Tebrikler Verge :)
Printable View
dakıs kritik yerde.
az bişi alsalar artıya bile geçer asdas. :he:
EMLAK-ASELSAN-KARDEMIR İLE 118.000 üstünde kaldılar. Helal valla :)
BIM de artık yarına yedek kulubesinde bekliyor.
ytd
Banka hisselerini patron kagidi gibi yapabileceklerini rüyamda gorsem inanmazdım
dün tcell sağlam düşmez diyen herkesi selocan yaptı palacan. :he:
Cok iyi hatırlıyom bende
Tcell i biri övüyodu dün eveli gün
Demekki tavsiyeye inanmama lazım
EKGYO 85 mn lot alım yaptı ilk iki aracı kurum...
Hadi A1, Tacirler karşı bacak olsun, 56 mn lot satışları var...
Yine nerden baksan 30 mn lot net alım yapıyor, muazzam...
Üç kağıtla koca endeksi tuttular resmen...
Helal olsun...
Emlak konut yarın temettü ödemesi var.
Hey gidi kardemir hey...
Firma yolbulan ailesinin oyuncagi olmuş iyice.
Bi düşün be artık şu şirketin yakasından.
Bu arada her saçma sapan zıplaması short açmak için fırsattır bence. Hele 2.25 üstü her seviyeden gözünün yaşına bakmadan ısrarla:)
Aselsan ekgyo ne aldılar arkadaş bugün yukarı aşağı iyi toplamışlar hızlanıyorlar turkcell kırmızı çizgisi 16.40 dir üstü al altı sattır satan sattı tahta hafifledi dün açığa satanlar bugün vurdu aşağı birazda panik satışlar oldu bim migros son ayarlamalar yapılıyor herkese bol kazançlar esen kalın.
Eyvallah ben karşılıksızda dua ederim
İşin gücün rast gitsin Aziz dost
Longculara long jetonu atın, endeksi yükseltin, biz de yukarıdan short jetonu atalım diyoruz olmuyor. Anlaşamadık bir türlü. [emoji56]
Çapsız paladan U100 de 136 bin istedik, 125 e de razıyız dedik, o da olmadı. [emoji20]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar gündüz seansında alınan vadeli akşam seansında satılabilrmi ?
Cop yine en dipten kapatmis
Kartalı tanımam. Öneri ile hisse almayacak kadar da eskiyim.
Ama tekniği ve bilgisi iyi bir arkadaşdır. Dediği hisselerde prim yapıyor. Terste kaldığı zaman da normaldir
Tavsiye vermek zor bu seviye endekste. Herkes sinerji katıyor buraya.
Herkesin emeğine sağlık.
Selamlar
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kartal herhalde on plaka balıkesir
Parayı bulsun kangoo mangoo alır
Turkcell aynı tekfen gibi bıktırmadan gitmiyor.
Zaten baktıysanız 6.11/6.12 ye sağlam lot koydular.
Spot tüm pasta felaket duruyor
Tüm godoman kurumlar alıcı
En son öyle pasta olduğunda 82 ye çakmışlardı :) çok patinaj yaptı. Bu sabah bi long bi short Allah sizi inandırsın 1200 puan aldım sonra da uğuru kaçmasın diye tek poz almadım işime gücüme baktım bi iyi oldu bi güzel oldu pamuk gibi oldu anlatamam... belki daha çok kazandığım günler oldu ama bugünkü o tertemiz rahatlık bu merete bulaştım bulaşalı hatırlamıyorum :)
Bugün KARDEMİR ani atak yaptı
Vurdum geçtim 3.12 kapattı
https://i.hizliresim.com/WLufpT.jpg
Bugün özelden bir arkadaş ereğli sormuştu...
8.40 altında kapatması hiç hiç hoşuma gitmedi...
Ben uzun süredir ereğli trade etmiyorum, ama elimde olsa 8.40 altında kesinlikle taşımazdım...
Akşam biraz daha detaylı inceleyebilirsem paylaşırım...
Eregli dedin aklıma geldi elazizli serkan nerelerde yahu?
Bugün vadeliyi iş yat savunmuş
12 bine yakın longlamış
Diğer short yine artmış arkadeşler
Spotta vadeli de alım yönlü
https://i.hizliresim.com/3ruuMU.png
Eregli günlük grafik, benim takip ettiğim trend bu şekilde...
Uzaktan bakınca yükseliş trendi gibi görünüyor ama yükseliş trendi değil, korku tüneli mübarek...
6,60 dibinden bu trendi izleyerek 8,90 görmüş (temettü dahil), yaklaşık %35 prim yapıyor...
Trend boyunca 36 tane yeşil bar, 49 tane ise kırmızı bar oluşturmuş, yükseliş trendinde tersi olması gerekmiyor mu ???
Yaklaşık 4 aylık bir süreç ve %35 civarı bir prim için böylesi yıpratıcı bir trendi çekmeye değer mi bilemiyorum, ki %35 en dip ile zirve arası, UV yatırımcı bile olsanız bunun en fazla %25' i yakalanabilir nitelikte, Garan bile :) bu kadar prim yapmıştır zaten...
Ben değmediğini düşündüğüm için son üç aydır hiç trade etmiyorum bu kağıdı...
Dikkat ederseniz bugünün kapanış barı trendin dışına çıkmış, yaklaşık 8.40' lara tekabül ediyor...
Aslına bakarsanız benim takip ettiğim başka bir gösterge dün kesin bir şekilde sat sinyali vermişti, ama kapanış tam trend üzerinde olunca(dün) bir umut belki gösterge döner dedim, her göstergenin fake payı mutlaka vardır...
Kağıt şu an benim penceremde bariz düşüş trendine girmiş durumda, hoş 8.90' dan gelip 8.36 kapatmış, burda düşüş trendine girdi demenin kime ne faydası olur onu da bilemiyorum...
Ama yakın seviyelerden maliyetlenen varsa belki stop-loss yapıp daha alttan maliyetlenmek için kullanabilir...
Olur da yarın 8.40 üzerine çıkıp tekrar trende girerse bir daha değerlendirmek lazım...
Ama trend içine atamazsa en yakın hedefler öncelikle 7.92, sonrasında da 7.50 gibi görünüyor...
Lütfen yorum ve analizlerimi okurken; kağıdı sevmediğim ve trade etmediğim hususunu göz önünde bulundurunuz...
Borsa değil mübarek, bul tavanı al paranı sistemi...