Borsada bu srfsZ kağıt gibi bir kağıt var mı yok
Senin gibi şirketin tahtacinin taaaa... ........
Printable View
Borsada bu srfsZ kağıt gibi bir kağıt var mı yok
Senin gibi şirketin tahtacinin taaaa... ........
Adam öyle bir fiktif işlem yapmışki, her kurumdan satmış, ama gedikten de tüm sattıklarını toplamış.
Yarın güzel olacak, #yatas hareketi bekliyorum.
Tırtıklıya tırtıklıya gidiyor bakalım. Nereye kdr gidecek. Hacim çok düşük ama
kimse yok..
sevdiğim bir durum..
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşecez
Sen durma koy saki içecez
30.09.2022 tarihe not
kapanış.. 0.72 usd
kapanış.. 13.38 tl
1 hafta daha yatay aşağı düzeltme senedi dahada güzelleştirir ve dönüşü muhteşem olur.. ama 14.62 üzeri kapanışlarda bu beklenti çöp olur..iyi çalışmalar..
İtiraf etmeliyimki tam bir osssssmanlı evladısın tahtacıysan tahtacı, patronsan patron
Önümüzdeki hafta artık hisse geri alım programına başlayacaklar galiba bu haftaki garip hareketleri bunu gösteriyor olabilir
3. çeyrek iyi ama son çeyrek efsane bilanço bekliyorum.
bu fiyatlardan bedava işlem görüyor olacak.
hoş bizim borsamızda teori ile pratik eşanlı çalışmıyor.
Artık turizm oteller bu kışda dolu dış talep kaynaklı tesisler artık kışın kapanmıyor ve tüm klimasan ürünleri yaz kış satılacak mevsimsellik önümüzdeki 2-3 yıl söz konusu bile değil iç satışlar patlar ihracat zaten çok iyi üretim tam kapasite müthiş bir hammadde ve ürün stoğu var düşük maliyetli.ek kapasite yatırımları tamamlanmak üzere yanda aldıkları arsada üretime tahsis edilirse birde 3 yıldır bu fiyatlarda olduğu ve tüm rallileride ıskaladığı düşünülürse gerçekten üç haneler ulaşması içten bile değil gerçekten bu fiyatlar kelepir bile değil bedava olur
Büyük ihtimal son bir kez stopları patlatmak için 12.65 civarı ayı tuzağı yapacaktır.
yıl sonu 3 milyarın üstünde cirosu olacak şirketin bu seviyelerde işlem görüyor olmaması lazım
2 gündür döndürmeye çalışıyorlar, macd 0 aşağı keserse satışlar hızlanır, dediğim gibi stoplar patlar, ama tahtacı çok kuvvetli isterse aynı gün sürer yukarı.
Bugünde tam sınırda kapattı, macd günlük aynı seviye yarın yukarı açarsaa al verir, ama alanları pişman etmek isterse tekrar aşağı sürer. Bir tur daha atar. 13.50 lere bidaha gelir.
Bu arad a her %2 3 lük harekette 10 larca b i n takipçili hesaplar yazıyor çiziyor, her defasında hüsran oluyoruz hep birlikte. Yine tivitırda analizler uçuşuyor. 56 bin takipçisi var adamın ama tahta yapıcı dediğim gibi a
n a sının şeyisi. Bakalım neler olack bu sefer.
Bu arada göstergelere bakarsak rsi günlükde DÜK oldu. Eğer teknik işlerse yarın iyi + kapatması gerekir.
https://i.hizliresim.com/e01yepg.jpg
Pe. zenenk 80 bin lot mal ile tahta çeviriyor, 17 bin alışa yazıyor alt kademeler boş, 63 bin lot satışa üst kademeler boş. Verin diyor verin ben alıcıyım
2 senedir şirketin tek bir sorunu var oda yabancı para çevrim farkları bu tutar kar ama gelir tablosuna uğramadan direk özkaynağa gidiyor ama vergi kesiliyor klimasan 6 aylıkta vergi öncesi kar 95 milyon ödenen vergi 54 milyon :) net kar 50 milyon , 95 milyon kara ödeyeceğin vergi 23 milyon olur biz ne ödemişiz 54 , 54 için şirket 6 ayda 200 milyon vergi öncesi kar yapmalı ki yapmış ama 140 milyonu yabancı para çevrim farkı olarak direk özkaynağa yollamış net kar 150 milyon gelecekken gelmiş 50 milyon :) 150 gelse fk 6 düşer şimdi fk 60 civarı şirketin tek sorunu bu muhasebe oyunu normalde bu sene net karı 400 civarı gelecek ama 250 yabancı para çevrim farkı deyip karı kuşa çeviriyorlar 400 açıklasa 12 fk 4800/80 :60 hisse ederi olur ama ufrs max 100 açıklarlar ozamanda şirket kar yapmıyormuş görünür tek sorunu yabancı para çevrim farkları fk karı hepsini gizliyor maalesef
yazmışım zaten amaç şirketin düşük kar ve favök ürettiği intibası verip baskılamak
favök ve kar ilk 2 çeyrekte 104 milyon daha fazla olmalıydı
104 kar fazla olsa 6 ayda net kar 150 yıllık 300 olur 12 fk değerle 3.6 milyar sermaye 70 tl 50 eder olur
ama sen senede 100 milyon kar ediyor intibası verirsen max eder 20 olur
Nerdeyse 100k takipçili tüm feno hesaplar #klmsn diyor. Muhtemelen %5 üzeri açacak ya sonrası?
Tahtacı mı yaman fenolar mı göreceğiz.
Ulan diyorum açılışa bas hepsini, nasılsa tahtacı bi süre daha ellerine verecek al aşağıdan sonra diyorum ya vermezse ya bunlarda oyunun parçasıysa. Neyse yarın belli olur.
17.40 verdim 470 den alcar aldım. Klmsn ın bugün daha ötesi yok nasılsa.
5dk lıkta fincan kulp oluşuyor, tuzak değilse tavan olabilir tekrar. Al sat tut tavsiye içermez.
Tuzak dememin sebebi şuki, yine aynı 5dklıkta nu var, ama boğa piyasasında bu tür nu lar ne kdr çalışır bakalım. 18.40 üzeri 5 dklık kapanışlar tekrar yukarı atakları getirir.
İlginç spk genelde kaçırmazdı, bugünkü volatiliteye yasak getirmemiş. Yoksa bahşişini önden mi aldı?
13.80 seviyelerinden açtığımız pozisyonlarımızı korumaya devam ediyoruz, bana göre siyasal bir kriz olmadığı sürece daha alınacak çok yol var.
25 e kadar fragman asıl film bilançodan sonra başlayacak herhalde yavaş gidiyor
Haklısın 😀
3 lü rakamlara gelene kadar yazmayacağım
Belki totem olur hız kazanır