Dediğimiz gibi 1,54 den onayı aldık seans içi düzeltmesini yapıp yola devam edecek gibi görünüyor...1,60 üzeri kapanış yapması muhtemel...y.t.d
Printable View
Dediğimiz gibi 1,54 den onayı aldık seans içi düzeltmesini yapıp yola devam edecek gibi görünüyor...1,60 üzeri kapanış yapması muhtemel...y.t.d
1,57 den 5000 lot 2 saatte anca sattı. Hissede ağırlığı yüzde 50 azaltıp öyle takip edeceğim. Hayırlı olsun.
Neden azaltiyorsunuz sn. Gueno???
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soluksuz yükseliyor rsı 80 e dayadı düşüş öngörüyorum ama emin değilim o yüzden yarı yarıya
Siz bilirsiniz tabi kendiniz karar verin, buralardan bir asagi yapabilir 1,40-45 tl seviyelerine doğru ama. Ben bilancoyu bekleyeceğim. Ha korkmuyor değilim, aşağıya verirler diye ama bilanço çok iyi gelirse bir tavan görebiliriz diye düşünüyorum. Yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik, biraz daha en azından bilançonun açıklandığı güne kadar beklenmeli bence. Ama herkes kendi karar versin bu benim düşüncem. Ki bilanço 10 ağustosa kadar gelir diye düşünüyorum. Teşvikleri dahil ederlerse iyi bir bilanço ile karşılaşabiliriz....😎😎😎😎
Solo bilançolar için son tarih 9 Ağustos zaten.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşvik açıklanalı 1 ay kadar oldu ve teşviğin etkisinin 2.çeyrek bilançoya yansıması sınırlı olacak ancak esas etkileri bundan sonra olacaktır.Diyelim ki bu bilanço bizleri tatmin etmedi hisse %5 değer kaybı yaşadı sonrasında hızlı bir toparlanma ve teşvik beklentisini satın almaya devam eder..Hisseler geleceği ve beklentiyi satın alır...
Veyahut makul bir bilanço gelir ki benim için 5 milyon kafidir,sonrasında yukarı yönlü bir açılış ve 2 li rakamlara merhaba diyebiliriz...
Bu iki seçeneği düşündüğümüzde hangisi daha makul?
😎😎😎
Yarın ABD nin papaz için aldığı yaptırım nedeniyle BIST te sağlam bir dusus olabilir. Silvercan bundan ne kadar etkilenir göreceğiz. Ben en kotu 1,50 TL leri gorebilecegimizi sonra toparlayacagimizi düşünüyorum. Bu sarı kafa TRAMPET ve TAYFASİ rahat bırakmıyorlar bir türlü bizi. Feto yüksek ver diyoruz, biz hukuk devletiyiz, siyasiler veremez kararı yargıçlar verir diyorlar. Bize gelince Cumhurbaşkanı, adalet bakanı karar versin saliversinler PKK ve fetoyle işbirliği yapan PAPAZ i diyorlar. Bu nasıl bir çifte standarttır. Alışmış bu dallamalar herkesi kukla gibi oynatmaya, hayır cevabı alinca cirkeflesiyorlar. Ağzına tüküreyim topunun. Birgün ABD, İsrail vd lerinin batışını görürüz inşallah, göreceğiz de....
Vurun abaliya🙄🙄🙄
Neler oluyor bu kağıda böyle....İşlem hacmi düşük ama bu kadar tepki neden???
Birileri bir bahanemi bekliyo ne yapıyor.Bir papaz bizi ne kadar çok etkiledi.
O papazın ben....
Olay basit 4 kez 1,60 ı denedi kıramadı, piyasada her şey bahane tek sıkıntı stop olamıyorsun derinlik yok biri 50
Bin lot satsa bu piyasada yüzde 10 düşebilir. O yüzden yükselince satmalı bu kağıdı. Ytd
Dün sattiniz iyi yaptınız....😎😎😎
Bilanço beklentisi bitmedi henüz ikinci seans olmadı yarın toparlayabilir...
Yarın sabah bir de enflasyon muhabbeti var. Umarım 1,45 tl seviyelerinden aşağı düşmez....
Ben 1.47 aldım 1.40 altına inmez diye düşünüyorum en azından bilanço dönemine kadar, daha önce de yazmıştım 1.40-1.60 arası haraket edebilir diye bugün beklediğim oldu bundan sonrası artık speğin insafına kalmıştır
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buyrun oin .me kufur sıyaset yok nicksiz giris yook..................
https://********/802-007-221
Ne zaman bilanço tarihi acaba bilen
Son dakika grafik bozmak için aşağı basmazlarsa muhtemelen bilanço dönemine kadar güzel olacaktır hatta bugün endekse rağmen artı veya dünkü yerinde kapatabilir. Bu benim düşüncem kimse yazdıklarıma bakarak alım satım yapmasın
İstedigin gibi oyna. Böyle her düşüşte malı verseydik çoktan sermayeyi sıfırlamıştık. Satılık tek lot yök!! İster 1.00 düşsün isterse 2 gitsin. 7-8 lira olmadıktan sonra vız gelir tırıs gider. Biz malı 1 ay önce paketleyip sandıga koyduk. Kapagınıda kapadık. Bi düzeltme yapması gerekiyordu buda bahanesi oldu. İyide oldu..inşallah yakında olumlu haber verileri gelir. Belki ov dede endexe terste yaparız. Yapmadıgı şey degil.ikinciçeyrek ve özellikle üçüncü çeyrek te büyük beklenti var. O kar tabelaya yazıcak ve düşe kalka kiraz silkelemesi yapa yapa yoluna devam edicektir.
İnşallah akşama yeni bir yaptırım kararı çıkarmaz dötrump!!! Olumlu haber verileri gelmeli.
Ortalık sessiz sakin🤐🤐🤐
52 geçemedi bir türlü geçse 55 yapar belki ama neyse hayaller başka haftaya
Bu hafta böyle bitecek anlaşılan. Cumaya kadar bilanço açıklanacak. Umarım çok iyi bir kar gelir ve buralardan bir sıçrama yapar. Ya sıçrama yapacak ya da sıcacak. Bilançoya kadar kağıdın baskılanması ve daha da yukarilara gitmemesi bana bilanço gelince firlayacak havası veriyor. Umarım yanılmam ve uzun vadeci ortaklar zararlarını en aza indirip kara geçerler. Bu kağıdın hakkı da en az 2 TL bence....
Bende 1.5 altına çok fazla inmemesini bilanço beklentisine bağlıyorum bilanço güzel gelirse güzelleşecek kısa-orta vadede ama bilanço kötü gelirse bir sonraki bilanço veya yıl başına seneye kalır hisse. Bunlar benim fikrim ben kendi fikrime göre aldım sizde öyle yapın
Ya güzel bir sıçrama yapta bizde diyelimki güzel bilançoyu fiyatlıyor.Veya düşüş ile kötü bilançoyu fiyatlıyor.Bizimkisi ortada ne yaptığını kendide bilmiyor sanırsam.
Cumhurbaşkanı Kanal İstanbul un iki yanına butik şehir kuracağız demiş. Bir de kurulacak butik şehir in ankastrelerini SİLVER üretecek dese😎😎😎 mesela yani😎😎😎
Parayı betona , taşa-toprağa gömmekten vazgeçseler yeter. Silver oraya mal satmayı versin, sorun değil.
Sn. Kazanckapisi alış satış paylaşabilir misiniz? Yine set mı çektiler yukarılara baskılamak için????
saygıdeğer arkadaşlar 1.50 den çıktım kağıttan gözüm üzerinde . Çok kaliteli arkadaşlar var bu kağıtta ilk fırsatta görüşmek üzere Allah birinizi bin etsin
Sadece taşa toprağa degil, rüzgar, güneş enerjisi, nukleer santral, doğalgaz yatırımları, sondaj gemileri, savunma sanayi yatırımları, Kalkınma Bankasi-Emlak Bankası projesi, Sanayi projeleri vs vs. Daha sayamadığım 400 proje var. Ülkeye yol, köprü, alt geçit, metro vs de gerekiyor, tabi abartmadan ve doğal görünümü çok bozmadan tabiki de😎😎😎
Evet ülkeye yazdıklarınızın hepsi gerekiyor , ama yeni bir kanal gerekmiyor.
Boğaz köprüsünün trafiğini azaltmak için ve sıkışan istanbulu biraz daha rahatlatip daha boş alanlara kaydırmak trafikten tutun da birçok fayda sağlayabilir ama tabi detaylari bilmek halk için hakikaten de faydalı ise yapmak gerekir. Eğer faydalı ise yapılmasını nasip etsin, değilse nasip etmesin.... Amin 😎😎😎
Tahminimce bugün baskılıyan ky lardı.speginde işine geldi.1.3* ve altından alanlar bugün kagıt degiştirdiler diye tahmin ediyorum. Ben o satanları nasip olursa haftaya görcem.
Zurnanin zort dediği yere şunun surasinda 1 haftadan az kaldı. Bakalım neler olacak? Umarım 2 TL lere doğru yolculuk başlar. Hiç belli de olmaz bir bakmışsın 1,20 TL lerdeyiz. Herşeyin hayırlısı diyelim....İnşallah herkesin yüzü güler,😎😎😎
Şimdi teşviğin alınış tarihi 27-06-2018...
Teşviğin başlangıç tarihi 15-11-2017...
Dolayısıyla 2017 son çeyrek,2018 ilk çeyrek ve 2018 ikinci çeyrek bilanço kalemlerine etkisi olacağı muhakkak ancak devlete ödediği bu dönem teşvik kapsamındaki bu giderleri hangi kalemde göstereceği hakkında bilgi sahibi değiliz.
Tahminimce geçmişte ödediği bu paraları ödenecek vergi ve prim borçları, stoklar ve alınan devlet teşvik kalemlerinde görülecek.