Simdi Yeniden Gorustum THY ile Turk yada yabanci vatandas fark etmiyor butun ucuslar 1 temmuza kadar yeniden iptal edilmis
Printable View
Simdi Yeniden Gorustum THY ile Turk yada yabanci vatandas fark etmiyor butun ucuslar 1 temmuza kadar yeniden iptal edilmis
Ev ilanlarından takip ettiklerim genelde zam yapmış, bazıları da kaldırmış ilanları.
Bir traderin şık dubleks evi vardı muhtemelen o da geri çekmiş. Çatı arası güzel bir çalışma odası kurmuş halbuki. 5-6 tane ekranı, güzel oyuncu koltuğu, uzanıp seyredecek yatağı vs ortamı iyiydi ama piyasa kötüydü.
https://www.gazeteruzgarli.com/emniy...alesine-cikti/
Alıntı:
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, 1 milyon adet plastik mermi, 103 bin 500 adet biber gazı spreyi, 5 bin adet taarruz el bombası gibi malzemeler için çıktığı ihaleyi köşesine taşıyan Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, 'Büyük bir toplumsal hareketlilik mi bekleniyor?’ diye sordu.
Şüpheci tipmiş
Ailesine kan kustururmuş pehh
Çok bilmişler
Biat edeceğime kafama yatmayandan şüphe duyarım
Siz kendi ailelerinizi serbest Bırakın da sizin gibi biatçı olmasınlar
Hükümet yanlısı değilseniz ispatlayınız
Borsa yatırım aracıdır neye yatırım yapılır insanların ölmesine ne kadar çok ölürse işsiz kalırsa yatırımın sağlamdır
Goygoycu tipler sizi
Tecrübeme göre tek başına traderlik bu işin kendisinden hoşlanmıyorsan biraz zor. İster istemez evde başka işler oluyor, ekran başından ayrılıyorsun. Bazı şeyler 1-2 dakikada oluşuyor ya hemen katılman ya da artık orada tepki olacak mı diye takip etmen lazım ki tepki hemen gelmeyebilir. Bir sürü zorluk vardır saymak ile bitmez.
Öte yandan insanlar salak değil, bu işin tek başına olmayacağını bilenler aracı kurum satın alıyor hem masrafları dağıtıyorlar hem de bu işi kurumsal çatı altında yapıyorlar, kişisel masraflarını da şirket gideri olarak yazıyorlardır. Sonuçda her türlü abonelikler, giderler var. Meraklı gençlerden de ekran takip edecek ekip oluşturuyorlardır.
Indikatör ararken yabancı bir ilana rast geldim. Bizim portföyümüzü yönet ( komik bir miktar) karlı isen sana daha büyük portföyler de veririz ve işi büyütürsün daha ileride ekibe de katılabilirsin vs güzel bir ilan. Bir sürü şartları var. Bana mantıklı geldi, ilan detaylarını alsaydm iyi olurdu ne gibi şeylere dikkat edilmesi gerektiğini zaten adamlar söylemiş. o limit ve riskleri iyi şekilde yönetiyorsa işe alınmasında bence de sakınca yok.
Bazen Türkiye'de de aracı kurumlar yarışma açıyor. Sanal portföy yerine atıyorum 10 bin lira gerçek sermaye verilir net bakiye 5 binin altına düşünce, talep red edilir. ABD de 500 bin dolar iyi bir tader bulmak için riske edilebilir bir rakam kişi başı 5 bin dolardan 100 kişiden bir tane çıksa ileride masrafları kurtarabilir, Türkiye'de o iş sakat olabilir. Farklı tasarlanması gerekebilir.
Büyük parayı herkes yönetir, önemli olan küçük para ile de piyasada iş yapabilmek. O prensip ve alışkanlıkla orta portföyler de güzel yönetilir. Orada hata yaptığında zaten bir üst kategorideki portföyler için sinyal oluyor onlar kontrolü ele alabiliyor. Bir nevi büyük portföyler için artık balina mı deniyor ne onlar için klavuzluk yapılmış oluyor.
Zamanında bir bankacı tanıdığım kadın vardı, yeni şube açılacak yerlerde döviz bürolarını dolaşıp hem güzel hem de becerikli kızlara gişe için iş teklif ediyormuş. Banka imkanları genelde daha iyi olduğundan onlar da kabul ediyormuş.
çok beklersin böyle felaketleri
bir kaç saat önce yazıp sildiğin fettöş fikirlerini gördüm
daha önce de buna benzer şeyler söylüyordun
gerçek yüzün ortaya çıktı
neden delikanlı gibi çıkıp fettöş taraftarıyım demiyorsun
fettöş taraftarlarında nerde o cesaret
Vali Cuomo, Pazartesi günü kademeli olarak ekonominin açılmaya başlayacağı New York kentinde 400 bin kişinin yeniden iş başına döneceğini belirterek, inşaatların yeniden başlayacağını, toptan ve perakende iş yerlerinin belli kurallar çerçevesinde yeniden açılacağını kaydetti.
https://www.amerikaninsesi.com/a/new...k/5452314.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Godfather'da "red edemeyeceği bir teklif" yapın derlerdi.
Bu hayatta en gerçekçi söz "gerçekçi ol imkansızı iste" olmalı. Akla yatan çok cazip teklifleri kabul etmemekte fayda var sonradan pişman olmamak için.
Olum ben 15 temmuzda saat 22.00'de bu forumda darbe girişimi kesin önlenir diyen kişiyim. Şahitleri vardır.
ona buna fettöş diyeceğine git Cihat Yaycı'yı kolla...Adam fetömetrenin mucidi.
Ben mucidim, icat yaparım. Mucitlerin içinden bi dene fettöş de çıkmaz,
annadın sen onu...
Reha gaya görmesin ipini koparıp etrafa cemkirdigini
Bunun bide kitapsız versiyonu var oda zamaninda sümüklüye hoca efendi hoca efendi derdi
bunu da silem ben, uyandırmeyem kerizi. herkes kaderini yaşasın.
Başka bir şey yazacaktım, adam insicamımı bozdu.
Osmanlı'dan günümüze Harp Okulunu ve Harp Akademisini yani ikisini birden birinci bitiren subayları araştırdım.
15 Subay buldum. Galiba hepsi bu kadar.
1-Vehip Paşa.
2-Fethi Okyar.
3-Ali İhsan Sabis.
4-Kazım Karabekir.
5-İsmet İnönü.
6-Kazım Orbay.
7-Salih Omurtak.
8-Şefik Çakmak.
9-İzzet Aksalur.
10-Memduh Tağmaç.
11-Suat Aktulga.
12-Sami Küçük.
13-Numan Esin.
14-Hasan Iğsız.
15-Bekir Kalyoncu.
Not: Harp Okulu mezuniyetlerinde sınıflarında (Piyade,Topçu,İstikham vb) kazandıkları birincilikler göz önüne alınmıştır. Topçu Harbiyesi en zor bölümdür.
Ben sahidim...
Herkesten önce yazdı...
Bir insana böyle bir iftira atmak
Nasıl bir vicdan dir
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razı ossun narinim...Adam çamur atıyor be ya...
Bahsettiğim site şu olabilir. Yine de dikkatli olmak ve ne olduğunu anlamadan para filan kaptırmamak lazım.
https://www.traderequity.com/path.php
"Want to Trade Equities using OUR Capital as a Professional with Direct Market Access?"
____
Hello Trader!
To save everyone time please check our F** page.
www.TraderEquity.com/f**.php
We do NOT offer Forex, Futures or Options & can NOT accept US based Traders.
If you still wish to send us an email, scroll up, fill your details and then type your message below. We aim to get back to you within 24 hours.
Geçen hafta hikaye yazan çizen çoktu dow ve bizim badem spor için bu hafta topik zayıf :)
Bende bir anekdot yazayım 100 milyonluk adam ucuzluk marketinin kapısında sırada bekliyordu .
Bu ne anlama geliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mucitim abi ben. Mesela bu corona illetine karşı bir icat yaptım.
Burun filtresi. Burun deliklerine birer tane yerleştiriyon, aynen kulak işitme cihazı gibi virüs geçirmiyor.
Prototip hazır, ben kullanıyom. Maske insanı boğar.
Patentini alır almaz bütün dünyaya satarık. Yerli ve milluğ...
Şaşkınlık içerisinde izliyorum bu tür yayınları, ve acıyorum harcadığım zamana....Adamın söyledikleri tamamen yalan....Her kelimede cehalet akıyor...
Anlattığı konulardaki benim bilgim ne kadarsa, adamında aynen öyle, hatta daha az...Kan gruplarının ne zaman keşfedildiğini bile bilmiyor..Patrona Halil isyanını başlatan admın kan grubunu bile biliyor arkadaş...
Hatta dünyayı yöneten tüm insanların kan gruplarını biliyor, ona göre sınıflandırma bile yapmış....
Çüş artık...
Aklı başında hiç kimse bu masallara inanmaz....
Ama size göre normal bunlar, manipülasyonu çok seviyorsunuz...
Ayaklarınız azıcık yere bassın, lütfen...!
:))))))))) Tamam be ya...basarız yere...Abi shortun kokusu geliyo biliyon nu? Möhim olan zamanlama.Alıntı:
Ayaklarınız azıcık yere bassın , lütfen...!
dow
aylık
https://i.hizliresim.com/WM34j7.png
O günkü kampanyaya bakmak lazım.
Sabah erken gitmek gerekiyor o yüzden ben daha kuyruğa gitmedim.
Geçen internetten Lava demir döküm Tencere aldım, BIM A101 arada getiriyor normal mağazada çok pahalı. Hatta TRT spikeri demir döküm tencereden demir alınır mı diye konuğa sorunca trend olmuştu.
Cuma çelik tencere seti kampanyası varmış, insanlar birbirini ezmiş forumda yazmışlardı.
Bu adam 100 milyonu harcama prensibi ile kazanmış olmalı. Rockefeller gömleğin yakasını değiştiriyormuş, IKEA sahibi bisiklete biniyormuş, Trump hamburger ile öğle yemeğini geçiştiriyormuş vs. Üstün zekalı değilsen alışkanlığına bağlı kalmalısın.
Ben de israftan nefret ederim, ama aynı zamanda bolluk ve bereketi severim.
Bir ara kafayı salgın tellallarına takmıştım...ikinci dalga mahvedecek bizi derken de İspanyol gribini örnek veriyorlardı...yahu 100 sene olmuş, başka örnek yok mu benzetecek demiştim birine.,,cevap yok tabii ki..o zaman ki iletişimle şimdi bir mi, şu an Kamboçya’daki vaka sayısını gün ve gün takip edebiliyorsun( manipüle ya da değil, istatistiki bildiler 100 sene önceyle kıyaslamayı mantıksız hale getiriyor). Yani demem o ki, böyle bir dalga olursa yine tedbirler sıkılaştırılır.
Aslında şu felaket tellalları büyük para babalarının en büyük yardımcıları...düşüş mü var, öldük bittik, kıyamet senaryosu...%30 düştü, yetmez, %30 daha düşecek..,sat...sonra dipten alınan malları babalar %30 yukarıdan tekrar satsın...bu döngü sürüp gitsin böyle.
Bir de 1929 cular vardı...en az 10 yerde gördüm bu benzetmeleri,,ilginç, yine 100 yıl kadar öncesinden örnek...halbuki limitsiz bol para basma devri 2008 de başladı....bu gidişat da borsaların çöküşü ile değil, belki yüksek enflasyonla sonlanır...ama o zamana kadar parayı birkaç kez katlar babalar.
Ya böyle işte...bu kadarını benim kadar olumlu düşünen biri bile beklemiyordu...ama babalar her zamanki gibi yine abarttılar...mevzu zaten ABD borsaları, tüm dünya da peşlerinden gidiyor..ama bahse girerim ABD borsaları buradan %10 düşse, yine 1929 grafikleri piyasaya sürülür.
Şimdi fox haberi izliyorum..,hasta ettiler beni şu virüs dalgasında...Yine her yer kalabalık haberi...piknik yerleri kalabalık, plaj sezonu açıldı, sahiller dolup taştı...bıktım yahu.
Şu spikerler bana denk gelse feci dalardım...kendi anchor ları da bol keseden atıp, sonra maskesiz traj fotosu paylaşıyordu..ele verir talkımı, kendi yutar salkımı. Bu arada sürekli fox haber izlerim, ama şu virüs haberleri iyice tilt ediyor beni.
İyide kalabalık var adamlar ne yapsın, hoş hafta içi kalabalıkta yaşayan adam hafta sonu zaten kalabalıktan korkmaz.
18 yaş altının çıkışı yasak diyorsun, adam çocukla pikniğe gidiyor. Uygulanmayacak yasak konulmamalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana soranlar olduğunda, buralardan değil %10 kadar aşağıdan dönebilir diyordum dow için...bir kere yanıldım dönüş konusunda. Bundan sonra bekleyip göreceğim artık, dönüş sinyali gelirse dönüyor derim..yoksa, erkenden yorum yapmam...bir kere yanılma halkımı kullandım yani.
Sp nin yükselişinde short kapama longun 2,4 katıymış.
Yani..ben de buna kızıyorum işte...millet ne yapsın...evde birbirini mi doğrasın...tam karantina sürsün diyen tipler zaten genelde 50 sine yaklaşmış bekar, a sosyal, netflix, kitap, internet üçgeninde yaşayan kesim...siparişler de Migros sanal marketten..iki de bira çektin mi, 1 sene evden çıkmadan Yaşar gidersin böyle:)