işin özeti benim açımdan şu: ister öyle yapsınlar, ister böyle yapsınlar ortada bir sıkıntı var. yani güven yok. sağ gösterip sol, sol gösterip sağdan vuruyorlar insana. bir kere de gösterdiğin yerden vur be kardeşim.
Printable View
Dolarda mujde ar formasyonu var
Az kaldi dusecek ins...
Dusmezse bist emrahin annesi formasyonuna gececek
Tcd artida...
Kfein le ccola nin...
rygyo ekside, dünkü gibi toparlamazsa tcd eksi yazar büyük ihtimalle. Şu an portföy 0.08 artıda.
Acc her zamanki gibi artıda, bu da demek ki gene eksi yazar :)
Fid 0,20 artıda ama tkfen in daha düşmemesi lazım.
döviz almayı sevmem ama sanırım küçük küçük te olsa altın fonu bulundurmayı düşünmem gerekecek.
17 Aralık Salı 16:15 TÜİK HAFİF İŞLER İÇİN 1940, ORTA İŞLER İÇİN 2086, AĞIR İŞLER İÇİN 2331 ASGARİ ÜCRET ÖNERDİ
benim her ne kadar bu ileti üzerine yazsam da tartışma halinde olan dostlara ayrı ayrı bir teklifim var. birbirine karşı hatalı davranan tüm dostlar adına ben özür dileyeyim ve bu tartışma atmosferi burada kapansın. bu iletinin üzerine hiç kimse yazmazsa teklifimin tüm dostlar tarafından kabul edildiğini anlayayım. bu vesileyle hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum dostlar. Konya'dan selamlar
Hayrani ustadim siz cansiniz
ben cidden sinirlensemmi gulsemmi anlamadim
Bahsettigim kisi belli ismini aciklamak istemiyorum ama uzerine son alinmasi gereken kisinin boyle hirsla uzerine alinip
Mustafaya verirsen ben sovecegim demesi ilginc geldi...umarim yaptigindan utanmistir...ve kendisi ozur diler...syg
Kafa iyice gitti dostlar
Telefonu en ustunde sarj durumu %76 yi okuyup bist ne ara costu diye panikledim 😂😂😂😂😂
Ilginc birsey oluyor
Beddua ettigim hisse artisa geciyor
Allahim sana sukurler olsun
Albraka
Alctl
Ccola
Jants
Rygyo
Hisselerini allah bildigi gibi yapsin...
işler ters gidecek olursa neler yapmalıyız? bunu şimdiden konuşmalıyız. umalım gitmez ama. hani derler ya işler ters gidecek olursa b planınız olsun. bizim b planımız ne olmalı? ben azar azar altın fonu da bulundursak diyorum mesela. teb altın fonu daha iyi diyorlardı dostlar. ufak ufak portföylerimize atsak iyi olacak gibi sanki. ppf'de duracağına biraz biraz buraya da para ayıralım zor günler için.
1 ay öncede dediğim gibi, ocak başına kadar bist 99k olur, itinayla tcd girilir. Ytd.
Döviz yükselmesi için eurobond almak gerekliydi ancak tren biraz ilerledi ve altında aynı şekilde 1 hafta önce alınsaydı şimdi güzel karlar vermişlerdi eurobond %1.02 tta ise %1.64 getiri verdi bu sabah
Tcd can cekisiyor
Fid notr
Bu gece dolari indirmeleri lazim
Hergun boyle 2-3 kurus cikarsa yeni yila sancili girilir
Hayrani ustadin dedigi gibi 5.90 dan sonra fiskirabilecegi icin simdi indirmeleri lazim
Komediye bak
Bist 0.50 artiya gecti
Tte eksi 0.25 te
Gelde gulme
Bu acc sanırım gusgr yi çıkardı portföyden. Tavan yapan hisse var elinde hala eksi getiriyor.
Hocam artık kağıtlar şişti,endeks bazındaki yükselişler görece yükselmeyen sığ kağıtlarda bir etki sağlar,biraz gazın alınması gerekecek,yabancılar devamlı satışta,tatile giriyorlar bizim endeks sığlaşacak,bence gaz alma harekatını dolar ile yapacaklar, ilk hedefi 6.08 direnci, bir de geçerse sonrası fena olabilir,bu arada hissede olanlar dua etsinlerde bu sürede sıkıntılı bir haber gelmesin !
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecmis olsun
Bugun hepsi eksi...
Toplantıda, TÜİK temsilcileri, asgari ücret tespitinde dikkate alınan, bir işçinin aylık gıda harcama tutarını Asgari Ücret Tespit Komisyonu'yla paylaştı.
Buna göre, bir işçinin aylık gıda harcaması, ağır statüdeki işlerde 2 bin 331 TL, orta statüde 2 bin 86 TL, hafif statüde bin 940 TL olarak hesaplandı.
Asgaride bu rakamların ortalamasından bir parça fazla veriliyor genelde:
(2331+2086+1940)/3=2119