Bu hafta gıda hareketli olur
Printable View
Bu hafta gıda hareketli olur
Gıda da petun pnsut tukaş takip edilebilir
Hayırlı akşamlar sn çelik hocam otkar bakabilirmisiniz rica etsem
ALGYO ucuz mu pahalı mı ben bilmiyorum onu üstad biliyor.
ecilc uluun dggyo metro da olabilir mi ?
Üstatlar cemts yorumlayabilir misiniz?
ALGYO benim kumbara hissem ilk hedef 22.50 ler ve üzerinde sağlam durursa 30 lar yeni hedef olur. Temel rasyolleriyle güzel bir hisse. Istinye parkına 400mt.uzaklıkta değerli bir arazisi var o araziye dair bir beklenti oluşmuşsa yabancılar alır. Geçen hafta yabancı alişlarda olmuş. Daha açık bir beklenti oluşursa kimse tutamaz.Şahsi fikirlerim olup kesinlikle Y.T.D.
Haftalık listem
AFYON
OZKGY
ARDYZ
VKGYO
Kesinlikle al-sat önerisi değil. Y.T.D.
Yksln hakkında fikir verebilecek var mı üstadlar
130 bin endekste borsaya giren arkadaşları tebrik ediyorum.
Hisselerin stop seviyesi belli. Endeksin 1312 seviyesinı kendime stop seviyesi olarak belirlemiş ,sermayenin yüzde 50 civarı hisselerde yakın takip ediyorum. Ani bir olumsuzlukta hepsini satıp kenarda izlerim. Ne yapman gerektiğini bilirsen sıkıntı olmaz.Endeks 1366 seviyelerinde karar verecek .YTD.
selamunaleyküm iyi akşamlar arkadaşlar
Temkinli olmakta fayda var. Her zaman temkinli olmakta fayda var. Çıkarken, düşerken.. :) Korkuyla ya da coşkuyla değil de akılla yürümekte her zaman fayda var diye düşünüyorum. Uyarınız ve hatırlatmanız için teşekkür ederim. Çoğunluk göğe bakarken bazılarımızın yeri hatırlatması güzel.
Merhabalar , hoşgeldiniz...
Dolar bazlı bakarsan endeks hala çok ucuz aşırı primli hisseler yok mu elbette var ama bankalar vs hala ucuz aslında alır mısın bu fiyatlardan dersen tabiki almam :) Dünya genelinde borsalarda çok büyük bir çöküş yaşanacak bu net ama zamanı ne olacak bunu kestirmek gerek bence yakal*****n vay haline diyorum.Şahsi görüşüm bu balon en fazla 3 yıl daha sürer.Muhtemel abd-iran gerginliği belkide savaşı,kıtlık-kuraklık ve gıda fiyatlarında oluşacak yüksek artışlar,abd nin kendi içinde yaşayacağı doğu-batı gerginlikleri abd şu an pamuk ipliğine bağlı muhtemel bir savaş-silah ekonomisi oluşturamazsa 2021 6 aydan sonra çok büyük iç karışıklıklar yaşayacak.Böyle bir dünyada orta-uzun vade hisse asla taşımam en güvenli liman altın olur.Doğru hisseler ile trade etmeye devam YTD.Herkese bol kazançlar...
haftalık listem
DGKLB
USAK VE AFYON DEVAM
ITTFH TEPKİ HAREKETİ
MNDRS
TEKTU
ADEL
AKFGY
TUKAS 11.40 ÜZERİ BAŞKA GÜZEL
YGYO.GSRAY VE SANKO İLE LİSTEMİ SONLANDIRIYORUM HERKEZE BOL KAZANÇLI BİR HAFTA DİLİYORUM
Arkadaşlarımla görüştüm 12 kişiden 9 tanesi piyasa düşecek dedi bu durumda ne yapıyorduk ?
Cusan listeye eklenmemiş bunuda son dakka ekliyorum :)ytd
Sn Çelik Çomak
Tskb için son düşüncenizi nedir acaba?
Tşk
Gecen haftaların gitmeyen ve ucuz kalan hissesi gsdho unutmamak lazım ytd