Originally Posted by
Valfranc
Siteye karşılık mahalle aralarındaki tıkış tıkış evleri öven arkadasları anlamakta güçlük çekiyorum.
Hep lüks site örnekleri veriyorsunuz.
Ekonomik uygun sitelerde neden oturmuyorsunuz???
Ben Atakent Toki sitelerinde oturuyorum. Aylık aidatım137 lira.
Kapıcı, otopark, asansör, jenarator, çocuk parkları, futbol basket sahası, yürüyüş yolları,spor alanları, yesillikler içinde kamelya ve çardaklar, 24 saat güvenlik ve kamera vs. hepsi 137 liralık aidatın içerisinde.
istedigim saatte aracımı otoparka bırakabiliyorum. çocuklarım güvenli şekilde parklarda basketbol sahalarında arkadaslarıyla oynayabiliyor. Komşularımız alt kültür insanlar degil.
Çogunlugu memur (doktor, ögretmen, avukat, savcı vs.
50 lira aidat ödeyecegim diye gidip mahlle arasında tıkış tıkış evlerde oturmam.
hergün aracıma park yeri arayamam. Aracım çalınacak, çizilecek vs. derdim yok. Çocuklarımı mahalle arasına salsam aklım hep onlarda kalırdı.
Sokaklar güvensiz. Harfiyat kamyonlarından tut hırsız sapık ne ararsan var.
Çocugum sitede bisikletine binip gezinebiliyor. Mahalle arasında bisiklete binse ya üzerinden kamyon gecer ya hırsızın biri bisikletini çalar.
mahalle arasındaki çocuklar yeşil alanı bırak toprak göremiyor toprak. her yer asfalt beton kaldırım.
Benim çocugum sitede yeşillikler arasında yuvarlanıyor.
Yeşilköyde oturmaktan bahsedilmiş. Yazın yeşilköyde 5 dakika dışarda duramazsınız. Suriyeliler istila ediyor oraları. Sahil, kaldırım yol farketmiyor heryerde mangal yapıp nargile içiyorlar. Yeşilköyde ki evlerin çogu eski yapı depremde tuzla buz olurlar.