Almaya niyetliyim ama Çözemedim hisseyi tahtası garip. Bilançosu iyi, karel ile yeni bir hikaye yazabilir ama tekniği kötü. Ya bu hisseyi 4.20 dek alırım yada 3 liradan bakalım hangisi önce gelecek .
Printable View
Zottirik kağıt kimsede heves bırakmadı.
Hadi uyuz...
Yabancı alımı varmı acaba arkadaşlar ?
Bu dalga nereden esti şimdik çocuklar..:plc:
Yönetim Kurulunun nakit kar payı dağıtımı ile ilgili karar alması hisseyi hareketlendirdi...
02.06.2022 tarihinde elde bulunan DOHOL hisseleri nominal değerinden %12,61 kar payı kırpılmış haliyle işlem görmeye başlayacak...
Buna göre; net %11,34913 yani hisse başına 0,1134913 TL temettü ise 31.08.2022 tarihinde hesaplara yatırılacak...
Mayıs başında ayırdığın temettüyü ağustos sonunda dağıt...
Burası TR Borsası, benden bu kadar...
3 aya kim öle kim kala...
Varsa yanlışım lütfen yazın...
YT Değildir...
4 üzerinden yine mallandirdilar milleti. Bu çocuk okumaz.
Sanırim pazartesi yatacak hesaplara temettü. Nerde 31 agustosta yazıyor. Kapta göremedim
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk
Özet Bilgi
Kesinleşen nakit kar payı hak kullanım tarihi hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Karar Tarihi
03.03.2022
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
30.03.2022
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü?
Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
Peşin
Para Birimi
TRY
Pay Biçiminde Ödeme
ÖdenmeyecekNakit Kar Payı Ödeme Zaman Aralığı
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği İlk Tarih (Teklif Edilen)
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği Son Tarih (Teklif Edilen)
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği İlk Tarih (Genel Kurulca Onaylanan)
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği Son Tarih (Genel Kurulca Onaylanan)
31.08.2022
31.08.2022
alıntı: KAP Resmi Sayfası
Saat:15.28.13
Arkadaşlar bugün biraz sattım. Yarın geri alsam temettü şansım var mı? Kafam karıştı. Yardım lütfen!!!
Evet. Pazartesi temettü hesaba yatıyor. Kesin bilgi. Umarım düşerde lotları çoğaltırım.
Gesendet von meinem SM-X906B mit Tapatalk
Hesaba yansımış
Fiat 4.0 dan 3.87 ye inmiş
Umarım pazartesi 3.80 nin altına verir. Yüklü temettü artı yedek akçeler ile kademeli alışlar. Bu doğan holding hisselerinin çoğunluğunu borsadan elime geçirecem. Hedefim bu. Gerekirse 500 milyon dolar deutsche banktan kredi alacağım.
Pazartesi temettü paraları ile millete aldırmamak için yukarıya sürüyor ike ike.
P. tesi tskb den çıkıp dohole girecekler gibi hissediyorum. Ytd.
Sn.Marluk, siz mi alışa geçtiniz :ok:
Bist'de hakkını bulamamış bir hisse bence
YTD
Temettü ler yatmış mı?!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Evet yatmış
Bitti bile 🤣🤣🤣
Borsayı kumar zannedenler satışa geçti.
Tahtacı nasıl bezdirdiyse artık; temettüden gelen parayla
Dohol almaya gitmedi elim bir türlü ve başka kağıt aldım. Amaç hasıl olmuş oldu egemen güç açısından ancak mevcut hisseleri tiftik keçisi inadı ve Alman disipliniyle taşımaya devam diyorum.
Ytd
Kozalaklara sabrettiğim kadar buna sabredeceğim seçim yaklaştıkça daha da iyi olacağını umuyorum
Bu bademlerin bulaştığı kağıtlardan uzak duracağım isterse arş-ı ala ya gitsinler lanet olsun onlara
Artık DOHOL deyim 4.15 maliyet ile arkadaşlar ve hedef Haziran 2023 en son fiyat bende saklı kalsın
Bereketli kazançlar herkese
YTD
Tabana verecekler gibi çok kotu bir bar yaptı. 3 ay belini dogrultamaz artik bu.
Piyasa kötü olursa 3.60 lara kadar gelebilir..Tabii bütün kagitlar düser.ABD piyasalari desteksiz düsüste.Aciklanan gelire endeksli kagitlar piyasayi duzeltmez 20 kusur faizlerle.Top dönüp dolasıp borsa ve dolar arasinda sıkısacak ..Ancak yatırımciya cazip gelecek enflasyon ustu faizlerle bu isin önü bir müddet cözülür ve bu arada secim öne cekilirse piyasa rahatlar. Sanayici 6/9 ay bir durgunluk yasasada sonra önu acılır.Nacizane bir emekli bankacı görüsü..Siz kendi bildiginize göre yatirim yapın lutfen.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kasada dolar var hala mıymıymıy ayıp bee..
https://i.hizliresim.com/a00yz2d.png
Mıy mıy olan kagıdın sahipleri...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyuz günler...
Çok tarihi günlerden geçiyoruz.Bütün millet araba alım satımıyla ilgileniyor.Borsanın yüzüne bakan yok...
Kanımca yine bir oyun var. Kaptırmayın senedinizi çakallara... Ytd.
Bu hissede kalarak hata mı yapıyorum bilmiyorum her an gidecekmiş hissi veriyor çıkamıyorum :)
Roket roket. Uzay. Uçuş. Yapıştır. Sıkıntı yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dini imanı para olan bi holding.Ama en ucuz kalan da bu kağıt bu.En az 15 olması gerek. Yakında 4 tl tuvalete giriş ücreti olacak memlekette a.k.
Seneye subat martta hareketlenir.Beklenirse.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uçuşa geçecek kanımca...
Gene bir hinlik peşindeler. Şirket içinde bir cepten diğer cebe satış ne demek?bankanın değerinide bayağı düşükten göstermişler.
Gesendet von meinem SM-X906B mit Tapatalk
Yatırımcının bu kağıda güveni kalmamış gibi bir hava hissediyorum.Uyuz eşşek gibi hareket ediyor...