuş buraya[emoji23][emoji23]
Arkadaşlar İyi akşamlar bu virüs Çinden yayılmaya başladı diye 10 trilyon $ tazminat davası açılacak diye duydum Çine . Krizin bedelini Çin’e ödetmekiçin. Bu durumda banka nasıl etkilenir fikri olan varmıdır şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7 Nisanda Çinde ki karantina bitecek diyorlar. Üretim ticaret devam eder. Avrupa felç olmuşken berbat Çin malları pek kıymetli olacaktır kanımca.Bizde işimize bakarız inşallah [emoji28]
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler,Artık Dünyanın Tek Süper Gücü Var. Oda,MADE İN CHİNA
ABD $ ve AB € 2020 itibaren Çin yöneteçek....!!
YT değildir....!!!!
İşte gordünüz bugun; Sevgili Arkadaşlarım; Burda operasyon var dedim ve hala devam ediliyor. Herneyse ben alacagımı aldım cekildim.Bakın size birde ISCTR yi tsvsiye ediyorum. Portfoyumde Icbct uzun vadeli kalır.Bu HA oranı oldugu sürece.😂😂
HA oranı derken sayın finans doktoru? Bir de 5 Tl maliyetim var. kısa ve orta vadede kara geçme şansım var mı sizce?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Degerli Arkadaşlarım; Ben Icbct ‘de hatırısayılır bir miktar aldım . Satmayacagım. Bazı arkadaşlar bunu yanlış anladılar galiba.Benim tavsiyemde sizlerde sabırla bekleyin dedim. HA: Halka acıklık. Zaten mal toplu.O yüzden bana göre kaybetme riskim cok düşük.
Reis Çin lideriyle görüştü bizim icbc nerdeyse tavana gidiyordu .Bide Çin’den para gelecek deseler herhalde zirveyi görür
Bugün bankalara ayak uyduramadı. Çapı yetmedi AKBNK YKBNK GARAN KLMNA vb. aldı başını gitti.
4.3xx lerdeki savaş bitmedi gitti. Özellikle 4.35 ve 4.36 da bir kamyon işlem olmuş.
ŞEKER 67 bin adet almış ICBCT 70 bin adet satmış. Tesadüf mü yoksa paslaşmışlar mı ? Şeker yatırım seni bilen bilir 2019 yılından [emoji28]
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...k-5756226/amp/
Çin istilası başlıyormuş [emoji28]
Banka değil bildiğin Çin işkencesi bu !
2020/3 aylık kar 93 milyon
hisseyi bayagı bir inceledim ..?
banka hisseleri ucuz çok hisse var ..? d.d 0.34 ile 0.55 arasında fk 3 ile 5,5 arasında..?
ICBCT bunlardan ayıran kısım digerlerine göre sıg bir tahtası olması ..? diger hisselerden çok farklı yükselişi oluşuyor..fk.33 d.d 2.78 diger bankalara göre çok yüksek ..?
açıklamış oldugu kar 2017,2018,2019 yılları 1 çeyrege göre enaz %200 artış göstermiş..
fakat hisse toplu ve sıg oluşumundan dolayı patron ve spek karar veriyor..
hisse ile düşüncem : gelen kar ile enaz bir TAVAN beklerdim endeks + degil eksi bile olsa idi olmadı..?
buda gösteriyorki yine teknik olarak gösteriyorki spek hisseyi aşşagılara getirecek yani biraz dökme veya silkeleme yapacak tahminim 3.70 ile 3.40 arasında bir yerde durur diye düşünüyorum..? sadece bir bakış açısı olacak diye birşey yok herşeyi spek biliyor: elinde olanlara bol şanslar:yes:
https://invst.ly/qk9vr
bu resimde burda dursun:H.O 50 çizgisinin altına gelmemek için şimdilik dayanıyor ve 200 üzerinede atamıyor : yani kararsız spek..
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR :
Bu kağıt geçmişte galip ağanın at oynattığı bir hisse. Bi baskının olduğu tahtacı ile bir grubun mücadele verdiği söyleniyor. Aylık takaslarda ICBCT ile iş yatırım iyi toplamış. Bide garanti var tabiki. Bu yüzden bu kağıtta teknik pek işlemiyor gibi... ama bezdirdiler bizi. Bakalım nereye gidecekSM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Hazirana kadar süresi vardı bilançoların. BIST de daha hiçbir şirket açıklamamışken pat diye açıkladın. Ne acelen vardı da. Herşeyden şüphe duyar olduk.
Banka ama banka değilmiş gibi. Derdini anlayan beri gelsin
Zekice kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar..
Dolaşımı düşük olduğu için ne alırsan görülüyor..Kazanma şansın yok gibi..
Şöyle ki endeks kötü iken sürekli yukarı zorluyorlar ama endeks ciddi primliyken sürekli eksi..
Bugün sabah endekse verdiklerinde 4,34'den 4,48'e çıkardı...Sonra endeks ciddi yukarı yaptı 4,40 oldu..
[IMG]https://i.hizliresim.com/BMVWXP.gif[/IMG]
huyunu kimse kalmadı mı burda ???
herkez satıp kaçtı mı?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelin bir senaryo yazalım.konumuz ıcbct borsa kodundan çıkar mı ! olsun.Denizbank çıktı.icbct neden çıkmasın.dolaşımda %7.16 hisse var.borsadan çıkarsa Denizbank da olduğu gibi babalar gelir çeker yukarı 3 aylık ortalama hikayesi ile işi bitirirler .tabi tersi de olabilir aşağı düşürerek de 3 aylık ortalamayı düşük tutabilirler.yok sevmedim bu senaryoyu :)
Bugünkü tahta, yorumsuz...
https://i.resimyukle.xyz/zaCTxN.png
Selamlar bol kazançlar kottan çıkacagını düşünmüyorum açıkcası söylemek gerekirse ben sermaye artırrımı yapabileceklerini düşünüyorum. Derinliği güzel bir banka hissesi olacagını düşünüyorum. Bugün Swap için çinle görüşülüyor, yarın bir gün kanal istanbul projsesine finasnman olacak koskoca bir bankanın sermayesinin 860m olması tuhaf kalacaktır :D
Bu hisse niye cikmiyor ? Borsadan cikmasi cok absurt degil mi? Cin istedigi gibi ast kosturmamali , bari bu ulkeyede bisey yapmali, dikili agaci olmali
Sent from my iPhone using Tapatalk
geleceğin çok parlak beni zengin edermi ytd
grafik çok güzel!
güzel bir gün olacak inşallah yarın:)