bağlan hayata....
Printable View
TCELL : 17,12-17,13 TL ile işlem görüyor.
An itibarı ile, 2 milyar 113 milyon USD piyasa fiyatı ile işlem görüyor.
Şirkete şu ana kadar yapılan yatırım ne kadar acaba?
Togg hisseyi bogg etti resmen.
Bu lanet hisseden kurtulayım,bir daha devletin el attığı şirketlere bulaşırsam allah belamı versin.4,xx $ 'lık hisse 1$'ın altında.
Dön dolaş yine gel Turkcell'le Bağlan Hayata , gelen giden vuruyordu kıyamadım tuttum elinden
bu çinli banka 6 milyon lot satmış ama kesinlikle kendi malı değil (takasta da 1.5 milyon lotu var zaten) , muhtemelen merril az ihtimal doçe
bilanço kötü gelecek diye gelen giden vuruyor , bir de dedikodu çıktı s400 olayı ,,, üzerine tuz biber oldu , bu gün 16.440 a kadar vurdular
yönetimi dandik olsun , ne bileyim zarar etsin ,çöp olsun , netice de bebek konuşmayı yavaş yavaş öğrenirken eline cep tel veriyorlar
Tcell Amerikan borsasında 2,48 Dolar ile kapattı.
Bizim paramız ile karşılığı 17,80 TL.
Bakalım bugün ne yapacak?
Hep bankalara saldırıyorlar, VAKBN bile %4 yaptı, bizimki de banka kurmadı mı yahu.:)
Bankalardan sonra telekom şirketlerine de el atarlar gibi.
Merril yine şaşırtmadı çinli bankanın virmanıyla birlikte bugün 3.5 milyon lot satmış , dün 10 milyon lottu
3 ayda 100 milyon lot
bunun anlamı bunaldık fiyata falan bakmıyoruz çıkış yapacağız , alırsanız alın
varlık fonu ,yabancı ortağı olduğu için geri alım da yapmıyor
şirket önemlidir çöp altı değerlendirilse de önemlidir
yarın bilanço açıklayacak sanırım , ortalama 900 milyon kazanç bekleniyor , üstü altı 100-150 milyon hisseye etkisi olumlu/olumsuz olmaz
Bilanco düştümü....
Evet beklentinin üzerinde kar açıkladı , sanırım bunu önceden haber alanlar hisseyi bu gün uçurdular
ama eksik haber almışlar:)
Finansal giderleri de uçmuş
2 gün de iyi ekmek yedirdi bilançoyu beklemeden sattım
hisse olsaydı bilançoyu detaylı incelerdim
Merril bu günde kendi kuralını bozmamış 2 milyon lota yakın satış yapmış
yarın ne olur ? finansal giderler bu kadar yüksek olmasaydı hisse uçar derdim ama şimdi belirsiz uçacağını kaçacağını sanmam
YTD
Ben de bugün elden çıkardım. Bakalım yarın nasıl olacak?
Rezil bi bilanco.
Tufe %80
borc artisi %100
Hasilat artisi %40
Kar artisi %20
Borc sabit kalsa bile sirket borcunu karlari ile ancak 10 senede kapatabilir, hic kar dagitmadan ve ciddi yatirim yapmadan.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1056955
Şirketimiz Yönetim Kurulu, 31 Mart 2022 tarihli toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Temmuz 2016, 25 Temmuz 2016 ve 23 Mart 2020 tarihlerinde yaptığı duyurular çerçevesinde, Borsa İstanbul A.Ş.'de ve New York Borsası'nda (NYSE) işlem gören Amerikan Depo Sertifikalarımız (ADR) da dahil olmak üzere Şirket payları ve Şirket bonolarının geri alımında kullanılmak üzere azami fon tutarının 750.000.000 TL olmasına karar vermişti. Şirketimiz Yönetim Kurulu bu defa, ilgili azami fon tutarının 1.000.000.000 TL'ye artırılmasına karar vermiştir.
Yarına da Tcell ve Türk Telekom günü olsun artık, her ikisi de bu rallide nal topladı.
Bakalım bu gün nasıl olacak....
Hisse ralliye kalkmış burada yorum yok ::
Ralli var dediler geldik, gelir gelmez hoşgeldin öpücüğü kondurdular. Elimi attığım kuruyor arkadaş benim büüüle bi kaderim var, hiç kolayınan kazanamam hep vuruşma ile geçti borsa hayatım, yarın bi gamyon mal daha alıyım bağri :drunk:
Dular bazlı grafikte alçalan direnci kırdı sanki.
https://i.hizliresim.com/1fgof5h.png
TCELL taban. Borsa tarihi ralli yapıyormuş. Aq borsası. Muz borsası. Sürekli ky söğüşlüyorlar.
Siz borsadan böyle kazandım şöyle kazandım diyenlere kanmayın, mal aldığın an basıyorlar, bildiğin soygun yeri olmuş. Her gün tavan tavan gidenler taban olmaz ama senin aldığın tahta tabana yapışır.
Endekis düşerken en önden koşuyor hasta ruhlu tahtacı, at yarışını tersten birinci bitirdi, seni at diye hipotroma çıkaranı yarıştırsak senden daha iyi performans yapar, bak kimsecikler yok sayfanda herkesi küstürdün hayattan koptu yatırımcın kalmadı, bağlan artık hayata
Çoğu tahta bugün tavan kapattı, utanmaz arlanmaz tahtacı bunu tavana kitlemedi, her tarafı üçkağıt rezil herif
Mavi yerine neden kırmızı koymadın, fenerlimisin rosense abi
Ula taktacı yalanını yesinler senin, müşteri azalınca tekrar 25 tale yapıyon sonra ele veriyon
Taktacı senin tahtanın bi tahtası eksikmiş diyollar, yapacağın tahtayı temelli bozdun, git sen marangozda biraz elini ayarlattır, elinin ayarı yok. öküz gibi satılır mı üçkaatcı
Hisse hakkında öngörüsü olan yok mu ? kısa da %40 yapar mı ? Gitmez mi 33 liraya ?
Bir babayiğit yok mu ? Şu hisseyi alıp götürse yukarılara :)
Karax abi sanırsam şeytanın bacağını kırdık :he:
Tehlikeli bölge geçildi, artık sevinebilirmiyiz :halay: