Yürü be...
Printable View
Mac 0,045527 +1,200%
mps 2,110118 +1,834%
Tkf tabloya göre %1,98 artı olacak. Büyük oranda tutuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tca % -0.12
Zpf %0.00
Zpe %+2.00
Mps dogru mu?SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TesekkurlerSM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon islemleri icin yapi kredi kullananlar memnun mu acaba ?
Yarın GBC AFT AFA şov yaparlar artık...
YesRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döngüsel firmalarin kendi zenginlerini yaratacagi doneme dogru gidiyor olabiliriz.
Teknolojiden cok bu tarz hisseleri iceren fonlar daha iyi primlenebilir.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD 'nin günden güne tipik bir ortadoğu ülkesine benzemesine ne diyorsunuz :)
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nnf ve tkf bugün bir miktar teselli edecekler yatırımcılarını diye düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son derece memnunum...4 banka daha kullanıyorum ancak en iyisi bu...geçen sayın yuji üstatta sormuştu, parçalı olarak alsanız her parçanın kaç günde ne kadar % ile getiri götürü gösteriyor...emir iptal kolay...kendi fonları güzel ayrıca kendi fonlarını alırsanız ve satarsanız 09 da hesapta...reklam gibi oldu ama doğruya doğru
Nnf bu aralar biraz üzdü üstat inş.yarın azda olsa sevindirir.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancılardan GUH takibimdeydi. küçük bir nasdag fonu kurmuşlar. an itibariyle +4,45% görünüyor. yarın bakalım ne gelecek. endeksle çok paralel gidiyor. AFT hisse taşırken GUH teknoloji fonlarından oluşuyor. endeks zikzak çizdiği için aynı görüntü GUH'ta da var. + usdtry etkisi tabiki.
NNF'nin Ekim 2020 Portföy Dağılım Raporu KAP'ta yayınlanmış. Daha önce de belirttikleri gibi, pozisyon aldıkları hisse senetlerini açıklamadılar. Yalnız geçtiğimiz ay Alarko ve Osmen'den temettü geliri elde etmişler.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/886149
Tefas'da yeralan bazı fonlar ''işlem görmüyor'' yazıyor.Fakat güncel tarihli fiyatlamalar söz konusu.Bu nedenle işlem gördüğünü fakat alım ve satımın genel müşterilere açık olmadığını düşündüm.Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
Tefaş'ta işlem görmüyor, tefaş vasıtası ile, dolayısıyla tüm bankalardan erişilmiyor anlamında.
İhraççı kuruluşun kurumundan alabiliyorsunuz.
Bir de serbest fonalr var işlem görmeyen, onlar için nitelikli yatırımcı şartı var (en az 1m kayıtlı takasbank menkulü olma taahhüdü)
Nnf: %+1,787
sua: %+0,174
opb: %+0,762
ktm: %+0,535
merhaba bankadaki dolar hesabımız ile alabileceğimiz bir doviz fiyatlandırmalı fon var mı
Değilim Sn. hellistheothers. Bir çok sitemim oldu OPB ile ilgili aslında burada. Temmuz düşüşünden sonra zararla da satmak istemedim bekledim mevduat karşılığını alayım diye. Sizden öğrenmiş olduğum kıstas kıyaslamasında da pek başarılı görünmüyor gibi benim amatör yorumuma göre. Sizin fikrinizi almak isterim.
https://i.hizliresim.com/EWyoIf.jpg
opb; ne tcd ipb vs gibi agresif bir değişken, ne eib, sua vs. gibi defansif bir değişken.
Aslında neredeyse tam ortada strateji olarak.
Ben genelde bu tip değişken fonlarda başarıyı gözlemlemek için, tefaştaki değişken şemsiye fonu değerine bakıyorum ( tüm değişkenlerin ortalaması )
O değerin üstünde kalanları iyi, altındakileri kabaca kötü kabul edebiliriz diye .
Tabi bu dediğim bu tür orta konumdaki değişkenler için.
Bu anlamda performansı da ne iyi, ne kötü gibi görünüyor aslında.
Hocam cok tesekkurler degerli bilgilendirme icin.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.