Bursa arazisini satip 4 5 yildir tl de tutan sirketten ne bekliyorsunuz :)
Printable View
Bursa arazisini satip 4 5 yildir tl de tutan sirketten ne bekliyorsunuz :)
bist 100 anasinin nikahina gelmis kimse kusura bakmasin ama endeksin kar satisinda millet fellak fellak kagit arayacak...insallah burayi fark ederlerde gorurum ben bunlari
Tahtaya yeni mal gelmiyor. Süreç sonlanmaya yakındır umarım. Kirintilarla idare ediyoruz. Üç beş alıyoruz basmaya da lot koymuyor henüz...
Son bir daldırma yapsa senlenecek ortalık. Üç milyona tavan mi olur ana pazarda?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taa hazirandı galiba yazmıştım. tahtada hareket yok, toplama yok, isteyene mal verme var. demekki daha zamanı var demiştim. yanılmadık eylüle geldik hala action yok.
farklı bir pencereden yazmak istiyorum. siyaset yaptığım sanılmasın. askı liste izinler v.s belediye seçimlerinden önce tamamlanmalı. zira istanbul'un malum partiye geçme ihtimali var. muhalefet hata üstüne hata yapıyor. buradaki rantı kimse bırakmak istemez. bu nedenle yılbaşına kadar çok olumlu haberlerin geleceğini düşünüyorum. şahsi fikrimdir.
bardakçı bey, aynen katılıyorum size. hatta takip ettiğim 2 yıldır kağıtta mal toplama falan yok. ara sıra gruplar ya da orta ölçekli bir yatırımcı kağıdı yukarı sürmeye çalışıyor, o zaman tahtacı direksiyından çekilip yükselen fiyattan mal satıyor, alıcı kalmayınca hop aşağı. bölgede rant büyük, iktidarın ve ve belediyenin aynı partiden olmaması en büyük handikapımız, genel seçimlerde bu şans kaçtı, yerel seçimlerde bir şansımız var tekrar. patron talimatlı bir tahtacımız var gibi, koca bir enflasyon rallisini hiç ettiler, çok yükseldi diğer kağıtlara geçilmez dedikçe 3'e 5'e katladılar, resmen bağlı kaldık buna.
Vakti gelmiş çok alınmışlar gereği yapılacaktır anladım.
Hadi bakalım gölge etmeyin başka bir şey istemez.
Sadece ederine gelsin yeter.
Önünden çekilin kendi gider.
Bu sefer takoz atanın...
Kazan kazan hadi bakalım.
Valla almak isteyene veriyor. İçim dısım bu oldu. Bir de şöyle sağlam bassa aşağıya güzel olacaktı. İşbtr tahtası gibi kademeye bak...Tahtaya bir de 31 yazması ayıp oluyor. Kınıyorum.
bugun bile 150 lot ben aldim..elime para gectikce ekliyorum
festival filmi kabızlığında bir sıkıcılık var tahtada, bizim tahtacı yönetmen olsa bütün ödülleri toplar. hazır endeks kötüyken bir iki hareket yap yukarı, beklentiyi/hikayeyi kullan tahtaya alıcı gelir sen de satar kurtulursun.olmuyorsa vur aşağı mevcut yatırımcı alır zaten. ne emmeye geliyon ne gömneye arkadaş.
bu tahtayi deniz yatirim ve gedik yatirim takozluyor...gitmemesi icin elinden geleni yapiyorlar..amaclari para kazanmak olsaydi coktan 1000 li seviyelere yakin bir yerden islem goruyor olurdu...bu ozdenir ucar tahtadan mal alacam diye baskilarken elindekinden oldu...
Hala piyasaya mal gelmiyor. Derinlestirseler iyi olacak. Tahsisli veya satış yapacaklar gibi geliyor bana... altı aylık fiyat ortalaması falan ... iki hafta daha kalsa burada benim açımdan güzel olacak ama mal sokmaları lazım. 1,5 milyona tavan olacak tahta olmaz. Mal şok patron
normalde böyle bir endekste devre kesmeli ya da günü en az - %5 ile tamamlamalıydı, buralardan tekrar çok aşağılara gelir tahminim vardı ama huy değiştirmişe benziyor!
Mandraci abinin söylemine göre satıcı yok. Kendisi vazgecmedikten sonra aşağısı zor gibi. Tek satıcı bankof görünen.
Takastan ziyade asıl ilgilenmemiz gereken 18. Madde ne zaman uygulama görecek. Gerisi hikaye...
Canınızı sıkmayın eşek gibi götürecekler. Biraz daha beklesin tahtada deprem nasıl oluyor görecek.
Bir tane satmadım. Dediğim gibi işler rast giderse daha da alırım. Yürüyenlerim var bozup ta almaya gerek yok. Satıp satıp geleceğim bakalım beraber bekleriz. Dört haneye gideceği belli oldu.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugüne kadar ilave alımları hep yükseliş biterken ya da düşüşün başında yaptım, ilk defa sabırla alım fırsatı bekliyorum, hırs yaptım 2 senedir, başka kağıt alasım da yok, 10 metrekare daha alsam yeter.
arkadaşlar merhaba;
bu hisse eşşek gibi gidermi bilemiyorum ama bu hissede değişik bir şeyler var sanki. beklenti var 5000 endeksteki fiyatın altında. piyasada en olmadık hisseler kaça katladı bu yatmaya devam ediyor.
sanırım ya patron ya patrona yakın birileri hisse yürüsün istemiyorlar insanların algı ları ile oynanıyor psikolojisi bozulmak isteniyor yada bize öyle geliyor.
fakat benim düşüncem bu arsa kıymetlensin üzerine inşaat yapılsın istenmiyor sanki.
aklıma şu geliyor bu arsayı böylece tutup kendilerine aile mezarlığımı yapmak niyetleri mi var acaba.
başka türlüsü olsa fiyat bu piyasada en az 1000 olmalıydı. bilemiyorum artık genel kurulda müteahit firma var görüşülmüyor denildi. değerleme fiyatının yaklaşık 3 katına arsaya hazır müşteri var denildi.ama sanki duvara konuşuldu.cevap bile vermediler.acaba ne yapılmaya çalışılıyor çok merak ediyorum.
bunlar benim düşüncelerim sakın yatırım tavsiyesi gibi algılamayın lütfen
derenin onune ev yaparsan eninde sonunda dere o evi yıkar
İyi mal çektim bugünde. Veriyor hâlâ. Enteresan... sonu hayırlı olur umarım. Bedell mi, tahsisli mi, satış mı yoksa park mı olacak? Deniz i görünce fitil oluyorum tahtada.
Deniz yatırımı Uçar abi kullanıyordu geçmişte. Ama satacak malı bitince bu sefer o düşünmeye başlar. Sen dusunmeyi bırakırsın mandraci abi. Mal pahali değil bizle aynı maliyet dolar bazli hem de süreç epeyce ilerlemiş durumda. Satan düşünmeli bence..
Komple koysun yirmibin daha neyse Deniz benim takibim bitsin kardeşim. Gedik le aynı kişi büyük ihtimalle. 150/200 bin arasındaydı elindeki mal sanirim. Alan olur elbet. 300 üzerine bin bin koyuyorlar. Ben de 300 altına koy diyorum üçe beşe bakmasın. Grafiğe bak tam testere arıyorsanız bu haftalarca aynı nane.. gitsin bir sürü kağıt var onları alsınlar. yazıyorum buraya beklerim ben. Bir dönüm için 84 bin lazım koysunlar kalan miktar 20 bin daha arkadaş... tekrar ediyorum 300 altında 20 bin daha lazım bana, okuyorsan bilgin olsun. 50/100 lotlarla saçmasapan, mal mal takip ettiriyorsun. İş yapı ve ak beraber girmişse benim bilgisi olsun.
Bu o kadar da boş kağıt değil canim. Hiç te merak etmedim eski tkuru sanırım. Buraya okullu kardeşler veya galip gelsin kardeşim. Hatta eskiden bir Varyo vardı efsane. Kimse onun speği o gelsin. Hareket olsun. Ya batirirlar ya çıkarırlar. Boş beleş telegram grupları ile gelmesinler parasıyla becerisiyle gelsinler. Müzmin kabız oldu kağıt. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inanin tahtacida bizlere sinir olmustur..ne yaptiysa bizleri dokemedi aksine bizlere habire mal kaptirdi..tahtaci sinirinden kendini yiyordur..tahtacinin bile aç ı bize denk geldi...
Lafım büyük oyunculara değil sermayesi az olan paydaşlara sakin malınızı bu son duzlukte kaptırmayın son pişmanlık fayda vermez.
Sn mandıracı toplamaya devam ediyor işin ilginci ona mal verenlerin bir kısmı da malları geri almaya başlamış.
Sn uçara gelince takasında mal sayisi azalmış gibi geldi bana eski kuvveti yok.
Son malları da toplasınlar bakalım sıkılan satsın inanmayan satsın.
Eski bir dostum gözünü dikti tahtaya haberiniz olsun sonra ne oldu demeyin bakarsınız alacağı tutar.
Benden uyarmasi sonra bağrışmayın.
Bende para yok olsa bende desteklerdim.
Sn mandıracı az çok tahmin eder gibi geliyor...
Teknik ve temel hatta takasa göre artık zirve denemesi yapması lazım.368 çok kolay bir hedef bu arada bir kaç dakikalık bir işlem...
Önemli bir not eski dost gelirse anlarsınız hikayeden alış olmaz babalar gibi alışları gördüğünüz zaman tamam dersiniz gerisi çakma feyk hareketlerdir . Boşuna etkilenmeyen heyecan yapmayın açığa falan da almayın elinizde patlar kısa vadede.
Hiç bana bakmayın uzaktan yakından ilgisi yok. Tamamen tesadüf hareketler.
Alanda satanda değilim değiliz...
300 e kadar bin alış yaptim hemen tavsanladi. 300 e alım da bekliyor 2 bine yakın ona da versin. Saçmasapan oldu tahta.
Trade edelim diye giriyoruz hemen avlamaya çalışıyorlar. Onbinde bitirecektim alisimi inada döndürdüler.
sayin gazamanbaba bu 18 ci madde uygulamasi sizce neden bu kadar uzun surdu..normalde 5 yada 6 ay surmesi lazim degilmiydi..kasim ayinda 1 yil olacak
kapanış rakamına bak, adam resmen eğleniyor bizimle, psikopat herif.
Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
***One Ring to rule them all, One Ring to find them,
***One Ring to bring them all, and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Yüzüklerden birisini de ismi lazım değil damat in biri takmıştı. Epey geyiği dönmüştü memlekette [emoji16]
Tahtaya hala yeni mal gelmiyor. Ya tradelik mal vardı çoğu çekilmiş ya sona geliyoruz ya da yemliyor diyecegim hiç öyle görünmüyor. Çok güzel bir hareket bekliyorum bundan. İçinde olur muyum bilmiyorum ama çok ama çok geride kaldı. Zorlanacak zaman değil.
18 lik plan geyigine göre yüzde kırk kesintiye kadar kamunun hakkı olabiliyormus sanırım bunun tedirginliği de olabilir, pazarlığı da...
Soğanlı diye bir yerde 32 donum residans arazisine 4.5 milyar ilana koymuşlar. Çavuşoğlu da 13 dönüm yere 860 milyon ilan koymuşlar.. fiyat dengesizlikleri had safhada.
2 aydır düşen rsı bugün ilk defa düşeni yukarı kırdı nihayet.