Bende kendi milletimi anlamıyorum. Nedir sizin bu dolar ve Euro sevdanız ? Herkes tutturmuş dolar 10 tl olacak. Bu kesim resmen köstekçi. Duanız derdiniz yansın bu ülke, köle olsun birilerine.
Printable View
bu rakam olayı sihirli değnek.
fotoğraf kadrajı gibi
içine ne koyarsan onu gerçek gösterir.
kadrajı geniş tutarsan başka gerçekler ortaya çıkar.
yılı da 2018 aşağısına kaydırırsan kralın donunu bulamazsın.
son olarak TR de yaşamayan gurbetçilerin oy hakkı olmamalı.
yaşamadığın yerde oy kullanacaksın
ben burda cezasını çekecem.
sen demokrat ülkelerde keyif süreceksin.
DENCM ayrılma hakkı 8,85TL
Ayrılma hakkını kullanabilecek pay sahipleri, 25 Şubat 2020 tarihinde DENCM paylarını bulunduran pay sahipleridir.
25.02.2020 den sonra Denizli Cam alanlar için tek seçenek DENCM SİSE 0,331 değişim oranı.
Güncel tebliğe ve cuma günü fiyatlarına göre 8,24TL lik DENCM Birleşmeden Sonra Hisse Başına Değeri 2,22TL
Birleşme sürecinin ve yeni tebliğin olayı getirdiği son nokta bu en azından şimdilik. Buyur burdan yak.
03.07.2020 İşyatırım bülteninden diğer dikkatimi çeken hususlar:
- "Muhtemel birlşeme sonrası kazanımların 350-550mn TL net maliyet tasarrufuna karşılık geleceğini hesaplıyoruz."
Neye göre hesaplanmış rakam? Orası muamma. Bu rakam bile bilançolara bakıldığı zaman rekabette çok önemli bir avantaj.
- "Birleşme ile alakalı SPK onayının, 8 aylık dönemin aşılmasına sebep olacak bir tarihte bildirilmesi halinde, revize birleşme raporu hazırlanıp birleşme başvurusu devam ettirilebilir."
Hangi tebliğ kanun vb neye göre devam ettirilebilir?????? Bu konu ile bilgisi olan var ise bilgi paylaşımında bulunursa sevinirim.
- "Ayrılma hakkına konu hisseler yönetim kurullarının onaylaması halinde diğer pay sahipleri veya yatırımcılar tarafından da sat ınalınabilecek. (Eski tebliğde bu hisseler sadece şirketler tarafından satın alınabiliyordu)"
Ben yatirim yaptigim 2018 den bahsediyorum 1950 de acilan Don lastigi firmasindan bahsetmiyorum. 2 yıldır yatırımcısını üzen bir kağıt.Sebebide belli ...
Çok demokrat YK üyeleri varya bundan aylar önce Citi ye haber ucurup milyonlarca lotunu sattıran sinek kaydı traşlılar... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son olarak evet Türkiye nin tek derdi Gurbetcilerin oy kullanmasi.. Bunu da halledersek kisi basi gelir ortalamamiz 50000 Dolar olacak... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni adaletsiz olan her şey rahatsız eder.sizler bir zaman yeşil sermayeye. Son 7 yılda develasyona kaptırdınız zor şartlarda kazandığınız emekleri. Bence siz devlet le anlaşma yapmadan haklarınız korunmadan bu ülkeye para sokmamalısınız. Size hayırlı kazançlar dilerim.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişe soda Anadolu Trakya camlar eyvallah da Denizli cama yazık değil mi? Adaletsizliğin daniskası madem borsa değeri kıstas alınacak o zaman birleşmeyide oranıda ona göre yapsalar yaa İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar..Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
denizli camda adaletsizlik göremiyorum.
tam tersi şu anda piyasadan satarak şişeye geçme şansı veriyor.
denizli cam 2,3 lere düşseydi
insanlar çok zarar etmiş olurdu.
Böyle bir açıklama yapılmış. Yukarı taşır mı bu?
https://www.sisecam.com.tr/tr/basin-...ck-teknolojisi
İnsanlık, ülkemiz ve tabiki Şişecam topluluğu adına güzel bir buluş.
Finansal olarak fiyatlanıp, fiyatlanmayacağı hususu piayasaya ve daha net bilgilere bağlıdır. Dünya için yeni bir ürün olacağı için basın bülteninde finansallara etkisi konusunda herhangi bir rakam verilmemiştir.
Başarıların devamını dilerim.
tüm paydaşların bu programı kaçırmamalarını diliyorum...
https://twitter.com/pasabahce/status...27977290317824
rica ederim üstadım.açıkçası bu haber beni heyecanladırdı.lakin yinede detay önemli.
yüzde yüz yerli olması,dünyada ilk olması ve halihazırda ilk otel restorant ve cafeler de kullanıma hazır olması gerçekten çok önemli.
bu lanet virüsün de cam yüzeyde 5 gün yaşadığını düşünürsek...hayırlısı inşallah..
Oyak cimento birleşmeden sonra fiyat nerelere gitti. Aynı potansiyel fazlasıyla cam grubunda da var. Cuma günu Citi bir ton mal almış. Anad. cam takip ediyordum kac aydır, birden hacim hareket gelmesiyle harekete gectim.
hissenin beklediğiniz değere gelmemesi başka birleşme ile ilgili değerleme başka bir konu.
bahsettiğiniz kağıtlarla sodanın alakası yok dediğiniz gibi sağlam kağıt demişsiniz girmişsiniz daha fazla riske girip o adını andığınız tırıvırı kağıtlara yönelebilirdiniz.hala da geç değil her gün tavan yapma potansiyeli olan bir sürü kağıt var.
soda yatırımcısının genel profili her sene temettümü alayım enflasyon üzeri getirim olsun kaliteli ve saygın bir şirkete hissedar olayım mantığıdır çoğu zaman
döviz kazancını tl ye çevirip döviz çıkarken tl den para kazanmaya çalışmak zor bir iştir. 2 yıl önce dolar 4,5 tl idi yani alacağınız hissede 2 yıl kaldığınızda size %50 getirecek o parayı dövize çevirdiğinizde birşey kazanmamış olacaksınız.biz tl kazancımızla burada bunu yapmaya zorlanıyoruz sizinki iyi cesaret.
neyse konuyu dağıtmayalım ama sodayı da ulu larla mulularla kıyaslamayalım.eleştireceksek de birleşme ve değerleme kısımlarını eleştirelim zira çok güzel para kazananlar oldu burada hala mevcutlar.en basiti ben 8 liralardan çıkmıştım herhalde 4-4,5 maliyet vardı yanliş hatırlamıyorsam
Sayin Moza
Hissenin istedigimiz degere gelmemesi birlesme ile alakalı bir konu. Dolar 6,8 iken Sodanin olmasi gereken fiyati 9 - 10 lira aralığıdır.Yıllardır arasında bu sekilde bir oranlama var. Biz bu kağıdı borsaya ilk girdigi gün halka arzdan ailece olarak almıştık. Tırıvırı dediginiz kağıtlardan Alka nın Abisi Alkim Soda ile beraber aynı yıllarda halka arz oldu Alkanin Sahibi Kora ailesi yatirimci dostudur.Uluun yeni ve speķülasyonun olduğu bir kağıt ama hikayesi olan bir kağıt. Neyse meselemiz bu değil.
Benim şahsi kanaatim borsa ve dövizdeki giriş çıkış noktalarını doğruya yakın tahmin ederseniz her türlü kazanırsınız. Borsa panik olanlarin kaybettigi arenadir. Bkz Tramp tweetleri ve corona baslangıcı borsa seviyelerine.
Soda yatırımcısı kaba tabiri ile dayak yedi.
Eğer bu sekilde birlesme olursa yeni sirketle devam ederim kaçırdıklarim fırsat maliyeti olur. Yapacak birsey yok beddua etmekden başka.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sodacılar, uyuyor musunuz yahu :)
dünyada bir ilk konuşuluyor.
beyler mevzu inanılmaz.
Aksaray'ın bir köyünde kahvehanede, Antalya'da bir otelde, İrlanda'da bir pub'da, Amerika'da bir restoranda....
camda, yakında seramikte devamında belki başka yüzeylerde.
virüsü camdan kovmayı başarmış, yerleşmesine olanak vermemiş.
müthiş bir gelişme.
Cemil Bey inanılmaz bir örnek verdi.
V Blok teknolojisi, Intel Inside gibi, bu teknolojiyi kullanmak isteyen, ürününe bu logoyu koymak zorunda diyor.
Ülkemiz adına çok gururluyum.
habertürk'te youtube üzerinden teketek bilim 5 Temmuz programını izlemenizi öneririm.
Son haber Şişe için çok iyi....Bi an önce hayata geçmesi bu ortamda süper olur....
Haber bakalım sabah fiyatlanacak mı?
7.00 sonunda şükürler olsun...
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar aylar sonra bir buraktepe klasigi coin yayinimiza basliyorum. Kodu genele yazmiyacagim cunku kimin girip ciktigi belli olmuyor. Ozelden isteyenlere gonderebilirim. Tamamen ucretsiz amme hizmetidir. Degerimi bilin ona gore ;).
Noliyy la :)
çık gene 7.ye dönme geriye :p
30 kademe birden basmış yuh
Hevesimiz gırtlağımızda kaldı. Bakalım tekrar 7’ye gelir mi.
aldırma reis,
bu miras 7'ler oldukça zor olsa da ederini bulacağını düşünüyorum.
dünyada ilk diyor adam tv'de, ama kağıt böyle bir haber ile geçen haftaki tepesinin 3-5 kuruş ancak üzerinde fiyatlanabiliyor.
sağlık olsun, eksi kapatsınlar ellerinden geliyorsa.
Yılın en yükseğini gördü bugün ...7.00 Hayırlısı bakalım.SPK yı bekliyoruz....
Şişede bir hoş oldu bu arada....
Tera Soda için 15.18 demiş.Model portföye dahil etmiş...Yakında 20 diyende çıkar artık.
Senelerdir çift hane diyoruz olsun artık bir şeyler...Heehhh...
Olsun bee tavanda gördük.Tamam sabaha kadar gözüme uyku girmedi abartmıyorum rüyasını gördüm.Sabah da hem rüya mı hemde beni yanıltmadı ki tavan açtı sayılır.Gerçi bist uçtu tavan olmayan hisseye bı tarafıyla güldüler ama gene iyi yanından bakarsak OYAK uçtu ee bizde birleşcez sonra oyak'ın yarısı kadar çıksak tamamdır. Oyak hergün tavan oluyor sanki biz olmuşcasına seviyorum.Şişe ABD yatırımları SPK Dövizdi kardı derken her dönem hayal kurdurtan hisseye sahibiz.
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arge buluşu çok güzel fakat hisseye yansıması ŞİŞE ve SODA % 4 + diger cam şirketleri ile TAVAN,da bitirmesini beklerdim ..?
aldıklarımı bugün verdim alan hayrını görsun :bol şanslar